Upeaa kierrätysmuotia First Crushilta

Ostin keväällä Kierrätystehdas-tapahtumasta upean vyörärövyön, joka on ihan unohtunut esitellä. Suomalainen First Crush tekee ekologisia ja eettisiä vaatteita ja asusteita käyttäen pääasiassa kierrätysmateriaalia. Omassa vyössäni on käytetty 1900-luvun alkupuolen nuottipapereita ja kierrätysnahkaa.

Itse asiassa sain vyön kotiin lähetettynä, koska Kierrätystehdas-tapahtumassa vöistä ei ollut minulle sopivaa kokoa tarjolla. Minulta otettiin mitta vyötäröltäni joten sain siis haluamani pituisen vyön. Tälläisestä yksilöllisestä palvelusta jäi todella hyvä mieli!

Asukuvia kun on joskus pyydetty niin tässä kuva asustani noin kuukauden takaa kun olin matkalla kavereideni hääpippaloihin. Mekko on vanha löytö Vilasta.

Vyön hinta on 45€. First Crushin sivuilla on myös kuvia asiakkaiden toiveiden mukaan tehdyistä vöistä, ja voitte vaan arvata että eräs kissakuvavyö sai minut huokaisemaan ihastuksesta. Olen myös haaveillut noista Pioni-korvakoruista missä on silmät. Nuottipapereiden lisäksi First Crushin tuotteista voi löytää esimerkiksi kartta- ja sarjakuvapaperia.

Omistan myös nuottisarjan käsilaukun, jonka olen ostanut kolmisen vuotta sitten Fashion Stock Sales-tapahtumasta. Se on jäänyt vähän vähemmälle käytölle, koska minulla on paha tapa tunkea laukkuuni hirveästi tavaraa ja laminoitu paperi taipuu helposti muuttaen laukun muotoa. 

Ovatko First Crushin ihanat tuotteet teille ennestään tuttuja? Näitä voi ostaa merkin sivuilta sekä siellä näkyviltä jälleenmyyjiltä.

Köllilölli-Marilyn

2 thoughts on “Upeaa kierrätysmuotia First Crushilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *