Kurkkaus jemmalaatikkoon

Pääsette kurkistamaan lipastoni laatikkoon, jossa säilytän kosmetiikkajemmojani. Jemmat ovat siis tuotteita, jotka odottavat käyttöönottoa. Jemmavarastoni on iso, ja en voi kieltää etteikö se hiukan nolottaisi minua. Ihailen näitä ihmisiä jotka ostavat uuden tuotteen kun edellinen on loppu. En ole koskaan pystynyt siihen.

Jemmavarastoni on kuitenkin ollut aiemmin paljon isompi, opin jotakin siitä kun muutama tuote vanheni kaappeihini ennen kuin ehdin niitä korkatakaan joten olen koittanut lyhentää tätä käyttöönottosykliä. Haaveilen muuten isosta kylmäkomerosta jossa voisin säilyttää jemmojani vielä paremmin turvassa. Kun asuin vielä kotona vanhempieni luona, jemmat sijaitsivat ruokakomerossa jossa oli aina viileää. Pimeä ja viileä, siellä jemmapurkki viihtyy ja pysyy tuoreempana.

Edellinen lipastomme, Ikeasta ostettu viidenkympin halpis, hajosi kosmetiikkavarastoni painosta. Eh. Tämä on täyspuinen mutta kaikkein painavimmat jutut olen suosiolla siirtänyt muualle säilöön (muutamat isommat hiustuotteet, ei montaakaan juttua).

Oikeassa päädyssä on enemmän kasvojenhoitotuotteita…

…ja vasemmassa sitten vartalojuttuja. Käsivoiteita ja matkakokoja keskellä.

Joulun aikaan ennen muuttoamme inventoin kaikki kosmetiikkatuotteeni meikkejä lukuunotamatta tänne blogiin. Sen jälkeen toki on pientä vaihtuvuutta tapahtunut purkkimeressäni.

Missä te säilytätte jemmapurkkejanne? Kai teilläkin on niitä, onhan?

Reipas ulkoilija-Pamela

25 thoughts on “Kurkkaus jemmalaatikkoon

 1. Pamsu <3
  Jemmalaatikot on kyllä muuten parhautta. Kunhan muistaa aina säännöllisin väliajoin tsekata, että ei kerkee mennä päiväykset ohi : D

  1. No sepä se. Juuri eilen kaivelin uutta vartalovoidetta käyttöön jemmoista, ja jo oli mennyt yhdestä Dermosilistä päivämäärät pari kuukautta sitten. Jaiks! Vaikka ei se varmaan huonoksi vielä ole mennyt 🙂

 2. Minulla on jemmapusseja ja jemmakoreja. Tavaraa on ja paljon! Vähän pelkään, että toisesta päästä tuotteet alkavat vanheta, mutta ehkä sitten opin jotain minäkin.

 3. Tunnustan, mulla on jemmatuotteille makkarissa kaappi, jossa pitäisi olla vaatteita… 😀 Ei toki täynnä, mutta niille on pyhitetty oma tila.

 4. Mulla on vaatekaapissa viisi pussukkaa (pr-kassien kokoisia). Erilliset hiustuotteille, vartalotuotteille, meikeille, ihonhoitotuotteille sekä sekalaisia (kynsilakat jne). Eli noloa täälläkin 😀

  1. Ne laatikonmuotoiset kassit joita saa meikkikaupoista ja joskus vaateliikkeistä myös, ovat kyllä käteviä säilyttelyyn. Olen käyttänyt niitä siivouskomeron järjestelyyn myös 😀

 5. Tosi kiva postaus! Mä olen aina utelias näkemään toisten kosmetiikkajemmoja. Olen itsekin ajatellut tehdä tällaisen. Edellisestä on jo aikaa puolisentoista vuotta. Mä olen kyllä alkanut käyttää päällekkäin eri tuotteita, kun en jaksa enää odotella entisten loppumista. Tämä tapa sopii minulle nyt, mutta kylppärikin on sitten sen näköinen… Pahimpia minulla on hiustuotteiden röykkiö!

  1. Kiva kuulla että pidit postauksesta! Olen itse ihan mahdottoman utelias tietämään muiden kosmetiikkakaappien sisältöjä. Mielelläni lukisin sinulta myös samanoloisen postauksen! 🙂 Minulla on melkein kaikissa tuotekategorioissa muutamakin tuote samaan aikaan käytössä. Siten ne kyllä hupenevat suhteessa hitaammin kun vuorottelee välillä. Minun murheenkryynikasani on taas kasvovoiteet. Ne kuluvat niiiiin hitaasti… Ja niitä on kuitenkin niin kiva hankkia 😀

 6. Multakin löytyy yksi lipastonlaatikko jemmajuttuja ja lisäks otan liian aikaisin kylppäriin puteleita pilaantumaan.. nytkin suihkussa varmaan neljä shampoota ja lukuisia vartalovoiteita.

  1. Joo, on mullakin suihkussa jopa kolme shampoo+hoitoaine-paria. Suihkuisaippuoita taitaa myös olla kolme joissa vuorottelen. Lämmin kylpyhuone saattaa kyllä edesauttaa tuotteiden koostumuksen vanhenemista, joten itse siirrän aika herkästi muualle säilöön tuotteet joita ei juuri sillä hetkellä tee mieli aktiivisesti käyttää suihkussa.

 7. Kiva postaus tämä! Sun jemmalaatikossa on joitain samoja tuotteita mitä löytyy myös mun kätköistä 😀 Aloin tosin miettimään, että oonkohan mä toivoton tapaus, sillä mun jemmavarastot ei millään mahdu yhteen laatikkoon. Niitä pursuaa useista kaapeista ja laatikoista – joka puolelta 😀 Päivi kommentoi tuossa yllä, että käyttää tuotteita päällekäin. Mä teen myös niin, sillä mulle on käynyt samalla lailla kuin sulle: osa tuotteista on ehtinyt jo vanheta ennenkuin oon saanut niitä edes korkattua 😀 Mulla on siis useita purkkeja avattuina ja käytössä. Mutta tää taitaa olla yleistä kosmetiikkahulluille ja varsinkin kosmetiikkabloggaajille 🙂 Ei voi odotella tuotteen loppumista, muuten arvioita tulisi kirjoiteltua aivan liian harvoin 😉 Jemmavarastot on ihania myös siitä, että sieltä löytää aina jotain kivaa piristystä!

  1. Meillä on minun lisäksi vielä bloggaava teinikin ja sillä niitä purkkeja rupeaa kohta olemaan 😀 iiiks! Hukutaan nyt jo kylppärissä, kuinka käy myöhemmin wc:n puolella kun alkaa meikata kunnolla???

  2. MS No niinpä, jos haluaa kirjoittaa tuotteesta kun se vielä on ihmisten mielessä tuore, ei välttämättä voi odottaa että edellinen tuote loppuu ennen korkkaamista 🙂 Välillä saan kyllä ihan mielihyvää jemmalaatikon penkomisesta, joskus se taas ahdistaa minua. ”Mulla menee varmasti ainakin kaksi vuotta ennen kuin pääsen ostamaan kasvovoiteen/vartalovoiteen/dödön tarpeeseen!”

   myttyrällä | SJ Voi ei, tuplamäärät kosmetiikkaa! Meikkejähän ei välttämättä kannata säilyttää vessassa, siellä kun on pöpöjä enemmän ja jos suihku on samassa tilassa niin myös lämpöä ja kosteutta. Likinäköisenä en ole koskaan meikannut vessan peilin ääressä, kun en vain näe sinne asti, joten meikkaamiset ovat aina luontevasti hoituneet oman pöydän ääressä, ikkunan luonnonvalon kanssa 🙂 Siinähän ne sävytkin oikeastaan toistuvat paremmin kuin kellertävässä keinovalossa vessassa.

 8. Löytyy jemmat Täältäkin… Kylppärin kaapista pari pientä korillista. Yhtään ei mahdu enempää 🙂 pakko yrittää olla hankkimatta yhtään mitään lisää

 9. Muutama susiruma pahvilaatikko makkarin kirjahyllyn päällä täynnä suihkugeelejä ja shampoita, ja pikkukaappi täynnä sekalaisia tuotteita, matkakokoja, paplareita ja epilaattori yms sälää. Onneksi nyt on muutto päällä, olen aika surutta nakannu kamaa roskiin vanhemmasta päästä. Ainiin, kynsilakat vievät olkkarissa kirjahyllyssä pari neliötä tilaa. Ja olkkarin pöydän alatasolla kynsilakat, meikkipaletit ja neuletarvikkeet taistelevat elintilasta. Voi jessus…..

  1. Muuttojen yhteydessä on kyllä hyvä käydä varastoja kriittisellä silmällä läpi. Toki se vie paljon aikaa ja energiaa mitä ei välttämättä muuton keskellä ole, pitää aloittaa hyvissä ajoin.

 10. M-I-K-S-I mulla on jäänyt välistä tällainenkin ihana postaus?! :O Mutta kutsutko tuota jemmaa isoksi, ja oikein nolottavan isoksi? 😀 En edes halua mainita, miten paljon mua sitten hävettää…. 😀 Mun jemmat on sellaisessa metallisessa Elfa-korilokerikossa….

  1. Hihih, kiitos lohdutuksesta! Jemmavarasto on tosiaan joskus ollut reilusti isompikin, mutta koen sen nytkin liian suureksi. Elfa-korilokerikko on muuten jemmakäytössä äitini ruokakomerossa myös, se on kätevä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *