Burt’s Beesin ihana kynsinauhavoide

Vaikka olenkin todella ahkera käsien rasvaaja, kynsinauhani unohtuvat helposti. Niille kun ei pelkkä käsivoide riitäkään, vaan tuhdimmat apukeinot olisivat tarpeen. Ostin viime talvena syötävän suloisen Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Creamin siinä toivossa että muistaisin sitä myös käyttää.

Söpöön metallipurkkiin pakattu tuote tuoksuu juuri niin hyvältä kuin ajattelinkin. Ihana sitrustuoksu, nam! Nuuhkuttelen tätä aina aivan onnessani. En viitsi hukuttaa teitä ylisanoihin, mutta uskokaa ihmeessä kun kerron tuoksun olevan mahtava.

Koostumus on kiinteää salvaa. Kiinteän valumaton koostumus on kätevä jos kynsinauhojaan haluaa hoivata liikeellä ollessaan. Olen sen verran hajamielinen, että suloinen pikkupurkki majailee yöpöydälläni. Muistanpa ainakin yöksi laittaa. Kun tunnollisesti sivelen tätä kynsinauhoilleni päivittäin, jo viikossa niiden inha repaleisuus on muisto vain. Erittäin tehokas tuote, ja suosittelen tätä lämpimästi!

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream INCI

Tehosalva sisältää muun muassa manteliöljyä, hunajaa, sitruunankuoriöljyä, kaakaovoita, candelillavahaa ja -öljyä, beetakaroteenia eli antioksidanttina toimivaa A-vitamiinia sekä auringonkukkaöljyä. Sisältö on 100% luonnonmukainen. Burt’s Beesin tuotteita ei testata eläimillä.

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Creamin hinta on noin 8,50€ / 15 g ja merkkiä myydään ainakin Stockmannilla ja Kicksissä. Oman purkkini ostin Helsingistä kosmetiikkakioski Candyshopista.

Käytättekö te täsmätuotetta kynsinauhoillenne? Onko Burt’s Bees merkkinä tuttu? Burtin huulirasvat ovat itselläni olleet ahkerassa käytössä jo vuosia, ne ovat myös mainioita.

Parvekelöllijät säkkituolissa

12 thoughts on “Burt’s Beesin ihana kynsinauhavoide

  1. Tätä samaa tavaraa holvaan (kun muistan) kynsiini minäkin. Jaan mielipiteesi, kerrassaan ihastuttava tuote. Burt’s Bees vetoaa kyllä meikäläiseen isosti, ovathan nuo pakkaukset jo syötävän suloisia, ja tuotteetkin ihan päteviä. 🙂

    1. Toden totta, pakkaukset ja sisältö Burtin tuotteissa ovat hyvin vetoavia. Ostin jenkeistä muutamia kokeilusettejä merkin kasvojenhoitotuotteistakin, mutta olen jo ehtinyt unohtaa millaisia ne olivat 😀

  2. Oo vaikuttaa hyvältä! Jos löytyy samalla hinnalla tai edullisemmin kuin mun luottokynsinauharasvani Badger Balmin Cuticle Care (se tuoksu on NIIIIIIN HYVÄ) niin todellakin testaan!

  3. En olekaan kokeillut tätä, mutta laatikosta löytyy minikoko, jonka olen saanut jostain. Itse säilytän kynsinauhaöljyt myös yöpöydällä, jotenkin nukkumaan mennessä ne on helppo muistaa. 🙂

    1. Noniin, kannattaa korkata se minikoko sitten jossain vaiheessa 🙂 Kynsinauhaöljyt ovat tosiaan samanlainen hankalasti muistettava täsmätuote, jotka itse tykkään myös säilyttää yöpöydällä.

  4. Siinäpä asia jonka aloitan aina tohkeissani, unohtaakseni sen taas hetken päästä.. Mulla on vieläkin Opin kynsinauhaöljyä jonka ostin vissiin 3 vuotta sitten… Kyllä se ihan kohta loppuu. Ihan varmasti loppuu!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *