Kesänaama

Pitkästä aikaa meikkikuvia. Nyt mentiin hyvinkin helpolla basic-linjalla, mutta eipä sitä kesällä varsinkaan vapaapäivänä tarvitse niin panostaa. Iho ja huulet ovat ne tärkeimmät, koska aurinkolasit päätyvät kuitenkin kasvoille heti ulos lähdettyä. Kesällä tykkään että huulilla saa olla väriä!

Kesän suosikkimeikkipohjakseni päätyneestä Idun Mineralsta täytyy postata lähiaikoina ihan asioikseen. Ensimmäinen mineraalimeikki jolla olen onnistunut saamaan itselleni kelpaavan tuloksen! Tykkään myös sen jättämästä kuulaasta lopputuloksesta. Pieni hiki ja kiilto ei näytä lainkaan niin häiritsevältä kuin ihan mattaisella iholla 😉 Kaivelin meikkilaatikostani mineraaliversion myös poskille, J.Lynnen True pääsi piiiitkästä aikaa käyttöön. Huulilla Burt’s Beesin kirkkaanpunaista huulikiiltoa.

Luomille laitoin lähinnä sävyntasoitustarkoituksessa Shiseido Color Barin vaaleita ruskean sävyjä. Oriflamen tussieyelinerillä helppo ja nopea rajaus ja ripsissä Maybellinen Colossal Go Extreme WP, josta myös postailen myöhemmin. Kulmissa tutut NYXin kulmavärit ja siinäpä se sitten. 

”Onks ihan pakko tulla kuvaan?”

8 thoughts on “Kesänaama

  1. Sun iho näyttää tosi hyvältä! Juuri tuollaisesta kuulaasta ja heleästä lopputuloksesta mäkin tykkään 🙂 Jään odottelemaan lisäinfoa Idun Mineralsista 😉

    1. Kiitoksia! Kuvat tuotteista on otettu jo aikapäivää sitten, pitäisi vain se itse postaus värkätä 🙂 Tuo pohja oli minulle talvella hiukan liian tumma joten siinä myös syy miksi se pääsi kunnolla käyttöön vasta nyt kesällä.

  2. Iho näyttää upealta, joten jään odottamaan juttua tuosta Idunista, jospa mäkin vihdoin innostuisin enemmän mineraalipohjasta…

    1. Kiitos! Olen yleensä ollut hiukan neuroottinen ihon kiillon suhteen, mutta tuon pohjan kanssa pystyn elämään sen kanssa jotenkin paljon helpommin 🙂 Koitan saada postauksen viimeistään ensi viikolla ulos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *