Bio2Youn kasvojenkuorinta-aine

Minulle tarjottiin kokeiltavakseni Bio2Youn kasvojenkuorinta-ainetta. Itseruskettelun ja auringonoton kulta-aikaan kuorinta-aine on erityisen ajankohtainen, ja olen tykännyt Bio2Youn muista tuotteista joten mielelläni testasin tätä. Bio2Youn tuotteissa käytetään luomulaatuista tyrniä jolla on monia terveydelle edullisia vaikutuksia sekä ulkoisesti että sisäisesti käytettynä.

Kuorinta sisältää paljon keskikokoisia kuorivia rakeita. Pieneksi en niitä sanoisi, koska olen kokeillut kuorintoja joissa rakeet ovat selkeästi pienempiä kuin Bio2Youn kuorinnassa. Tuotteen voidepohja on kevyttä ja helposti levittyvää.

Ihan kaikkein herkimmälle iholle en tätä kuorintaa suosittele. Itse en luultavastikaan uskaltaisi käyttää tätä kasvoille talvella, kun ihoni reagoi herkästi. Kasvoja tällä kuoriessani otteet saavat olla hellät, koska itse kuorinta on aika tujua. Pähkinäallergikoille tiedoksi että tuote sisältää hasselpähkinä- ja mantelijauhetta. Koostumuksessa on mukana myös jojoba- ja manteliöljyä sekä sheavoita, joten se ravitsee ihoa samalla kun kuorii.

Tuotekuvaus Bio2Youn sivuilta:
”Puhdistaa ihoa tehokkaasti liasta ja kuolleista ihosoluista. Tekee ihosta samettisen sileän, puhtaan, pehmeän ja hehkuvan. Sisältää sheavoita sekä jojoba- ja manteliöljyä. Sitruuna- ja ojakärsämöuutteet vaalentavat ruskeita läiskiä. Kasvirakeet sekä tyrniöljy puhdistavat, uudistavat ja piristävät ihoa.”

Pistin merkille, että tässä ei ollut ICEA-luonnonkosmetiikkasertifikaattia kuten muissa kokeilemissani Bio2You-tuotteissa. En ainakaan löytänyt sitä pakkauksesta mistään.

Bio2Youn kuorintavoidetta voi tilata muun muassa Apteekkituotteet.fi-sivustolta, jossa se maksaa 20,40 € / 100 ml.

Kuinka usein kuoritte kasvojenne ihoa?

2000 kommentin raja ei muuten ole kaukana, sitten lähtee taas jotakin kivaa ylläriä yhdelle onnekkaalle kommentoijalle 🙂

Pimut pihalla
 
Tuote saatu blogin kautta.

8 thoughts on “Bio2Youn kasvojenkuorinta-aine

  1. Onnea lähestyvästä kommenttivirstanpylväästä! 🙂 Mä kuorin ihoni tällä haavaa joka päivä, kun peruspuhdistusaineessa on kuorivia hippusia. Oon käyttänyt Neutrogenan Blackhead eliminating daily scrubia ja tykännyt kovasti. Kasvot ovat sen asiosta paremmassa kunnossa kuin aikoihin! Eikä ole iho osoittanut ärtymisen eikä kuivumisen merkkejä usein toistuvasta kuorimisesta.

  2. Kiitos! Sain tuon mainitsemasi kuorinnan minikoon Livboxista ja se on ollut myös ahkerasti käytössä. Se on suhteellisen hellä kuorinta, voi käyttää usemmin. Ja siinä on ehkä maailman ihanin tuoksu!

  3. Kuorin kerran viikossa ja varmaan talvella enää kerran kahdessa viikossa. Viime aikoina olen kuorinut ainoastaan entsyymikuorinnoilla, kun pintakuivalle iholle rakeelliset kuorinnat ei sitten olleetkaan niitä parhaita mahdollisia. En edes itse ajatellut asiaa ennen kuin kosmetologi suositteli minulle niiden hylkäämistä. :p Iho on ihan erilainen, kun lopetin mekaaniset kuorinnat reilu 2 kk sitten.

    1. Kyllä täytyisi kokeilla jossain vaiheessa moisia. Minulla on ollut Paula’s Choicen kuorintanestettä jota käytettiin about päivittäin, mutta jotenkin jäin kaipaamaan sitä rakeellisen kuorimisen fiilistä 🙂

  4. Kerran viikkossa kuorinta toimenpiteet, lauantai saunassa tietenkin 😉 Nyt on käytössä Soap&Gloryn tuotteet. Muita suosikkeja on olleet Lumene ja Herbina. Itse haluan että kuorinta tuntuu kunnolla! (tiedä sitten tekeekö loppu peleissä hyvää ?) Onnea kommentti-virstanpylvääseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *