Max Factor Colour Elixir Gloss-huulikiilto

Muistaako joku vuosien takaa Max Factorin suositut Silk Gloss-huulikiillot? Kosmetiikkafriikit huokasivat pettymyksestä niiden poistuessa myynnistä. Nyt tänä keväänä Max Factor toi hyvin samanlaisen huulikiillon myyntiin nimikkeellä Colour Elixir Gloss. Sain sävyn 50 Ravishing Rasberry miitin goodiebagista.

Silk Glossin suosion salaisuus oli sen huulirasvamainen tuntu huulilla. Käytin itsekin ihan loppuun asti yhden laatuaan, ja vaikka olen tahmaisten huulikiiltojen ystävä, toimi huulirasvamaisuus yllättävän hyvin.

Colour Elixir Glossin koostumus osuu täysin yksiin muistelemani Silk Gloss-tunnun kanssa. Se levittyy huulille helposti eikä jätä rajoja. Huulet tuntuvat pehmeiltä ja saavat kauniin hillityn kiillon. Kiilto tuoksuu hiukan vaniljaiselta.

Sävyä Ravishing Raspberry toi huulille vain henkäyksen. Olin vähän pettynyt, koska odotin saavani tummemman lopputuloksen aikaan. Näistä kiilloista uskaltaa siis huoletta ottaa vähän räväkämmänkin sävyn ilman pelkoa liian räväkästä huulimeikistä.

Max Factorin Colour Elixir Gloss maksaa noin 12,90€ ja merkkiä myydään marketeissa ja tavarataloissa. Myös Sokoksen nettikaupasta kiillon voi klikkailla ostoskoriin.

Tuote saatu blogin kautta.

6 thoughts on “Max Factor Colour Elixir Gloss-huulikiilto

  1. Minä muistan JK ajoilta!!! Se tuoksu oli jännä. Voisin fiilistellä vieläkin, harmi kun käyttänyt ne loppuun ajan kanssa. Mulla oli joku nudepinkki sävy jota käytin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *