MAC The Osbournes Lipglass Bijou

Sattumalta osuin Helsingin Stockmannille niin, että MACin The Osbournes-kokoelma oli juuri ilmestynyt. Kokoelmat myydään loppuun yleensä aika sukkelaan joten ota tai jätä. Otin.

Osbournen perheen naiset eli Kelly ja Sharon ovat siis saaneet omat sävynsä, ja itse ihastuin Sharonin nudesävyiseen huulikiiltoon sävyssä Bijou. Myös ruskea luomiväripaletti houkutti, mutta hintalappu jarrutteli hankkimasta sitä omaksi.

Sharon-MACit ovat punaisia, ja meikkejä koristaa hänen nimikirjoituksensa.

Bijou on todella nätti vanhaan roosaan vivahtava sävy, joka sopii varmasti ihan kaikille ja oikeastaan kaikkiin meikkilookeihin. Cremekoostumuksessa ei ole shimmeriä, mutta pigmenttiä taasen oikein riittävästi. Tämä kiilto ei ole kovinkaan läpikuultava.

Cremekiilloille tyypillisesti Bijou korostaa jonkun verran huulien uurteita. Minun huuleni ovat vielä varsin ryppyiset. Koostumus on kuitenkin sen verran paksu ettei korostuminen ole liian häiritsevää. MACin kiillot pysyvät huulilla varsin hyvin mistä tykkään. Tahmaisten kiiltojen inhoajille tämä ei luultavasti ole mieleinen, itse taas tykkään paksun tahmaisesta koostumuksesta sen hyvän keston vuoksi.

Paljaat huulet — MAC Lipglass Bijou

En ole itse asiassa koskaan aiemmin ostanut mitään MACin kokoelmista. Nehän tuntuvat aiheuttavan kosmetiikkakansassa aina suurta hypeä, ja rajattu saatavuus nostaa haluttavuutta usein ihmeellisenkin korkealle. En minäkään olisi tätä varmaan nyt hankkinut ellen tietäisi etten sitä enää myöhemmin saa 🙂

Kiillon hinta oli 20€. En tiedä onko näitä enää Stockalla jäljellä, mutta eBaystahan näitä kokoelmien aarteita voi metsästää.

Kausikokoelmat, hot or not?

”Hei, mä muistan tän ikkunan, tästä pääsi ulos! Uudestaan!” NOT!

12 thoughts on “MAC The Osbournes Lipglass Bijou

 1. Nätti sävy. Mullakin himoja kummasti laskee, kun ei jaksa lähteä Helsinkiin asti noista varten. Itsellä on aika vähän MACia juuri saatavuuden vuoksi & tympeän as.palvelun, mitä olen pari kertaa saanut HKI:n Stockalla. Olen asiakas, joka helposti äänestää jaloillaan, vaikka olisi miten himottu tuote. :p Luulen silti, että jos tällä omalla paikkakunnalla olisi saatavuutta, repsahtaisin MACeihin varmasti useammin. 😀

  1. Minä olen myös samanlainen. Jos saan tympeää kohtelua, en ihan hevillä palaa. Boikotissa on mm. Verkkokauppa tästä syystä 😀 Olen monesti kuullut MAC-tiskin palvelusta hyvää, mutta en ole oikein sitä päässyt kokemaan. Sellaista peruskohteliasta, usein ignoorattukin. Onneksi olen omatoiminen meikkien hiplaaja.

 2. Tosi raikas look sinulla tuossa kuvassa! Muistatko mitä poskipunaa siinä on?

  Mäkään en jaksa rynniä Stockalle saati varailla tuotteita, se Alluring Aquatic oli ainoa, mistä olen innostunut enemmän ja siitäkin ostin sitten vain yhden rajauskynän. Tuossa Osbournes-kokoelmassa on kyllä ihania ne poskipunat sun muut kasvotuotteet!

  1. Voi kiitos! Muistelisin että minulla oli Hauschkan aurinkopuuteria ja poskipäillä varmaankin Korresin Zea Mays Blush sävyssä 45 Coral. Se on yksi suosikeistani 🙂 Osbournesin poskipuna oli jännän kermaisen oloinen ollakseen puuterimainen kuitenkin. Tosi hyvät ja käytettävät sävyt tässä kokoelmassa kyllä.

 3. Miten niin sun huulet on ryppyiset? 😀 En mä vaan näe. Ihana sävy ja sopii sulle loistavasti!
  MACin kokoelmat ovat minulle turmioksi lähes joka kerta..

  1. Haha, no tuossa kuvassa se ei ehkä niin erotu 🙂 Mutta siis, on sileämpiäkin huulia olemassa. Joku on joskus sanonutkin että mun huulissa on paljon uurteita enkä voi sitä kieltääkään. MAC-kokoelmat tuntuvat kyllä herättävän addiktiota, toivottavasti tästä ei ala minulle joku kierre näiden kanssa :’D Se tosin rajoittaa aika hyvin ettei Lahdessa ole Stockmannia eikä Beautyä mihin niitä tilata ja Helsingissäkään en ihan jatkuvasti ramppaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *