EOTD Too Faced Lucky Charms

Too Facedin Insurance Policy-paletti pääsi taas käyttöön. Olen hankkinut tämän helmen jo kolme vuotta sitten, ja se oli hiukan unohtuneena kaappeihini hyvän tovin. Nyt olen löytänyt sen uudelleen, ja olen sutinut näitä kermaisen pigmenttisiä luomivärejä luomilleni suhteellisen ahkerasti. Setin mukana tuli aikanaan myös silmämeikinpohjustusaine, mutta se on käytetty loppuun jo aikoja sitten.

Tämän meikin tähti on kirkaanvihreä Lucky Charms yhdessä hohtavan upean ruskean Full Frontalin kanssa. Vaaleanruskea Glamazon pääsi sivuosaan häivyttelyssä. Tuo Glamazon sisältää vähän hileitä, joista en tykkää lainkaan. Koitan käyttää sitä aina aika maltillisella kädellä.

Ensin pohjustin luomet NARSin pohjustajalla. Vihreää Lucky Charmsia liikkuvalle luomelle pullealla siveltimellä, ja viistopäisellä siveltimellä laitoin sitä myös alaluomelle rajaukseksi. Hohtavan ruskeaa Full Frontalia varjostelin pienemmällä varjostussiveltimellä luomivakoon ja osin Lucky Charmsin päälle. Käytin Lucky Charmsin levityksessä käytettyä sivellintä häivytykseen, ja sudin Glamazonia pehmentämään Full Frontalin jättämää rajaa. Silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle lainasin hohtavaa vaaleaa sävyä Clarinsin Spendours-luomiväripaletista.

Rajauksessa käytin pitkäaikaista markettilemppariani mustaa Natural Code Eye Dramatizeria. Alaluomelle Lucky Charmsin kaveriksi laitoin myös hiukan Clarsinsin ruskeaa rajauskynää, joka sekin unohtui alapuolella olevasta tuotekuvasta (aina jää joku puuttumaan!). Ripsivärinä Clarins Wonder Waterproof Mascara. Kulmakarvoissa NYX Eyebrow Powder sävyssä Auburn.

Meikkipohjana tänään oli mineraalimeikkisamplepussukasta kaiveltu Coastal Scentsin Silk Cover Light Foundationia jonka kanssa onnistuin sotkemaan kuvaustilanteessa. Googlettelemalla huomasin että tällä nimellä kulkevaa mineraalipohjaa CS:llä ei enää ole. Harmi, koska tämä tuntuu aika hyvältä.

Silmien alle peiteaineeksi MUFE Lifting Concealer 1, ja näpyille Make Up Store Cover All Mixin keltaista peiteiainetta. Kiinnitys Guerlainin irtopuuterilla (ei kuvassa).

Poskipunana Korresin Zea Mays Blush sävy Coral. Varjostuksena sudin poskille hiukan Idun Mineralsin Midsommaria. Huulilla Estee Lauder Pure Color Gloss 108 Pink Glaze.

Tämäkin viikko on jo jokusen viikon vanha, pitäisi postata nämä kyllä aina saman tien, helpompi muistaa mitä meikkejä ja miten oli käyttänyt 🙂 Jonkun verran auttaa jos nappaan samaan syssyyn tuotekuvan. Kaikki blogissa nähtävät meikit ovat siis arkiaamuina tehtyjä ja kuvattuja, en tee meikkejä vain blogia varten.

Kissavanhusta katsomassa, hyvin voi kissa-Mummo 🙂

4 thoughts on “EOTD Too Faced Lucky Charms

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *