Benecosin luonnollinen huulikiilto

Saksalainen Benecos on edullisista hinnoistaan tunnettu luonnonkosmetiikkamerkki, jonka meikkejä en ollut aiemmin kokeillut. Vartalovoiteeseen ehdin jo talvella ihastua, ja nyt on huulikiillon vuoro. Sokos uudistaa luonnonkosmetiikkaosastoaan, ja samalla Benecos jää pois myynnistä. Osuin paikalle kun Sokoksen myyjät olivat juuri laittaneet Benecos-hyllylle ison -50%-kyltin joten pakkohan siitä oli jotakin poimia kokeiltavaksi.

Natural Lipgloss sävyssä Berry on ihana punaisen ja oranssin välimuoto. Siinä on kevyttä shimmeriä, joka ei tunnu huulilla karhealta. Olen muutamia hilekiiltoja käyttänyt joissa shimmerkiteet tuntuvat huulilla ihan hienolta hiekalta, enkä tykkää moisista ollenkaan. Benecosin kiillon koostumus on pigmenttinen ja täyteläinen.

Benecos Natural Lipgloss Berry

Käyttäisin mielelläni eniten luonnonskosmetiikkamerkkien huulikiiltoja, mutta usein niissä on jokin ominaisuus mikä häviää käytössäni oleville synteettisille kiilloille. Koostumus saattaa olla nopeasti huulilta katoava, karkea tai kuiva, tai sitten tuoksu ei miellytä tai se tuntuu kurkunpäässä. Benecosista olen kuitenkin tykännyt kovasti.

Benecos Natural Lipgloss Berry

Myöskään pakkauksesta ei ole valittamista. Applikaattoripää annostelee kiiltoa hyvin ja sillä on helppo saada kiilto siististi paikoilleen. Harmillisesti merkin kiilloista suurin osa on (minun mittapuullani) aika luonnollisia sävyltään, tämä Berry yhdessä fuksiansävyisen Rose Gardenin kanssa taitavat olla ne näyttävimmät tapaukset.

Benecos Natural Lipglossin hinta on noin 8,50€ / 5 ml. Benecosia myydään ekokaupoissa kuten Ruohonjuuressa ja Ekolossa sekä Life-luontaistuotekaupoissa. Nettikaupoista Benecosia myyvät ainakin Hyvinvoinnin tavaratalo ja Biodelly.

Benecos-kokemuksia?

Hellettä venyttelemässä

6 thoughts on “Benecosin luonnollinen huulikiilto

  1. Harmi ettei ollut peittävämpi, toi sävy ois ollut aika päheä sulla! Mutta söpö kyllä näinkin (:

  2. Mulla ei ole kokemusta kuin Benecosin liilasta päivävoiteesta ja poskipunasta. Kumpainenkin oikein pätevä tuote. Poskipunassa on riittävästi pigmenttiä ja nätti pakkaus. Päivävoide taas nopsaan imeytyvä peruskosteuttaja. Voin suositella molempia!:)

    Vitsi, jos tuo olisikin peittävämpi huulikiilto, hullun hyvä yhdistelmä punapään kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *