Madara Gloss & Vibrancy-hiustenhoitotuotteet

Sain alkukesästä kokeiltavakseni Mádaran Gloss&Vibrancy-sarjan shampoon ja hoitoaineen. Olin aiemmin kokeillut vain niitä Mádaran vanhan mallisia versioita, joten oli mielenkiintoista testata mitä pakkausuudistuksen myötä oli tapahtunut sisällölle. Nämähän uudistuivat jo varmaan pari vuotta sitten, olen vain varsin jälkijunassa 😀 Tykkään kovasti Mádaran pakkausdesignista eivätkä nämä hiustuotteet tehneet poikkeusta.

Gloss&Vibrancy kertookin jo mitä nämä tuotteet tarjoavat hiuksille, eli kiiltoa ja vahvistavuutta. Tuotteet on suunnattu normaalille hiustyypille ja ne sisältävät muun muassa koivua ja karpaloa. Latvialaisen Mádaran tuotteilla on Ecocert-luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja ne ovat vegaanisia.

Gloss&Vibrancy Shampoo on ihanan täyteläistä ja väriltään helmiäisvalkoista. Täytyy sanoa että tätä ei arvaisi luonnonkosmetiikkatuotteeksi ellei tietäisi. Olen tottunut ekoshampoiden geelimäisiin koostumuksiin, tämä on ihanan tiivistä ja kermaista. Shampoo myös vaahtoaa runsaasti ja pesee hiukset puhtaaksi hellästi. Shampoo on toden totta muuttunut uudistuksen myötä paremmaksi. Jos luonnonkosmetiikan shampoot epäilyttävät, tämä on aika varma valinta mistä aloittaa kokeilut. Eli siis tykkäsin!

Gloss&Vibrancy Shampoo INCI

Gloss&Vibrancy Conditioner on koostumukseltaan hyvin paksua ja riittoisaa. Hiukset selviävät takuista helposti ja jäävät sileiksi. Vaikutusajaksi ohjeistetaan 1-3 minuuttia mikä on sopiva aika muhitella hoitoainetta. Yleensä itse käytän ajan suihkusaippualla vaahdottamiseen ja kakkosvaiheen kasvojenpuhdistukseen. Pitkätukka-ajoilta minulle on jäänyt tapa pyyhekuivata hiukset ennen hoitoainetta ja se kyllä tekee eron lopputuloksessa. Suosittelen siis vaikka monet pitävät sitä vaivalloisena.

Vanha versio oli selkeästi kevyempää ja tuoksui täysin erilaiselta. Täytyy myöntää että tykkäsin siitä enemmän, vaikka tämäkään ei ole missään nimessä huono. Kevyitä mutta kosteuttavia hoitoaineita kun on todella vähän olemassa, ja se vanha versio oli juuri sellainen. Tämä versio on myös hyvin synteettisen oloinen, eli ei tätäkään arvaisi luonnonkosmetiikaksi. Se on kehu 😉

Yhdessä käytettynä nämä jättävät hiukset todella hyvän tuntuisiksi ja kyllähän sitä kiiltoakin piisaa. Ollakseen vielä niin riittoisia kun ovat, nostan hinta-laatusuhteen korkealle. Nämä maksavat 13-14€ per puteli.

Gloss&Vibrancy Conditioner INCI

Luonnonkosmetiikan sertifikaatit takaavat sen että niissä tuotteissa ei saa käyttää esimerkiksi silikonia, voimakkaita sulfaatteja tai parabeeneja. Jos siis haluaa vältellä jotakin näistä, ekoversiot ovat helppo valinta.

Madaran jälleenmyyjät löydät täältä.

Tuotteet saatu blogin kautta kokeiluun maahantuojalta.

4 thoughts on “Madara Gloss & Vibrancy-hiustenhoitotuotteet

  1. Mullakin odottaa juurikin nuo samat tuotteet kosmetiikkakaapissa käyttöönottoa 🙂 Kiva että osasit verrata vanhempaan versioon tuotteita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *