Heinäkuussa loppuneet tuotteet

Heinäkuussa loppui melkeinpä ennätyksellinen määrä puteleita. Monet olivat niin hyviä että suren niiden tyhjentymistä. Olen muuten huomannut, että nämä loppuneiden tuotteiden postaukset tekevät pullonjämien kuluttamisestani tavoitteellisempaa. Katselen kuukauden loppupuoliskolla vähän sillä silmällä tuotteitani että saisikos tuon loppumaan jo ennen kuun vaihdetta, ja sitten koitan tehokäyttää sen pois. On nimittäin ärsytävää säilytellä kuun alkupäivinä tyhjentyneitä tuotteita sinne kuukauden loppuun asti postausta varten 🙂

Simmonen sakki tällä kertaa!

Dermosil Body Lotion Winter Fruits oli joululahjaksi saamani kausituote, joka ei kyllä tuoksunut lainkaan jouluisalta. Ohut ja vähän tehoton koostumus sopikin paremmin kesään. Tosin, peseydyn näin hikisellä säällä useamman kerran päivässä joten iho kuivuu sen vuoksi lähes yhtä paljon kuin talvellakin. Minulla on vielä muutama näitä isoja Dermon pumppupulloja avaamattomina, ne ovat minulle varsinaisia murheenkryynejä. Koostumukset ovat järjestään liian kevyitä enkä tykkää pumppupullojen hankalasta käyttämisestä silloin kun tuotetta on jäljellä enää neljäsosapullollinen. Eli ei jää ikävä!

Jeanne en Provence Body Cream Shea butter & Honey päätyi ostoskoriin pääasiassa kauniin pullonsa vuoksi, mutta myös -50% hintalappu auttoi asiaa. Ajattelin itse asiassa koittaa pestä pullon ja tehdä siitä tiskiaineen säilytysputelin. Itse voide oli ihan perusjeeskamaa, ei mitenkään ihmeellistä. En koe tarvetta ostaa tätä uudelleen. Ei ollut mielestäni sen normaalihintansa eli 12 euron arvoista.

Oriflame Activelle Invisible 24h Anti-perspirant Deodorant on niitä harvoja suihkedödöjä jotka eivät ota minua henkeen ikävästi. Antiperspirantiksi tämä on tehoton, koska kainaloni kostuivat ihan saman verran kuin ekodeodoranttienikin kanssa. Suihke on kuitenkin ollut kätevä jos pitää pukeutua nopeasti. Ei myöskään tahrinut vaatteita niin kuin lupaus oli. Minulla on vielä toinen moinen joka on jo korkattu. Olen saanut dödöt Oriflamea myyvältä sukulaiseltani.

Dermosil Jalkavoide Shea on vakkarituotteitani, pitkäaikainen suosikki. Ihana greipin tuoksu ja tehokas koostumus. Olen kehunut tätä aiemmin tässä postauksessa. Ostanen lisää seuraavan Dermo-tilauksen yhteydessä.

Melvita Beauty Cream Hands and nails oli kiva ruusuntuoksuinen käsivoide. Koostumus oli keskitäyteläinen. Ei tuhdein tapaamani, mutta ei mikään salamana imeytyväkään. Tilasin tämän feeluniquen alesta huhtikuussa. Tuubin parasta ennen-päiväys oli mennyt jo helmikuussa, joten feelunique palautti rahani tämän voiteen osalta kun vinetin. Koostumus pysyi kuitenkin loppuun asti hyvänä, mikä ei luonnonkosmetiikkatuotteelta ole lainkaan itsestäänselvää. En kuitenkaan ostaisi normaalilla suomihinnalla, niin ihmeellinen tämä ei ollut.

Dr.Hauschka Kasvovesi 30 ml tuntui aika tujun alkoholiselta herkälle iholleni talviaikaan, joten säästelin sitä kesään. Pullossa oli todella hyvä sumusuutin, ja aion käyttää lasipullon uudelleen. Olen postannut tästä kasvovedestä aiemmin täällä.

Flow Kosmetiikka Ruusuvesi on pakattu ehkä söpöimpään mattapinkkiin lasipulloon, pakko koittaa keksiä sille jatkokäyttöä. Käytin tätä säästellen, mutta nyt se loppui. Postaus ruusuvedestä löytyy täältä. Voisin ostaa uudelleenkin, tykkäsin tästä kyllä.

Flow Kosmetiikka Ruusu Antioksidanttivoide
toimi yövoiteenani. Kiva voide, josta postaus täällä.

Mádara Ecohair Gloss&Vibrancy Shampoo 25 ml oli vanhentunut jo maaliskuussa, ja tämän kaapeistani löydettyäni käytin nopeasti pois. En tiedä onko aika tehnyt tepposet koostumukselle, mutta tätä sai annostella aika paljon kerrallaan. Minulla tämän uudistunut versio käytössäni myös ja se on huomattavasti tiiviimpää ja vaahtoavampaa tavaraa. Minulla on vielä toinen tälläinen minikoko, mutta koitan saada mieheni käyttämään sen 😀

SIM Argan Care Healing Smoothie Reconstructive Hair Mask 20 ml on tullut Livboxin mukana. Tykkäsin tästä hiusnaamiosta paljon! Pienestä tuubista riitti muistaakseni ehkä kuuteen tai seitsemään kertaan. Koin koostumuksen aika riittoisaksi. Teki hiuksista sileät ja pehmeät. Voisin hyvinkin ostaa jos minulla olisi tarvetta uudelle hiusnaamiolle.

Être Belle Eye-Pads silmänympärysnaamio tuli myös Livboxin mukana jo joskus aikoja sitten. Tämä on siis kangasnaamio joka on tehty istumaan hyvin silmäluomille ja ympäröivälle iholle. Ensin naamio tuntui ihanalta, mutta sain tästä lopulta aika pahan ärsytysreaktion. Silmäluomeni turposivat ja olivat aivan punaiset. Sen jälkeen silmänympärysihollani oli pari viikkoa karheaa ihottumaa. Ei siis sopinut minulle.

Lehcaresor Powdered Paper on näitä vakiotuotteita joita käytän lähes päivittäin. Puuteripapereista olen kirjoittanut jo blogin alkumetreillä, täällä.

ACO Sun Active Body Spray SPF20 oli ensimmäinen kokeilemani aerosolisuihke-aurinkosuoja. Postaus täällä. Tykkäsin siitä että pulloa pystyi pitämään myös väärin päin ja suutin toimi silti. Jätti kuitenkin hiukan öljyisen pinnan iholle, vaikkakin oli paljon huomaamattomampi kuin voiteet. Tämä tarttui usein myös kissojen turkkiin käsivarsistani kun olin viemässä niitä ulos. Kiinnostaisi kokeilla sarjan aurinkosuojavaahtoa, se kuulostaa jännältä.

Vichy Capital Soleil Invisible Hydrating Mist SPF 50 oli muuten hirmu kiva tuote, mutta se loppui hämmentävän nopeasti. Saimme siis mieheni kanssa käytettyä pullon alle kolmessa viikossa loppuun. Emme edes käyttäneet tätä todellakaan päivittäin, ja vain käsivarsiin ja jalkoihin. Apteekin täti oli jo sitä mieltä että pullossa on varmaan jotakin vialla, ei 200 ml pullo noin nopeasti hupene. Epäilen myöskin että tavaraa on jäänyt vielä sisälle ponneaineen loppuessa, ei siellä tosin tunnu muu hölskyvän kuin se metallikuula. Vartaloon suihkiessa pullo kun ei aina ole ihan pystysuorassa, ja tässä ei ollut yhtä fiksua suutinta kuin tuossa ACOssa. Korkeaan hinnan vuoksi tuskin siis ostan uudelleen, vaikka tämä erityisesti citykäytössä oli hyvin miellyttävä. Tai no, katsotaan nyt.

L’Oreal Studio Silk&Gloss Hot Straight Cream oli ihan suosikkini. Tämä on toinen tyhjentämäni pullo laatuaan, ja haluaisin heti lisää. Menin kuitenkin ostamaan tämän tilalle jo aiemmin L’Anzan todella paljon kalliimman vastaavan tuotteen, joka ei kuitenkaan toimi lainkaan yhtä hyvin kuin tämä edullinen markettituote. Koitan nyt käytellä sen ensin loppuun ennen uuden Lorkun ostamista. Itseni tuntien ostan uuden siis viimeistään sitten kun hyvä tarjous osuu kohdalle ja heitän L’Anzalla vesilintua 🙂 Olen postannut tästä hiustensuoristusvoiteesta aiemmin täällä

Aubrey Organics Rosa Mosqueta Nourishing Conditioner 59ml oli kokeilemistani Aubreyn hiustuotteista paras, ja tilasinkin uuden tilalle iHerbin alesta. Olen kirjoittanut tästä postauksen aiemmin, täällä.

Bio2You Organic Self Tan sai oman postauksen aiemmin täällä. On aika historiallista että sain tämän loppumaan näinkin lyhyessä ajassa, en edes muista milloin viimeksi olisin saanut itseruskettavan tuotteen käytettyä loppuun. Tykästyin todella paljon nestemäiseen koostumukseen. Se tuntui hikisinä kesäöinä vähemmän lähmäiseltä kuin voiteet. Tämän antama päivetys on selkeä mutta luonnollinen. Mielelläni käyttäisin lisää, ja nyt täytyykin katsella myös muita nestemäisiä itseruskettavia vähän sillä silmällä. Clarinsilla ainakin on moinen.

Mádara Ecoface Delicate Cleansing Milk 25 ml toimi käytössäni aamuisissa kasvonpesuissa. Tykkäsin tästä siinä käytössä kovasti. Tämä tuntuu puhdistavan kunnolla, mutta iho jää pehmeäksi. Huuhtoutuu myös helposti pois. Toinen minikoko laatuaan käytössä nyt. Voisin kyllä ostaa täysikokoisenkin. Karvasmantelin tuoksu ei tuntunut ärsyttävän lainkaan niin paljon kun joskus männävuosina kun testeripussukasta tätä kokeilin.


Helena Rubinstein Lash Queen Waterproof Mascara
kesti käytössäni pitkään, puolisen vuotta. Monet heittävät ripsivärit roskiin kolmen kuukauden päästä avaamisesta bakteerien pelossa, mutta itse käytän kyllä sen puoli vuotta jos massaa vaan riittää. Olen postannut tästä ripsiväristä tarkemmat käyttökokemukset tänne. Voisin ostaa uudelleen, mutta en suomihinnalla.

Dolce&Gabbana Dolce Edp:n minikoko ihastutti. Sain tämän Livboxista, enkä olisi varmaan muuten tutustunutkaan koko tuoksuun. Tykästyin tähän tuoksuun kovasti!

Sante After Sun Lotion on unohtunut kaappeihini, ja sen parasta ennen-päivä on ohitettu jo kaksi vuotta sitten. En myöskään halua laittaa auringossa kylpeneelle iholleni näin voimakkaan alkoholista tuotetta, joten roskikseen vaan. Olen ostanut tämän joskus Ruohonjuuren ystävämyynnistä ihan muutamalla eurolla.

Lush Sweet Lips-huulikuorinta on myös vanhentunut jo vuonna 2011, ja on siten aika kuivahtanutta sokerimömmöä jo. Purkki on jossain vaiheessa tippunut ja korkki hajosi. Ei tätä oikein tullut käytettyä, en ole kokenut tarvetta kuoria huuliani millään erikoistuotteella, tai ylipäätäänkään. Saman asian ajaisi sokeripalalla huulten sively.

Dermosil Lip Gloss Dazzling Coral on ihanan sävyinen ja hyvän tuntuinen huulikiilto. Kaadoin näytepussukan runsaan sisällön pieneen purkkiin. Tästä pussukasta käyttäminen olisi ollut todella sotkuista. Tykkäsin ja voisin ostaa. Minulla on yksi Dermon kiilto ennestään, ja tykkäsin tästä ehkä enemmän kuin siitä.

Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care 8 ml pussukasta riitti helposti lähes koko vartalon itserusketteluun. Todella miellyttävä tuote, eikä haissut ollenkaan itseruskettavalle. Toi kestävän rusketuksen, joskin ihan täydellisen tasaista tulosta en saanut aikaiseksi, mutta oma annosteluni oli siihen varmastikin syynä. Tämä olikin riittoisampaa kuin luulin, joten sääriin tuli hiukan liikaa. Tämän hintaluokka on lähempänä satasta, joten en ole hankkimassa täysikokoista.

Siinäpä ne tämän kuukauden tyhjät 🙂 Näkyikö mitään tuttuja tuotteita, tai muuten vaan herättikö mitään ajatuksia?

Bongaa kissa

Meikäläinen lähtee nyt viikonlopun viettoon Lappeenrantaan LPRHC Festeille, jeij! Mukavaa viikonvaihdetta kaikille 🙂

10 thoughts on “Heinäkuussa loppuneet tuotteet

 1. Hyvä, kun mainitsit, että Acolla on aurinkosuojavaahto, haluan kokeilla sellaista! Kiva, että ei tarvitse lähteä tilaamaan mistään 🙂

 2. Mun eka reaktio oli että miten kukaan voi saada Lushin huulikuorintaa loppumaan?! 😀 Mutta sitten selvisi syy…

  Täytyy varmaan joskus kokeilla tuota HR:n ripsiväriä jos löytyy joskus L’orealin ystävämyynnistä, se on kiinnostanut itse asiassa jo vuosia, mutten ole raaskinut ostaa! 😀

  Harmi ettei silmänympärysnaamio toiminut, musta tuo oli ihana tuote. 🙂

  1. Ei sitä kuorintaa kyllä varmana ainakaan huulikäytössä saisi käytettyä, ainakaan määräajassa. Vuoden verran kun taitavat säilyä. L’Orealin ystävämyynti kuulostaa ihanalta, toivottavasti pääsen moiseen joskus! Minuakin harmitti tuo allerginen reaktio, mutta taidan olla jollekin ainesosalle herkistynyt :/ Pitää tehdä vähän salapoliisityötä, koska minulla on nyt kolmen tuotteen INCIt tallessa joista olen saanut negatiivisen ihoreaktion.

 3. Melkoinen läjä! 🙂
  Mullakin Lushin huulikuorinta kuivui purkkiinsa ja jäi käyttämättä. En ole vielä malttanut heittää sitä poiskaan, vaikka valmistusvuosi näyttäisi olevan 2011…

  Mäkin tykkäsin tuosta D&G:n tuoksusta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *