Ihanimmat kohtaamani vartalonkuorinnat

Yves Rocherin Les Plairsis Nature-sarjan vartalonkuorinnat ovat muodostuneet suosikeikseni. Sain persikantuoksuisen version joululahjaksi, ja käytin sen loppuun aivan onnessani. Pakko oli saada lisää, ja tilasin samalla myös oliiviöljyversion. Postaus sai suosikit-tagin, jota olen käyttänyt ehkä liiankin säästellen.

Hillopurkkeja muistuttavat pakkaukset ovat minusta todella suloisia. Se tärkein on kuitenkin sisältö, mikä onkin aivan priimaa. Tuoksut ovat aitoja ja ihania! Persikkaversio tuoksuu todellakin aidoille persikoille, ja oliivissa on hurmaava vihreä tuoksu. Tuoksuvalikoimassa on valittavissa myös ainakin vaniljan tuoksuinen kuorinta. Muistelisin vaihtoehtoja olevan enemmän, mutta YR:n sivuilta en löytänyt muita kuin nämä kolme.

Itse kuorinta on juuri sopivaa koostumukseltaan. Rakeita on paljon, ja ne ovat sopivan tehokkaita. Paksu koostumus ei lähde valumaan kämmeneltä ja se on helppo pyöritellä iholle. Tämä on oikeastaan ainoa kuorinta joka on peitonnut kuorintahanska+suihkusaippua-combon mitä olen suosinut viime vuodet. Yveksen kuorinta on yhtä tehokas, mutta vähemmän kuivattava.

Purkissa ei muuten lue INCI-listaa, enkä löytänyt sitä YR:n sivuiltakaan. En siis tiedä mitä tuote sisältää!

Yveksen kuorinta lupaa säilyä korkkaamisen jälkeen vain kolme kuukautta, mutta itse sain purkin käytettyä alle sen ajan. Tykkään kuoria vartaloni ihon saunan yhteydessä, kerran viikossa tai kahdessa. Jälkikäteen on tärkeää muistaa myös kosteutus, ja iho kiittää!

Yves Rocher Les Plairsis Nature-vartalonkuorinnat maksavat 15,90€ / 200 ml ja niitä voi ostaa merkin liikkeiden lisäksi Yveksen verkkokaupasta.

Noitakissa pääsiäisenä

6 thoughts on “Ihanimmat kohtaamani vartalonkuorinnat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *