EOTD Lumene Kanervametsikkö

Tampere-miitin goodiebagista saatu Lumenen uusi Blueberry Long-Wear Eyeshadow Paletten sävy Kanervametsikkö yhdistelee lilan ja ruskean sävyjä. Paletissa on sekä pigmenttistä mattaa että hienoista shimmeriä. Aiemmat kokemukseni Lumenen luomiväreistä eivät ole olleet mitään kovin kummoisia, joten en odottanut tältäkään suuria elämyksiä. Pääsin kuitenkin yllättymään positiivisesti.

Sävyt eivät ole mitään Inglot-pigmenttisyyden tasoa, mutta kyllä näillä kelpo meikin saa aikaiseksi. Tällä kertaa levittelin tuota lilan sävyä liikkuvalle luomelle ja varjostin tummanruskealla. Alakulman oikeanpuoleinen vaalean hohtava sävy pääsi silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle tuomaan vähän valoa. Vasemman alanurkan vaalea ruskea auttoi varjostuksessa käytetyn tummanruskean häivyttelyssä.

Tässä meikissä käytetyt tuotteet.

Idun Minerals Freja
Make Up Store Cover All Mix
Make Up For Ever Lifting Concealer 1
Idun Minerals Midsommar Matte Bronzer
NYX Mosaic Powder 08 Spice

NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base
Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette Kanervametsikkö
Oriflame Eyeliner Stylo
Maybelline Colossal Go Extreme WP

NYX Eyebrow Cake Powder Auburn/Red


Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *