Maybelline Colossal Go Extreme! Waterproof

Ostin keväällä tarjouksesta Maybellinen Colossal Go Extreme! Waterproof-ripsivärin. Pakkaus on pullea keltaisen ja kiiltävän turkoosin yhdistelmä. Heja Sverige!

Colossal Go Extremen harja on pullean tuuhea kumiharja.

Harja tässä on ihan valtava. Eräs kanssabloggaaja kutsui tämäntyyppisiä harjoja tuheroiksi ja sitähän tuo taitaa olla 😀 Tällä tuherolla tuhrii kyllä luomet tosi helposti.

Jälki omissa vaatimattomissa ripsissäni oli hyvin perus. Ihan ok, mutta parempiakin on todellakin nähty. Plussaa siitä että tämä ei sulanut yläluomelle. Vedenkestäville ripsiväreille ominaisesti tämäkin piti taivutukset hyvin.

Ei meikkiä, taivutetut ripset — Maybelline Colossal Go Extreme! Waterproof

Tämä ripsiväri kuivahti minun mittapuullani todella nopeasti putkiloonsa. Yleensä voin käyttää ripsivärejä 4-6 kuukautta, tämä oli jo kolmen kuukauden jälkeen roskiskunnossa. Voihan tietenkin olla että joku on avannut sen kaupassa mutta pidän sitä aika epätodennäköisenä. Tarkistan aina avatessani että onko ripsivärin suuaukolla ripsivärinjäämiä.

Maybellinen Colossal Go Extreme! Waterproof maksaa noin 15€ ja Maybellineähän myydään marketeissa ja tavarataloissa.

Karvavarvas

3 thoughts on “Maybelline Colossal Go Extreme! Waterproof

  1. Minunkin ripsissä tämä ripsiväri on hyvinkin keskinkertainen 🙂 tätähän mainostettiin, että kurvikkaan varren ansiosta harjaan tulee enemmän massaa = tuuheammat ripset. Mun mielestä moinen myyntipuhe on ihan järjetön, eihän sitä massaa ripsiin tuolla varrella sudita, vaan harjalla 😀

    1. En siksi maininnut koko varresta mitäään koska eihän se tosiaan mitenkään vaikuta, markkinointihöpinää vain 🙂 Mutta ehkä tämä jonkun muun ripsissä toimii paremmin, se on niin ripsikohtaista aina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *