NAFHA, uusi ihana luonnonkosmetiikkatuttavuus

Luonnonkaunis-messuilla pääsin tutustumaan tarkemmin erittäin kiinnostavaan tuotemerkkiin. NAFHA on ranskalainen laadukasta sertifioitua luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys. Laadun takeena on Ecocert– ja Cosmebio-sertifikaattien lisäksi se, että NAFHAn tuotteet ovat erittäin laajasti edustettuna French Guide to the Best Cosmetics 2013-2014-kirjassa. Teokseen on siis valittu parhaimmat tuotteet yhteensä 440 ranskalaiselta tuotemerkiltä ja 7300 kosmetiikkatuotteelta. Valintakriteereinä oli ollut muun muassa tuotteen tehokkuus, siedettävyys, turvallisuus, käytettävyys ja hinta-laatusuhde.

Tuotteet on pakattu valkoisiin pulloihin joissa on vaaleansiniset koristepainatukset. Kauniita ja raikkaita pakkauksia jotka ovat myös käytännöllisiä käytössä.

NAFHA Moisturizing Day Cream on ollut päivittäisessä käytössäni nyt jo pari kuukautta, ja olen tykännyt siitä todella paljon. Voiteen koostumus on nopeasti imeytyvä mutta kosteuttava. Iholle jää mattapinta, aivan ihanteellinen tuote meikin alle. Voide tuoksuu vienosti vihreältä nurmikolta, ja itse pidän tuoksusta kovasti. Ilmatiivis pumppupullo annostelee voidetta sopivasti. Itse käytän kasvoille ja kaulalle kaksi pumppausta.

Päivävoide sisältää muun muassa rauhoittavaa aloe veraa, mattapinnan tuovaa bambu-uutetta, kiinteyttävää jojobaöljyä ja ravitsevaa arganöljyä. Raaka-aineista 99,3% on luonnollista alkuperää ja yli 30% on luomuviljeltyjä. Luonnonkosmetiikasta puhutaan välillä erheellisesti luomukosmetiikkana. Ne eivät ole sama asia, ja jos luomuviljeltyjen ainesosien osuutta ei ole ilmoitettu niitä luultavasti ei ole juurikaan käytetty. Kuten ruoankin tapauksessa, luomu kun on kalliimpaa mutta usein myös parempaa. Kaikki luonnollinen ei ole luomua 🙂

Kosteuttavan päivävoiteen hinta on alle 30€ /50 ml, ja sitä voi tilata muun muassa Biodellystä, Pretty.fi:stä ja Hyvinvoinnin tavaratalosta.

NAFHA Face Maskin voitin onnekseni jo aiemmin Keyword: Love-blogin arvonnasta. Kasvonaamio kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Voidemainen naamio sisältää muun muassa rauhoittavaa aloe veraa ja hunajaa, ravitsevaa arganöljyä, kukkaisvesiä ja pieniä ryppyjä häivyttävää akaasiakumia.

Erityisen kuivalle ja väsyneelle iholle tätä naamiota voi käyttää kuurinomaisesti yövoiteena viikon ajan. Todella hyvän tuntuinen tuote, mielenkiinnolla seuraan miten tämä toimii sitten talvella kun ihoni on eniten rauhoituksen ja tehokosteutuksen tarpeessa.

75 ml naamiotuubi maksaa noin 25€ ja sitä voi tilata muun muassa  Biodellystä, Pretty.fi:stä ja Hyvinvoinnin tavaratalosta.

Ihanaa että Suomeen tulee uusia ja laadukkaita luonnonkosmetiikkamerkkejä myyntiin!

Onko NAFHA teille jo tuttu?

Päivävoide saatu blogin kautta.

4 thoughts on “NAFHA, uusi ihana luonnonkosmetiikkatuttavuus

  1. Mahtavaa lukea näin positiivisia kokemuksia 🙂 Oon innoissani kun tuo päivävoide tuntuu herättävän kaikissa saman reaktion: vihdoin tarpeeksi hyvin imeytyvä päivävoide luonnonkosmetiikan valikoimista!

    Mä olen välillä käyttänyt tuota kasvonaamiota yöllä tehohoitona just keväällä, kun tuntui että iho kuivui ja oli eloton. Auttaa heti, ihosta tulee pehmoinen ja ravittu 🙂

  2. Toden totta, harvoin kohtaa näin raikasta ja samalla tehokosteuttavaa kasvovoidetta. Ja vieläpä luonnonkosmetiikkaversiona! En ole itse ehtinyt vielä kokeilla naamiota yövoiteena, mutta kuiviin ja ärtyneisiin silmäluomiini sitä olen laittanut kerran 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *