Elokuun loppuneet tuotteet

Elokuussa loppui monta suosikkituotettani. Loppuneet-postaukset ovat kyllä omia suosikkejani kirjoittaa ja tykkään lukea niitä myös muista blogeista. Loppuun käytetyn tuotteen käyttäjäkokemus on jotenkin luotettavampi kun tuotetta on käyttänyt varmasti jo pitkään 🙂

Sellainen pullokasa tässä kuussa. Sitten niihin arvosteluihin!

The Body Shop Nutiganics Softening Cleansing Gel oli varsin mukava putsari. Geeli sulaa iholle öljymäiseksi mutta kuitenkin huuhtoutuu pois helposti. Se liuottaa kaiken meikin mukanaan tehokkaasti ja iho jää pehmoiseksi. Tykkään tämäntyyppisistä putsarikoostumuksista paljon. TBS:n Nutriganics-sarjalla on Ecocert-luonnonkosmetiikkasertifikaatti mutta ne eivät ole hintatasoltaan Bodarin muuta valikoimaa arvokkaampia. Voisin ostaa uudelleenkin.

Live Clean Fresh Face Deep Cleansing Clay Masquen julistin jo aiemmin rakkausnaamiokseni täällä. Purkki hupeni loppuun vuodessa, mikä on minulle aika kova tahti varsinkin kun kyseessä on puhdistava naamio. Rakastan tätä siis edelleen ja meinasin ostaa uuden reisussta. Live Cleania ei myydä Suomessa, tämän tuubin ostin Tallinnan Kaubamajasta.

Clarins Huile Lotus on myös vakkarituote jota on olen ostanut jo uuden tilalle. Luin tästä alun perin muistaakseni Sensaistin blogista ja pakkohan se oli saada. Tämä siis vähentää ihon epäpuhtauksia. Kädelle kaadetaan liraus alkoholitonta kasvovettä ja tiputellaan muutama tippa lootusöljyä sekaan. Sitten levitellään sormin kasvojen iholle keskittyen ongelma-alueisiin. Keltainen öljyni muuttui ajan kanssa värittömäksi mutta Clarins-myyjän mukaan se kuuluu asiaan ja tuote toimii yhtä hyvin siltikin. Pullossa ei lue kauanko se säilyy avaamisen jälkeen eikä myöskään parasta ennen-päivää. Sain kuitenkin suosituksen että tuote kannattaisi käyttää loppuun reilussa vuodessa.

Dermalogica Daily Microfoliantin minikoko tuli joskus aikanaan Livboxin mukana. Olen vuosia sitten käyttänyt yhden täysikokoisenkin moisen loppuun joten tämän voinee myös laskea vakkarituotteeksi. Kuorintajauhe on riittoisaa ja jättää ihon ihan hyvän tuntuiseksi. En kuitenkaan usko hankkivani tätä enää koska vähän kyllästyttää. Sensain kuorintajauhetta voisin kyllä testata.

Clinique Take The Day Off Makeup Removerin minikoon sain kokeiluun Beautify.fi:stä (sivulla voi lukea ja kirjoittaa kosmetiikan tuotearvosteluita). Todella hyvä silmämeikinpoistoaine joka poisti vedenkestävät meikit moitteetta eikä myöskään ärsyttänyt silmiäni. Voisin ostaa täysikokoisenakin, mutta en täydellä hinnalla.

Mádara Ecoface Delicate Cleansing Milk 25 ml on toinen tyhjentämäni joten kopioin tuotearvion edellisestä loppuneet-postauksesta, mielipiteenin on vielä sama. Käytin tätä aamuisissa kasvonpesuissa. Tykkäsin tästä siinä käytössä kovasti. Tämä tuntuu puhdistavan kunnolla, mutta iho jää pehmeäksi. Huuhtoutuu myös helposti pois. Toinen minikoko laatuaan käytössä nyt. Voisin kyllä ostaa täysikokoisenkin. Karvasmantelin tuoksu ei tuntunut ärsyttävän lainkaan niin paljon kun joskus männävuosina kun testeripussukasta tätä kokeilin.

Ella Baché Creme Tomaten 3 ml minikoko riitti muutamaan kokeilukertaan. Minulla on tätä vielä 25 ml tuubi korkkaamattomana. Aika paksua voidetta joten yökäyttöön sopivampi. Tuoksu tuo mieleen jonkun lapsuuden tuotteen, jota mummo tai äiti on käyttänyt silloin. Se ei kuitenkaan ole ollut tämä tuote, koska äitini ei osta kalliita voiteita.

Nuxe Rêve de Miel Lip Balm on jo toinen tyhjentämäni laatuaan, ja olen postannut tuotteesta tarkemmin aikaisemmin täällä. Paksu koostumus estää huulieni rohtumisen öisin. En pärjäisi lainkaan ilman tätä ja uusi on jo korkattu tilalle. Unohdin sen muuten reissukassista kotiin, katsotaan miten huulieni käy matkani aikana…

L’Oreal Color Riche Nail Polish sävyssä 604 Metropolitan olisi ollut ihana, ellei minulle olisi käynyt maailman huonoin tuuri sitä ostaessani. Ostin tämän Anttilan alepöydältä, ja kotona huomasin koostumuksen olevan todella paksua ja venyvää. Kynsilakka unohtui hyllyyni ja huomasin sen vajotessa että eihän siellä ollutkaan jäljellä kuin jämät. Minulle oli siis myyty testeri! Kuitin olin jo heittänyt pois joten en saanut aikaiseksi mennä vaatimaan rahojakaan takaisin. Ärh. Kynsilakan jämän voi muuten heittää roskikseen sitten kun lakka on täysin kuivunut. Märkä lakka on ongelmajätettä eikä sitä saa pistää sekajätteeseen. Kun kynsilakkapullon avaa ja antaa olla auki pari päivää, sitten sen voi laittaa sekäjätteeseen.

Nexxus Therappe Luxury Moisturizing Shampoo on ikivanha, ja olen viimeiset vuodet käyttänyt sitä meikkisiveltimien pesuun. Normikäytössä en siitä niin välittänyt joten siksi se jäi lojumaan hyllyihini. Tämä shampoo oli hiusfoorumeiden hehkutetuimpia tuotteita sillon kuin ostin sen, nyt Nexxus taitaa olla vähän unohtunut.

Moroccanoil Heat Styling Protection muodostui suosikikseni ja lisäähän tätä täytyy saada. Postaus on luettavissa täältä. Yksi niistä harvoista kuiviin hiuksiin käytettävistä lämpösuojasuihkeista jotka eivät jätä hiuksia rapeiksi ja karheiksi.

Exuviance Hydrating Hand & Body Lotion oli hyvin kevyttä voidetta joka imeytyi todella nopeasti. Käsille tämä oli liian keveää, reissukäytössä meni vartalollekin. Mukava Exuviance-tuotteille ominainen tuoksu. En jää kuitenkaan suuremmin ikävöimään.

BIC Soleil-terä tuli Livboxin mukana. En normaalisti ota tämäntyylisiä ”ei-kosmetiikkaa” olevia tuotteita loppuneisiin mukaan, mutta kun boksin saadessani tämä tuli esiteltyä niin kerron mitä olin mieltä. Neljä terää teki tosiaan hyvän tuloksen ja tätä käytin useita kertoja. Voisin jopa ostaa uudelleen vaikka aiemmin puhisin että en tuhlaa sheivausteriin 🙂

Clarins Eye Contour Gel oli minulle ihan liian kevyttä. Ei myöskään laskenut turvotusta. Silmänympärysihoni jopa ärsyyntyi muutaman kerran tämän käytön myötä.

Shiseidon ripsientaivuttimen vaihtokumi sai myös taas vaihtua. Jossain vaiheessa ripset eivät enää taivu ja sitten on kuminvaihdon aika. Mielestäni nämä ovat aika lyhytikäisiä ja harmittavan kalliita materiaalin määrään nähden. Mutta eipä auta, halpikset eivät käy taivuttimiini.

Noniin, siinäpä ne. Olimme eilen juhlimassa inttikaverini häitä ja huomenna on sitten aikainen herätys lennollemme 🙂 Vaihdamme konetta Lontoossa, ja neljän tunnin vaihdon aikana ehdin haahuilla tax freessä aika rauhassa. Kissat on tuotu hoitoon äitini luokse. Raakaruokinta on äidilleni uusi juttu, mutta eiköhän se kolmessa viikossa ala jo luonnistua rutiinilla.

8 thoughts on “Elokuun loppuneet tuotteet

  1. Mä taas tykkäsin tosi paljon tuosta Clarinsin sy-geelistä, tosin talveksi on liian kevyt.

    Mukavaa tax free -haahuilua! ;D

  2. Oi tulipa ikävä Bodyn Nutriganics öljygeeliputsaria <3 Se on ihan superihana 🙂 Nutriganicsin kasvovoiteetkin on ihanan hoitavia, tosin ehkä liian tuhteja mulle.

  3. Haha eikä! Jotenki toi Nexxus-purkki pisti silmään. Ostin aikoinaan abiristelyllä Tukholmasta Nexxuksia. Humectressin, Therappen ja Ensuren. Tuoksut tulivat heti jostain muistoista ? Löysin tänään myös ikisuosikkiani L’orealin nutri-gloss naamiota Tokmannilta. Oli pakko ostaa kun muistelisin ettei sitä hetkeen saanut ja sisältö on edelleen silikoniton. Kotona purkkia avatessa tuli heti fiilikset vuoteen 2006. Sama on The Body Shopin tuoksussa Spring Orchid. Yhdistyy vahvasti sen vuoden kesään. Harmi että tuoksu oli Limited edition ja sitä sai vain silloin.

    1. Noniin juurikasvun villitystuotteet hallussa 🙂 NG oli kyl mainio! Täytyypä ostaa kerran sitä taas saa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *