Alenarkkari sai annoksensa

Minulle tuli lauantaina kauhea himo tehdä hyviä alelöytöjä. Tiedättekö, se riemun tunne mikä tulee kun löytää vaikka jonkun hillittömän kalliin Chanelin tai muun lempparimerkin messevällä -70% alennuksella. Himosin sitä tunnetta! Painelinkin sitten työpäivän jälkeen apajille, eli Sokokselle. Olin käynyt jo alennuspöydän katsomassa pariinkin kertaan aiemmin, mutta Lahdessa alennuksien kanssa ollaan ennenkin oltu mattimyöhäisiä. Ja voi kyllä, löytöjä oli.

70% alennuksella löysin kolme OPIn Brasilia-kokoelman kynsilakkaa, Chanelin Paradoxal-kynsilakan, kirkkaanpunaisen Make Up Storen huulikiillon ja Clarinsin Skin Illusion-meikkivoiteen. Puoleen hintaan oli jo männätalvena ihoni pelastajakseni ylistämääni Dr. Hauschkan Herkän ihon naamiota sitten ensi talvea varten. Huh!

OPI Brazil-kokoelman Taupe-Less Beach, I Just Can’t Cope-Acabana ja Amazon…Amazoff

Nämä brassilakat olivat kyllä niin hillitön ylläri että. Olen nimittäin kahlannut nettikauppoja ja tehnyt hintavertailua tuon I Just Can’t Cope-Acabanan suhteen. Minuun iski jokin aika sitten suuri keltaisen kynsilakan tarve, ja kanssabloggaajat yksimielisesti nostivat tämän sävyn parhaimmaksi lajissaan. Nyt se on minun, vitosella! Tämähän on kuin pieni lottovoitto! Kuvia tästä kynsillä on luvassa heti huomenna.

Clarinsin Skin Illusion-meikkivoide sävyssä 104 oli vähän villi kortti. Tein täysin tapojeni vastaisesti, eli kokeilin sävyä vain kädelle ja ostin sen perusteella. Itseruskettavalla käsitellylle kesänaamalle sävy onneksi tuntuu olevan nappi, ja koostumus vallan ihana.
Chanelin kynsilakan sävy 509 Paradoxal on upea harmahtavaan taittava shimmerinen lila. Chanelia alennuksessa, kuka voisi vastustaa?
Make Up Store Gloss Lips Wandin sävy rose on ihana klassisen punainen, näyttää huulilla hyvin raikkaalta. Pidän myös tahmaisen täyteläisestä koostumuksesta. Tämäkin vain 5,10€!

Alenarkkari sai annoksensa ja huokailee näiden löytöjen äärellä taas hetken. Olen kevään ja kesän aikana tehnyt useampiakin tälläisiä alelöytöjä, ja postauksia tuotteista on tulossa kyllä jo lähiaikoina 🙂 Välillä tuntuu että esittelen näitä ostoksia mutta sitten itse käyttökokemuksien kanssa ei ole niin kiirettä postata, hyi minua.

19 thoughts on “Alenarkkari sai annoksensa

 1. Kivoja löytöjä oot tehnyt! Chanelin lakat on ihan huippuja 🙂 Tuosta Clarinsin Skin Illusion -meikkivoiteestakin oon tykännyt. Pari purkkia on aikoinaan tullut käytettyä 🙂

  1. Minulla on yksi Chanel entuudestaan, Black Pearl. Hyvä saada sille nyt kaveri 🙂 Kiva kuulla että tykkäsit Skin Illusionista, testikokeilu vaikutti ainakin hyvältä! Kunnon meikissä en ole ehtinyt sitä vielä kokeilla.

 2. Meeeeh, kävin tänään katsomassa laarit. Olit vissiin tyhjentänyt parhaat päältä, mun mukaan ei meinaan lähteny mitään : o

 3. Tuollaiset ale-löydöt on niin parhaita! Ja se tunne kun tekee pari tuollaista löytöä 😀 Nuo OPIt varsinkin, huhhuh.. Ja vähän oon ehkä kateellinen tosta Chanelista, ihan mun väri ^_^

 4. Tuo OPIn keltainen..! Mäkin haluan! Kaikki löytösi ovat huippuja! Mä olen kolunnut tänä kesänä läpi poikkeuksellisen monia eri kaupunkien Sokoksia ja muita liikkeitä. Tampereen Sokoksella ei eilen ollut mitään kivaa. :<

  1. Tuo keltainen valloitti minut ihan totaalisesti! On tosi ärsyttävää että joissain liikkeissä alet ovat hyvät ja jossain pihdataan niiden prosenttien kanssa, ihan saman ketjun sisälläkin. Tasa-arvoa vaadimme!

 5. Ihana että löysit sen – 70 %:n Chanelin. 🙂 Minullakin on tuo Paradoxal. Se on syksyn 2010 Les Contrastes de Chanel -kokoelmasta ja aika upea. Sain sen silloin synttärilahjaksi, joten sillä on itselleni myös aivan erityinen tunnemerkitys. 🙂

  1. Googlettelinkin tuota ja luin että on tuosta kokoelmasta. Onneksi on pysynyt hyvänä vaikka onkin noin vanha. Usein kynsilakkojen koostumus saattaa muuttua, alepöydillä olen nähnyt useampiakin väriään muuttaneita yksilöitä tänä kesänä. Minä muodostan myös lahjaksi saatuihin asioihin ihan erilaisia tunnesiteitä. Esimerkiksi juomalasimme, jotka saimme kihlajaislahjaksi ovat minulle sitäkin rakkaampia juuri siitä syystä 🙂 Usein myös lahjaksi saadusta tavarasta tulee lahjan antaja mieleen kun tavaraa käyttää tai sen näkee. Näin minulla ainakin! Siksi en halua koskaan antaa rahaa lahjaksi 😀

 6. Ohhoh! Kyllä kelpaa. 🙂

  Yleensä pienemmissä kaupungeissa käy paljon parempi tuuri alejen suhteen, kun siellä on luultavasti paljon vähemmän kosmenarkkareita hyörimässä. 😛 Kelpais mullekin!

  1. En olisi kyllä uskonut, että tulen koskaan ostamaan keltaista lakkaa. 😉 Kuitenkin glitterin kanssa tai crackle lakan kanssa sitä voisi käyttää ympärivuoden. Ja selitykset jatkuu… ; D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *