REN Active 7 Radiant Eye Gel-silmänympärysgeeli

Kesäkuussa Kicksin myydessä pois kaikki REN-tuotteensa reilulla alennuksella kävin rohmuamassa niitä ihan urakalla. Yksi hankinnoistani silloin oli REN Active 7 Radiant Eye Gel joka on ollut päivittäisessä käytössäni siitä saakka.

Tutustuin brittiläiseen RENiin jo useita vuosia sitten kauneusfoorumeiden kautta. Merkki oli ensimmäisiä tuntemiani tiedostavia brändejä ennen tätä luonnonkosmetiikan aaltoa jotka korostivat tuotteidensa sisältävän vain oikeasti tehoavia ainesosia, jättäen pois muun muassa sulfaatit, petrokemian tuotteet, parabeenit, silikonit, PEG-valmisteet ja hajusteet. Clean Bio Active Skincare on RENin slogan ja tämä kaikki vakuutti minut aikanaan. Tuotteet ovat aika arvokkaita joten olen tutustunut näihin erilaisten kokeilusettien ja alepöytälöytöjen muodossa.

Radiant Eye Gel sisältää muun muassa ruusuvettä, glyseriiniä, viikunauutetta ja arnicauutetta. Paljon ylipäätään erilaisia kasviuutteita. Geeli lupaa tehdä oikeastaan kaiken mitä tälläiseltä tuotteelta voisikaan toivoa: virkistää, kosteuttaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa sekä laskea turvotusta sekä vaalentaa tummuutta.

REN Active 7 Radiant Eye Gel INCI

No, turvotusta se ei valitettavasti laske mitenkään erityisen tehokkaasti enkä osaa sanoa siitä tummuuden häivyttämisestäkään mutta kyllähän tämä ihan mainio tuote on. Kosteuttavin kokeilemani geelimäinen silmänympärystuote ehdottomasti, tähän astiset geelikokemukset ovat jääneet nimittäin aika nihkeiksi ennen tätä. Yleensä suosinkin voiteita mutta näin vanhemmiten silmäluomeni ovat alkaneet turvota varsin herkästi joten koostumuksen kanssa saa olla tarkempana.

REN pakkaa tuotteensä hyvin usein ilmatiiviisiin pumppupulloihin mikä on itselleni hirmuisen iso plussa. Inhoan kaivella voidetta purkista ja kohoava pohja takaa sen ettei pulloon todella pääse ilmaa sisällön huvetessa. Radiant Eye Gelin pumppu on kuitenkin sen verran jäykkä, että tuotetta on hyvin vaikea annostella maltillisesti. Suurimman osan aikaa saan siis tuplasti enemmän geeliä kuin tarkoitus oli, mutta erittäin tehokkaasti se kuitenkin imeytyy kaikki. Pumpun annostelusysteemi on kuitenkin syy miksi tuskin ostan tätä enää uudelleen vaikka sisältö hyvä onkin.

REN Active 7 Radiant Eye Gelin hinta on noin 33€ / 15 ml ja näitä myydään ainakin Stockmannilla sekä nettikaupoissa kuten Lookfantastic.com ja RENin oma nettikauppa.

2 thoughts on “REN Active 7 Radiant Eye Gel-silmänympärysgeeli

  1. Mä oon käyttänyt yhen kokeilusetin ainostaan REN:in tuotteita, mutta pitää tutustua enemmänkin! Tuotteet olivat ihan huippuja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *