Sensai Silky Bronze Sun Protective Cream for Face SPF30

Mietin aika usein, onko mielekästä kirjoittaa postauksia tuotteista jotka ovat poistumassa valikoimista. Aika usein nimittäin ostan sellaisia alennuspöydiltä ja usein niistä on jotakin sanottavaakin. Sensai Silky Bronze Sun Protective Cream for Face SPF30-voiteen ostin jouluna Bernerin ystävämyynnistä. Olen kuitenkin nähnyt näitä poistuvia Silky Bronze-aurinkovoiteita useammallakin alepöydällä, joten kai tämän voi vielä jostakin bongata. Tuotesarja on uudistunut, sisältöä ja pakkauksien ulkoasua myöten.

Tämä aurinkovoide lienee lähes kalleimpia omistamiani kosmetiikkatuotteita. Tuotteen normaalihinta kun on yli 100€. Uudistunut versio maksaa Sokoksen verkkokaupassa 106,90€ / 50 ml. Huh! Ja minä vielä mietiskelin siellä ystävämyynnissä että oliko 15€:n hinta vähän kallis… No, onneksi ostin, koska tämä on todella ihana tapaus.

Itse voide tuoksuu miedosti hedelmäiseltä, todella miellyttävä tuoksu. Koostumus on täyteläistä, ja voide levittyy hiukan jähmeästi. Voide jättää aluksi iholle vaalean sävyn, joka tuntuu mielestäni tasoittuvan huomaamattomaksi kun voide on kunnolla imeytynyt. Ostaessani tämän en itse asiassa ollut varma, onko tuote sävytettyä vai ei, tuo Silky Bronze-nimi kun saattaa vihjailla siihen suuntaan.

Se mikä tästä ökyaurinkovoiteesta tekee luksuksen, on se että nimensä mukaisesti se saa ihon tuntumaan ihan oikeasti silkkiseltä. Ei lähmää, lainkaan. Iho jää himmeäksi, ei siis täysin mattapintaa mutta sellainen luonnollisen raikas pinta. Olen käyttänyt tätä kevään ja kesän aikana suhteellisen ahkerasti, ja myös aurinkosuoja tuntuu todella tehokkaalta. Olen käyttänyt tätä usein myös decolteella.

Jos törmäätte tähän aurinkovoiteeseen jossakin vielä, suosittelen lämpimästi ostamaan omaksi! Lahden Sokoksella ja Emotionissa Silky Bronzet oli alennettu -70%, ja tähän ihastuttuani kävin eilen ostamassa vielä vartalolle tarkoitetun SPF20-voiteen, se kehumani Vichyn suihke kun loppui kahdessa viikossa.

Kysäisin muuten viralliselta Sensai-asiantuntijalta Sensaistilta miten Silky Bronze-tuotteet ovat uudistuneet. Sensaisti kertoi uudistuneiden olevan koostumukseltaan ohuempia ja helpompia levittää, eivätkä ne jätä edes sitä vähäistäkään vaaleaa väriä iholle. Kuulostaa aika lailla täydellisyydeltä, hintalappua lukuun ottamatta.

Mikä on teidän hintakattonne aurinkosuojatuotteissa? Itse olen tottunut maksamaan aurinkovoiteista apteekissa sen noin 20€, mutta oma rajani menee varmastikin jossain reilussa 30€:ssa.

Tyynynvaltaaja-Pamela

8 thoughts on “Sensai Silky Bronze Sun Protective Cream for Face SPF30

  1. Jopas teit löydön!
    Vitjat kun tänne Tampereellekkin tulisi noita ystävämyyntejä, että pääsis ostoksille.
    Kyllä se parikymppiä alkaa olla ainakin mulla siinä kipurajoilla.

  2. Kasvoille laitettavasti huippuvuoteesta hurmoksissani voisin maksaa tämän verran, mutta koko kropalle levitettävästä en, sitä kun menee niin paljon. 😀

    1. Vähän samoilla linjoilla. Sen vartaloversion normihinta oli 90€, että vielä 70% alen jälkeenkin oli aika arvokas (27€). Tämä on muuten ensimmäinen kerta kun tutustun selektiivisten merkkien aurinkosuojatuotteisiin. Olen jotenkin ihan sivuuttanut ne aiemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *