2000. kommentti

Tasaisia tuli täyteen kommentoinnin suhteen, ja haluan muistaa 2000. kommentin kirjoittanutta lukijaani pienellä palkinnolla.

NYX Mosaic Powder on luottotuotteeni jo vuosien takaa. Olen käyttänyt yhden tälläisen tyhjäksikin ja meikkipakissa majailee uusi käytössä oleva. Sävy Highlighter tuo aivan upeaa hohtoa iholle ja sopii kaikille. 

Maybelline Go Extreme! Volum’-ripsivärin olen saanut miitin goodiebagista. Vedenkestävä versio on itselläni juurikin käytössä, ja se on ollut toimiva perusmaskara. Sen arvostelu tulee tänne lähipäivinä. Palkinnon versio on vesiliukoinen.

L’Occitane Pivoine Flora Hand Cream kulkee kätevästi vaikka käsilaukussa mukana. L’Occitanen kulttimaineessa oleva karitevoikäsivoide on myös luottotuotteeni jota ostan aina tarjouksesta.

Kommentin numero 2000 kirjoitti ihana vakkarilukijani Marisa! Palkinto lähtee siis hänelle. Laittaisitko Marisa yhteystietosi sähköpostiin siameselipstick(a)gmail.com niin saan paketin postiin.

USA:n matkani muuten lähenee, lentomme lähtee maanantaiaamuna. Pyrkimys olisi kova kirjoittaa tänne jonkinlaista reissupäiväkirjaa. Joten lähes koko syyskuun ajaksi Siamese Lipstick on vapaa kissakuvista ja mennään enemmän lifestyleblogin moodiin. Minut tuntien kosmetiikka tullee olemaan oleellinen osa reissushoppailuani joten ihan liian kauas alkuperäisestä aihealueesta ei onneksi eksytä 🙂

Marilyn sanoo painavan sanansa asiaan, kuten aina.

8 thoughts on “2000. kommentti

  1. WOW, ihan mieletöntä!!! Kiitos!!! <3 Melkein liikutuin, kun luin tämän postauksen aiemmin kiireessä. Ihana ylläri. Marilynin ilme on kyllä ihan ässä. 😀
    Ei muuta kuin ihanaa reissua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *