Se kaikkein näkymättömin ja lähmäämättömin aurinkosuojasuihke

Viime viikolla kehuin täällä ACOn aurinkosuojaspraytä. Spray loppui ja painelin apteekkiin ostamaan uutta samantyyppistä tilalle. Minulla sattui olemaan alennuskuponki Vichy-tuotteisiin, joten päädyin ostamaan uuden Capital Soleil Invisible Hydrating Mist SPF 50-suihkeen. Ja voi että, tämä peittoaa sen ACOn ihan milloin vain.

Suihke imeytyy ihoon saman tien eikä se jää tuntumaan siihen ollenkaan. ACO jäi kuivaöljymäiseksi, Vichy tuntuu katoavan kokonaan imeydyttyään. Pidän myös Vichyn pehmeämmästä ja miedommasta tuoksusta enemmän kuin aurinkotuotemaisesta ACO-tuoksusta.

Samasta suihkekoostumuksesa on olemassa myös suojakertoimen 30 sisältävä versio. Sitä en ole kokeillut, mutta luulisin sen olevan samanlainen kuin tämä SPF 50. Kun aurinkosuoja tuntuu iholla niin olemattomalta, minun on vähän vaikea luottaa sen tehoon. Olen niin tottunut näkyviin ja tuntuviin rasvakerroksiin iholla, että vaistomaisesti tunnen tarvetta lisäillä suihketta jatkuvasti. Vichy lupaa suihkeen sisältävän ”laajakirjoisen fotostabiilin aurinkosuojajärjestelmän” ja tiedän itsekin että epäilyni on turhaa. Mutta silti valitsisin mielummin suojakertoimen 50 kuin 30, ihan vaan varmuuden vuoksi 🙂

Apteekki, josta suihkeen ostin oli kalleimmasta päästä, koska siellä tämä 200 ml pullo maksoi 31,40€. Apteekkituotteet.fi-sivustolta Vichyn suihkeen saa hintaan 27,90€, ja heinäkuun loppuun asti toimituskulut on alennettu yhteen euroon.

ACOn suihke maksaa noin 18€, mutta se sisältää vain 125 ml tuotetta. Mieheni kauhisteli tämän hintaa (hän sattui olemaan paikalla kun tuotteen ostin), mutta myös totesi Vichyn paljon miellyttävämmäksi käyttää. Ei pitäisi koskaan ottaa miestä kauppaan mukaan ostamaan tämän tyyppisiä tuotteita 😉

Vichyn suihke nousi meidän molempien suosikiksi saman tien, ja suosittelen tätä kyllä lämpimästi! Apteekeissa tuntuu olevan aika hyvin testereitä tarjolla, joten voi suihkaista kokeeksi ensin.

6 thoughts on “Se kaikkein näkymättömin ja lähmäämättömin aurinkosuojasuihke

  1. Kuullostaa tosi hyvälle. Nää on aina kinkkisiä, kun löytää sitten jälkeenpäin vieläkin paremman tuotteen. 😀

  2. Kuulostaa hyvältä! Tahmeus on nounounou ja SK50 vähän liikaa mun makuun, mutta se kolmekymppinen vois olla just hyvä 🙂

    1. Monet tuntuvat kammoavan tuota viisikymppistä, itse en taas oikein luota muihin kun siihen 🙂 Mutta tahmea ja näkyvä tuo ei ole, vaikka onkin iso suojakerroin. Se on harvinaista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *