Kesäkuun loppuneet tuotteet

Kesäkuun tyhjentyneiden tuotteiden saldo oli varsin mukava. Loppui monta suosikkiani, mikä aiheuttaa aina hiukan ristiriitaisen tunteen. Toisaalta on aina kivaa saada tuote loppumaan koska pääsee korkkaamaan uuden, mutta jos se uusi on prikulleen sama kuin se tyhjentynyt niin riemu ei ole aivan sama. Erityisesti kun sen täydentävän tuotteen ostamisestakaan ei juuri mitään kicksejä saa, vakkarituotteiden osto kun on melkein yhtä jännää kuin vessapaperin. Lähinnä ärsyttää jos ei osu tarjousta kohdalle. No mutta, nyt niihin loppuneisiin!

Sellainen putelilauma tällä kertaa.

 Lemon Juice & Glycerine Puuvilla-sitruuna Hellävarainen saippuavaahto kesti käytössä suhteellisen pitkään, ostin tämän joulukuussa. Olin nähnyt näitä blogeissa siihen aikaan ja ajattelin kokeilla. En itse kuitenkaan tykännyt tästä yhtä paljon kuin ne testituotteena käsisaippuan saaneet bloggaajat. Suurin syy oli pumpun epäkäytännöllisyys. Sen materiaali on aika liukasta, ja pumppumekanismi on todella jäykkä, joten käsi liuskahtaa helposti tuosta pois kun saippuaa yrittää annostella iholle. Nirso nenäni ei myöskään tykännyt tämän tuoksusta. En jää ikävöimään.

Bio2You Organic Facial Cleanser toimi ensin noin kolmasosapullollisen verran iltapesulla ykkösvaiheen meikinpoistajana, mutta sitten siirsin sen aamukäyttöön. En siis normaalisti pese puhdistusaineella kasvojani aamuisin, käytän vain kasvovettä. Mutta nyt kun ihoni on selkeästi tukkeutumiseen alttiimpi, päätin kokeilla vaikuttaisiko aamuinen tehokkaampi ihonpuhdistus mitenkään. Tämä putsari olikin todella oiva tuote siihen. Puhdistusteho on hyvä, koska tällä lähtee meikki mainiosti, mutta koostumus on ällistyttävän pehmoinen ja hellä. Liian tehokkaat puhdistustuotteet saavat kasvoni punakoiksi ja sehän ei heti aamusta ole kiva juttu. Ärsyttää vaan kun en saa noita viimeisiä tippoja lasipullon pohjalta pois. Pumppu ei nappaa tuotetta, ja pullon suuaukko on niin pieni ettei siitä mahdu kaivelemaan jähmeää putsaria ulos. Olen jutellut tästä tuotteesta aiemmin omassa postauksessaankin täällä.

Dr. Schrammek Herbal Care Lotionin 50 ml minikoon sain miitin goodiebagista. Oikein kivan tuntuinen kasvovesi, joka tuoksui ihanasti kurkulta. Tämä hoitoloissa myytävä sarja on kuitenkin vähän arvokkaampi, joten en usko ostavani täysikokoista.

Simple Kind to skin Cleansing Facial Wipesit kuluivat siihen, kun poistin ihomeikin ennen urheilua. Tykkäsin näistä todella paljon. Liinat olivat sopivan pehmeitä ja reilusti kosteita eivätkä nämä tuoksuneet juuri millekään. Meikki irtosi hyvin, tosin vedenkestävät silmämeikit poistan suosiolla ihan toisenlaisilla tuotteilla kuin näillä liinoilla. Ostin jo uuden paketin tilalle, ja hämmennyksekseni huomasin että ne uudet eivät ole yhtä hyviä kuin nämä loppuneet. Uusissa liinoissa on jotakin painokuviota kun vanhat olivat sileitä, eivätkä ne vaikuta yhtä kosteilta koska iholla liukuminen tuntuu jähmeämmältä. Mitäs ihmettä? 🙁

Cutrin Sensitive Finish It Hair Spray 750 ml on näitä ikuisuustuotteita joita ostan aina uudelleen ja uudelleen, jo viiden vuoden ajan. Hehkutuspostauskin löytyy täältä. Käytän tätä tiukan pidon jättävää lakkaa siis otsahiuksiini, muualle vähän miedompaa lakkaa. Rakastan tätä koska tuote on hajusteeton ja pitää otsiksen varmasti paikallaan aiheuttamatta kuitenkaan kovalta näyttävää lakkakypärälookia. Ostaisin taas uuden tilalle, mutta olen saanut blogin kautta muutaman vastaavantyyppisen lakan jotka käytän ensin pois.

Dermosil Winter Fruits Shower Gel kului aika kivuttomasti käsisaippuana. Siihen hommaan se sopi hyvin, koska se levittyi ja vaahtosi helposti. Suihkusaippuakäytössä en olisi saanut tätä koskaan loppumaan. Joululahjaksi saatua jättitonkkaa en jää ikävöimään.

Yves Rocher Jardins du Monde Macadamia Nut Shower Cream sai oman kehupostauksensa täällä. Tokihan heti sen jälkeen kun olin ylistänyt rakkauteni koko maailmalle (tai ainakin blogini lukijoille), iski se kyllästyminen. Yleensä vaihtelen suihkusaippuoita päivittäin, tämän taas käytin alusta loppuun ihan yksiavioisesti 😀 Mukavan kermainen koostumus joka ei kyllä kuivattanut ihoa juuri lainkaan. Voisin ostaa jonkun toisen tuoksuisena uudelleen, tästä ensin ihastuttaneesta tuoksusta haluan pienen breikin.

Kicks Skin Treat Pure Natural Oils Shower Oil oli aivan ihanan tuoksuinen suihkuöljy. Koko tuo Pure Natural Oils-sarja tuoksuu samalta, ja rakastan sitä tuoksua! Tämän suihkuöljyn koostumus oli helposti levittyvää ja poishuuhtoutuvaa. Suihkuöljyt sopivat hyvin kuivalle iholle, mutta eniten näitä minulla kuluu aurinkovoidetta poispestessä. Kannattaa kokeilla, vedenkestävinkin aurinkovoide irtoaa takuuvarmasti ja iho jää pehmeäksi. Ostin tämän tilalle Dermosilin suihkuöljyn mutta voisin vallan hyvin ostaa tätä uudelleenkin. Jotenkin kuitenkin koen suihkuöljyt varsin tylsiksi tuotteiksi eivätkä ne kulu käytössäni kovin nopeasti.

Mádara Ecohair Gloss & Vibrancy Conditionerin vanhan version minikoot olin saanut kauneusmessuilta toissavuonna. Näiden parasta ennen-päivämäärä läheni uhkaavasti joten otin kaappiin unohtuneet kaverit käyttöön. Tämä hoitoaine oli sulaa rakkautta! Ihanan kosteuttava mutta keveä koostumus, ja raikkaan vihreä tuoksukin vielä. Ah, ihanaa. Tuote on kuitenkin uudistunut, ja uusi hoitoaine on käytännössä ihan eri tuote. Halusin kuitenkin tämän käyttökokemuksen vuoksi tutustua siihen uuteenkin, mutta kirjoittelen siitä sitten erikseen kunhan saan uudistuneesta versiosta mielipiteen muodostettua.

Inglot AMC Face Blush sävyssä 81 on kulkenut matkassani jo varmaan neljä vuotta. Sävy sopi jokaiseen meikkiin ja näytti iholla ihanan luonnolliselta. Pidin myös pumppupullomekanismista, vaikkakin punaa meni hukkaan aika usein kun pumppu annosteli sitä liikaa. Harvoin loppuu tälläisiä ikuisuustuotteita, ja melkein ikävä tulee tätä!

Khadi Ayervedic Shampoo Nutgrass oli ihanantuoksuinen shampoo, josta kirjoitin postauksen vastikään, se löytyy täältä. Tavallista pienemmän pakkauskoon ja epäriittoisan koostumuksen ansiosta pullo hupeni todella nopeasti. Tykkäsin tästä niin kauan kun sitä iloa kesti!

Gorgeous London Volume Mousse oli pumppupulloon pakattu kevyt muotovaahto, joka jätti hiukset mukavan sileiksi ja pehmeiksi. Gorgeousit esittelin myöskin jo aiemmin blogissa, postaus täällä. Tämä ei kuitenkaan tuonut niin paljoa tuuheutta kun olisin ehkä kaivannut, joten siitä syystä en hanki tätä uudelleen. Muita Gorgeousin tuotteita haluaisin kyllä kokeilla, en ole vain törmännyt näiden jälleenmyyjiin vielä missään.

The Body Shop Hemp Foot Protector on minulle ennestään tuttu tuote, olen käyttänyt tätä täysikokoisena parikin purkillista. Mainio jähmeä jalkavoide, voisin jalkavoiteen tarpeeseen ostaa kun hyvä tarjous sattuu eteen. Tämä 15 ml minikoko tuli joulualesta ostamani Hemp-tuotepaketin mukana.

The Body Shop Matt It Face & Lips on tälläinen muinaisjäänne ennen ajanlaskumme alkua jonka kaivelin meikkipakistani vihdoin pois. Tämä on oikeasti varmasti ainakin 10 vuotta vanha 😀 Kamalaa, huh. No en tosiaankaan ole käyttänyt tätä enää vuosiin. Vastaavantyyppinen tuote on näköjään vieläkin Bodarin valikoimissa, Skin Primer Matt It löytyi nettisivuilta.

Dermosil Summer Primer SPF 20 vaikutti tämän näytepussukan perusteella sen verran kivalta tuotteelta että tilasin jo täysikokoisen tilalle. Tämä on hinnaltaan todella edullinen, 20 ml tuubi maksaa 5,90€. Olen käyttänyt tätä koko kasvoille meikin alle tuomaan suojaa auringolta ja parantamaan meikin kestoa. Mikään erityisen mattaava primer tämä ei ole, joten soveltuu ehkä eniten seka- ja kuivaihoisille.

Sisley Baume Efficace Eye and lip contour balmin pieni 1,5 ml näytepussukka kesti käytössäni monta viikkoa. Aivan superihana megatäyteläinen geeli jota käytin mielelläni silmänympärysiholle aamuin illoin. Täysikokoinen 30 ml purkki maksaa 108€, joten en usko hankkivani tätä kuitenkaan lisää. Koska pakkauskoko on tuplasti normaali-sy-voiteita isompi, purkki pakkausmuotona on aika huono. En itse jaksa käyttää spaatteleita, ja sormista päätyy pöpöjä tuotteeseen joka ei kulu kovin nopeasti loppuun. Jos tämä olisi ilmatiiviissä pumppupullossa, harkitsisin ostamista varmasti vakavammin, itse balmi kun oli varsin ihanaa.

Näkyikös tyhjentyneissä mitään tunteitaherättävää? Rakastan kommentteja joten antakaa palaa 🙂

Pamela otti rennosti, vaihteeksi

10 thoughts on “Kesäkuun loppuneet tuotteet

 1. Sisleyn Eye and Lip Contour Balm on ihanaa. Auttaa silmänympäryksien turvotukseen todella nopeasti. Mulla on joskus ollut tuota ihan täysikokoinen purnukka, kesti ikuisuuden! Oot oikeassa siinä, että pumppupullo olisi paljon kätevämpi vaihtoehto ja olisi saanut ehkä mutkin ostamaan tuotetta uudelleen 🙂 Tykkäsin silti kovasti! Oon joskus käyttänyt Sisleyn tuotteita aika paljonkin, joukosta löytyy monia testaamisen arvoisia purkkeja 😉 Khadin tuotteista mulla on kokemusta vain kahdesta, mutta ne on riittäneet saamaan mut vakuuttuneeksi tuosta uudesta sarjasta (postaus löytyy täältä, jos joku haluaa kurkata). Noita Simplen liinoja oon käyttänyt ihan samaan tarkoitukseen kuin sä 😀

  1. Kiva kuulla Sisley-kokemuksistasi! Olen miettinyt että tavallaan nuo liinat ovat vähän turhia kun saman asian ajaisi misellivesi, mutta kätevämpi noita liinoja on kantaa mukana kuin misellipulloa ja vanulappuja. Seuraavaksi ostan varmaan Lumene Sensitive-liinoja, ne olivat hyviä. Simplestä oli hyvä tarjous joten siksi ostin uudelleen 😀

 2. Inglotin puna kuullosti kiinnostavalta! Cutrinin lakkaa on varmaan pakko kokeilla joskus, pidän meinaten jämäkästä pidosta.

  1. Olen katsellut muutamaan otteeseen Inglotilla noita poskipunia mutta testerit ovat olleet varsin vanhentuneen oloisia, kerrostuneita ja värit ihan muuttuneet että uudelleenostoaikeet haihtuivat nopeasti :p Suosittelen tuota Cutrinia, se on aivan ässä!

 3. Ihana tuo kissakuva, haha! 😀 Kun nyt kommentteja pyydät, niin täältä pesee… Itelläni on myös tuo Cutrinin hiuslakka, ja tykkään tosi paljon. 🙂 Musta se on ihan huippu, mutta en saa sitä ikinä kulumaan loppuun, kun käytän hiuslakkaa niin tosi harvoin. En siis ole mikään tukanlaittaja.

  Hyvä myös tietää, että TBS:n hamppujalkavoide on hyvää kamaa, mulla on samanlainen hamppuboksi odottamassa ensi talvea. 🙂

  1. Olen muuten käyttänyt koko hamppulahjaboksin sisällön jo loppuun paitsi sitä huulirasvaa. Taidan ostaa uuden pakkauksen taas ensi joulun jälkeen 🙂 Siinä oli siis täysikokoiset vartalovoi, käsivoide ja huulirasva sekä sitten tuo minijalkavoide. Tuo Cutrinin hiuslakka kestää päivittäisessä käytössäkin kauan, joten satunnaisemmassa tuskin loppuu koskaan 😉

 4. Yves Rocherin suihkusaippua herätti jo aiemmassa postauksessa mielenkiintoni. Epäilen, että tuo on samantyyppistä, kuin mitä kaverini osti minulle pienen putelin lahjaksi joku yli 10v sitten ja se tuoksui niiin hyvälle. Innostuin vähän ja sieltä lähti kaikkee muutakin mukavaa tilaukseen, hups…

  1. Yves tuppaa pitämään tuotteita pitkään myynnissä, vain pienillä uudistuksilla 🙂 Kivaa sinänsä että voi fiilistellä muistoja samalla. Ming Shu-tuoksun poistuminen tosin oli aika harmi, se oli ihana. Postaahan sitten että mitä kaikkea tilasit 🙂

 5. Apua toi Body Shopin mattaaja! Mulla on ollut ihan samanlainen joskus.. 15 vuotta sitten. 😀

  1. No niiinpä! Ihanaa että löytyi joku joka muistaa tämän! Muinaisjäänne todellakin… 😀 On siinä oma viihdearvonsa näyttää tälläisetkin jämät blogissa. Oi niitä aikoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *