No kun halvalla sai

Juuri kun olin puhissut mielessäni elokuun olevan täysin nollaostokuukausi, alennusmyynnit viettelivät minut taas. Lahden Launeen Emotion on lopettamassa, ja koko myymälää koskeva alennusmyyntiprosentti oli nostettu 30:stä 50:n. Kaverini hätyytteli minua alen noususta tekstiviestillä, ”ajattelin kun sä oot kanssa tuollainen meikkihullu”. Toden totta, ja jo mentiin.

Olin henkisesti varautunut että myymälässä ei olisi enää juuri mitään kivaa ostettavaa, mutta löytyihän sieltä.

Clarinsin Lotus-kasvoöljy oli mielessäni päällimmäisenä kun myymälään astelin. Nykyinen pulloni alkaa olla loppu, ja olisin ostanut uuden viimeistään lentokentän tax freestä kuukauden päästä. Hyllyssä oli yksi ainoa Clarinsin kasvoöljy enää jäljellä, ja onneksi se oli rasvoittuvalle iholle sopiva Lotus.

Bio2Youn nestemäisen itseruskettavan tyhjennyttyä mainitsin täälläkin että minua kiinnostaisi ehkä kokeilla myös Clarinsin nestemäistä itseruskettajaa Liquid Bronze Self Tanningia.. No, sitäkin oli vielä hyllyssä joten testiin lähti. Normaalihinta, noin 30€ olisi ollut liian arvokas mutta puoleen hintaan tämän pystyin ostamaan hyvillä mielin.

Biothermin Lait De Douche-suihkusaippua on kummitellut mielessäni jo jokusen vuoden. Olen käytättänyt kokeilukokoisen tuubin tätä suihkumaitoa pari vuotta sitten, ja tykkäsin sitrustuoksuisesta tuotteesta kovasti. Reilu 12€ on vielä jotenkin siedettävä hinta suihkusaippuasta joten mukaanhan tuo lähti.

Max Factor Colour Elixir Gloss sävyssä 55 Dazzling Fuchsia on niin huikean upean värinen että en paljoakaan miettinyt tämän nähdessäni. Olen kirjoitellut säyseämmän värisestä Ravishing Raspberrystä aiemmin täällä, ja huulirasvamainen koostumus on ollut sen verran mukava että halusin toisenkin laatuaan.

Lumene Wild Rose Pearl Lip Gloss 24 Valo on näitä ihanantuoksuisia uudistuneita Lumenen kiiltoja, joita minulla on yksi cremeversio ennestään. Shimmerinen punainen sävy poikkesi laajahkon kiiltokokoelmani muista sen verran että pystyin perustelemaan hankinnan itselleni.

Maybelline ColorShow Street Artist Top Coat 01 Boom Box Black on kiva ”roskalakka” jossa on isoja ja pieniä pyöreitä sekä tikkumaisia confettipalasia mustana ja pastellilimenvihreinä. Lätkin tätä saman tien kynsilleni kolme kerrosta. Kuivui nopeasti, mutta olisi kaivannut alleen jonkun sävylakan koska pohjalakka on kirkas.

Loppukuun olen ihan varmana ostamatta mitään! USA-reissu kun kolkuttelee jo ovella, enää kolmisen viikkoa 🙂

ZzzZZz

5 thoughts on “No kun halvalla sai

  1. Olipas kivan värinen tuo Max Factorin huulikiilto! Melkein tekee mieli ostaa se…miltä se näyttää huulilla?

  2. Tuo Clarinsin nestemäinen ruskettaja on huippua. Helppo pyyhkäistä kasvot vanulapulla oli vuosia mun suosikki ja oli aikomus ostaa sitä täksi kesäksikin, mutta sitten sain testiin ne tipat. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *