Khadin shampoo rasvoittuville hiuksille

Pääsin tutustumaan intialaisen uutuusmerkki Khadin tarjontaan Luonnonkaunis-tapahtumassa. Merkin hiusväristä postasin aiemmin täällä, ja nyt kerron enemmän normaalista rasvoittuvalle hiustyypille tarkoitetusta shampoosta.

Hiukseni eivät varsinaisesti rasvoitu likaisen näköiseksi kovin nopeasti, mutta haluaisin päänahkani tuntuvan mahdollisimman raikkaalta mahdollisimman pitkään. Siksi olen viime aikoina kokeillut muutamia rasvoittuvan päänahan shampoita, ja olen todennut ne varsin toimiviksi.

Khadi Ayervedic Shampoo Nutgrass on pakattu pirteän oranssiin kuosiin. Värimaailma ulottuu myös sisältöön, nimittäin tuoksu on mitä ihastuttavin sitruspläjäys. En ole näin ihanan tuoksuista tuotetta nuuhkinut aikoihin, ah!

Jos shampoon jättää vaikuttamaan hiuksiin minuutiksi tai kahdeksi, ne jäävät kuivuttuaan hiukan ilmavammaksi ja tuuheammiksi.

Shampoon koostumus on geelimäisen valuvaa ja väriltään rusehtavanoranssia. Annostelu on hivenen hankalaa, koska shampoo karkailee käsistä hyvin helposti. Se ei levity päänahkaan kovinkaan liukkaasti, ja shampoota saa määrällisesti annostella reilusti. Pulloni tyhjenikin aivan ennätysvauhtia. Tämä onkin oikeastaan ainoa huono puoli koko tuotteessa. Shampoo takutti tyveä hiukan, mutta mitään kuivattavanoloista takkupalloefektiä tästä ei todellakaan tullut.

Khadin tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 225 ml shampoopullolla on hintaa noin 12-14€ ja tuotteita voi ostaa ekokaupoista.

Unilla
Tuote saatu blogin kautta.

4 thoughts on “Khadin shampoo rasvoittuville hiuksille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *