Turistit tankilla

Pakko kertoa huvittava tarina siitä, kun menimme ensimmäistä kertaa tankkaamaan roadtripillämme. Käteisellä sai alennusta, mutta tankkaus piti maksaa etukäteen sisälle. Aloimme miettimään että paljonkohan tankkiin menee bensaa. ”Noin 40 litraa, ota sen verran!” ”Ei näillä oo litroja, paljonks se on gallonoissa?” Äh, hankalaa!

Ajattelimme että maksamme sitten kortilla, kait tuo toimii samoin kun Suomessakin että kortilta veloitetaan vain tankattu määrä asetetusta limiitistä huolimatta. Automaatti kuitenkin herjasi että pitää käydä kassalla. Ulkomaisten korttien kanssa ilmeisesti joskus on niin. No, menimme sisään ja päätimme maksaa sillä käteisellä sitten.

Pyysin kymmenen gallonaa bensaa. Myyjä oli että joo, selvä. Jäin ihmettelemään että niin paljonkos se nyt maksaa. ”10$”. Hmm, onpas halpaa. Maksoin ja paineltiin tankkaamaan. Katetta automaattiin oli tullut se kymmenen taalaa jolla sai reilut kolme gallonaa bensaa. Jaahas.

No, palasin tiskille kertomaan että niin, tarkoitin että tarvitsen kymmenen GALLONAA bensaa. Myyjä oli että joo, paljonkos tarviit nyt lisää? No kolme sain, seitsemän gallonaa tarttis lisää. Maksoin ajattelematta sen enempää myyjän pyytämän seitsemän dollaria ja palasin hikeentyneen tankkaajani luokse. Enää enempää emme samalta huoltoasemalta ostaneet, ei olisi pokerinaama pitänyt enää 😀 Ei pidä liian helppoa olla, haha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *