Gorgeus London-hiustenhoitotuotteet

En ole pitkään aikaan ollut näin innoissani jostakin tuotesarjasta. Vastikään Suomeen lanseerattu Gorgeous London on kuitenkin osoittautunut käytössäni niin laadukkaaksi, että ei tätä voi olla hehkuttamatta!

Brittiläinen Gorgeous London sai alkunsa vuonna 2006. Sarja on ilmeisesti tunnettu erityisesti hiustenmuotoilulaitteistaan, joita nähtiin taannoisessa Tampere-miittipostauksessakin.

Omaan haltuuni päätyneet tuotteet, ja samalla innostukseni lähde, ovat nämä kolme kaveria.

Ten in One-monitoimisuihkeen ja Volume Mousse-muotovaahdon sain kampaamo Bombonista, Intensive Hair Mask-hiusnaamion Tampere-miitistä. Kaikki ovat olleet ahkerassa käytössä, nämä kyllä korvasivat aiemmin käytössäni olleet versiot saman tien.

Ten in One on tosiaan moneen käyttötarkoitukseen sopiva geelimäinen suihke. Ihanan hedelmäisellä tuoksulla varustettu tuote on korvannut käytössäni olleen hiustenselvityssuihkeen tarjoten samalla suojaa lämmöltä. Koostumus on hyvin riittoisaa!

Ten in Onea voi myös käyttää kampausten pohjana. Tampere-miitissä näimme kun sarjan maahantuojalla työskentelevä Mikko suihki Ten in Onea runsaasti kiharakampauksen alle. Kampaus muuten kuulemma pysyi kuosissaan koko bileyön 🙂 Toki apuna oli myös hiuslakkaa.

Ten in Onen OVH on 24€ / 250 ml.

Volume Mousse on ensimmäinen kokeilemani ponneaineeton pumppupullossa oleva muotovaahto. Minulla oli ennakkoluuloja sen suhteen, mutta ne väistyivät nopeasti. Olen luullut, että pumppupulloista tulee ulos vetistä höttövaahtoa, mutta tämä oli ihan kuohkeaa tavaraa 🙂

Mitään megatuuheutta tämä vaahto ei tuo, mutta hiukset jäävät sileiksi ja hyväntuntuisiksi. Vaahto luo hyvän pohjan kampaukselle. Hiuksiin tulee erittäin upea kiilto. Vaahto jättää hiukset pehmeiksi, myös silloin kun vaahdon jättää märkiin hiuksiin ja antaa niiden kuivua itsestään. Monet muotovaahdot jättävät hiukset silloin jäykiksi ja koviksi. Tuote on ollut käytössäni niin ahkerasti, että olen pumppaillut sen jo tyhjäksi asti.

Volume Moussen OVH on 24€ / 245 ml.

Intensive Hair Mask on koostumukseltaan kuin kosteusvoidetta. Se ei ole sellaista todella liukasta kuten monet hiusnaamiot tuppaavat olemaan, vaan levittyy hiuksiin aavistuksen jähmeästi. Kahden minuutin vaikutusaika varmasti ilahduttaa monia, siinä ajassa naamio nimittäin kyllä tekee tehokkaasti taikojaan!

Hiukset selviävät takuista nopeasti, ja jäävät erittäin pehmeiksi ja sileiksi. Koostumus on hillittömän riittoisaa! Naamion tuoksu oli yllätyksekseni erittäin mieto.

Intensive Hair Maskin OVH on 26€ / 250 ml. Kokoonsa ja riittoisuuteensa nähden suorastaan edullinen tehohoitaja.

Gorgeous Londonin hiustuotteita myydään ja käytetään kampaamoissa. Jos tähän törmäätte jossakin, suosittelen lämpimästi tutustumaan tarkemmin! Itse haluaisin kovasti vielä kokeilla Straight Creamia, joka sekin on pakattu tosi isoon pulloon (250 ml).

Ovatko Gorgeous Londonin hiustuotteet teille jo tuttuja?

”Oisko täällä kassissa jotain meille?”

 Tuotteet saatu blogin kautta.

7 thoughts on “Gorgeus London-hiustenhoitotuotteet

    1. Mun täytyy sanoa että en hirveästi lämmennyt näille pakkauksille ensinäkemällä. Kun silmä tottui, opin arvostamaan tuota klassiseksikin nähtävää lookia vähän enemmän. 🙂

  1. Toi naami on ollut mullakin kovassa käytössä ja tykkään kyllä kovasti! Onneks ei oo hintakaan yhtänä paha, voisi jopa ostaa tuon loputtua. Tosin niin riittoisaa, että saattaa kestää tovi ja toinenkin : D

  2. En muista olenko edes kuullut kyseisestä merkistä, mutta kuulostaa todella hyvältä! Toimiikohan ainakin naamio pitkissä hiuksissa yhtä hyvin?

    1. Yläpuolelle kommentoineella Annalla on huisin pitkä tukka, ja hän kehaisi tuotetta myös 🙂 Koska tuote pehmentää ja siloittaa tehokkaasti, uskoisin että soveltuu hyvin pitkille hiuksille.

    2. Jep toimii hyvin! Yleensä laitan vähemmän juuriin ja sitten reippaasti latvoihin ja lättään koko paketin sitten nutturaksi päälaelle. Hetken saa huljutella kyllä sitten pituuksista pois, mutta että tää jättää todella sileäksi ja selvitetyiksi hiukset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *