iHerbin ja Feeluniquen tilaukseni

Juuri kun pääsin valittelemasta sortumistani alennusmyynneissä, voin paljastaa että satuin myös tilaamaan netistä kaikkea tykötarpeellista. iHerb.com lähetti minulle sähköpostiviestin, että minulle kertyneet rewards-pisteet ovat vanhentumassa joten pakkohan ne oli käyttää pois! Alla näkyy varsin runsas tilaukseni sisältö, onneksi ei jäänyt tulliin koska raja taisi ylittyä.

Real Tehniquesin siveltimet ovat olleet himotuslistallani jo todella pitkään. Näitä on vilahdellut kehujen kera jo niin monessa kauneusblogissa että oli jo aikakin saada moisia meikäläisellekin. Hintoja tutkailtuani totesin että iHerbillä taitaa olla melkeinpä edullisimmat hinnat Real Techniquesille. Molemmat maksoivat 9$.

Tilasin Expert Face Brushin ja Blush Brushin. Pesin nämä jo ja ensivaikutelma tuntuman osalta on todella hyvä. En malta odottaa että pääsen meikkaamaan näillä!

Aubrey Organicsin 100 ml Rosa Mosqueta Conditioner oli Trials-puolelta, kyllä tuo varmasti sen 1$ arvoinen on 🙂 Olen käyttänyt tätä minipullollisen aiemminkin, postaus täällä. Kasvoveden tarpeeseen ostin Thayersin Rose Petal Witch Hazel-kasvovettä. Olen käyttänyt tätä yhden pullollisen joskus vuosia sitten ja muistelin sen olleen mainiota. Iso pullo onkin ja hintaa vain 8,60$. Methodin Pink Grapefruit-käsisaippuan klikkailin mukaan kun tilaa oli ja olen jo pidempään halunnut kokeilla Methodin tuotteita. Näitähän saa Suomestakin, mutta hintaa on tuplasti enemmän.

Olen tilaillut iHerbistä myös Ecotoolsin siveltimiä aiemmin, ja koska ne ovat olleet todella laadukkaita halusin kokeilla kasvosiveltimien lisäksi silmämeikkiin soveltuvia siveltimiä. Tilasin tämän Six Piece Essential Eye Setin, joka sisältää minikokoisia siveltimiä. Setti kustansi alle 8$.

Trials-puolelta otin myös mustapäälaastareita. Kokeilupakkauksessa on kolme laastaria. Näiden käyttäminen on aivan ihanaa! Olen varmaankin hiukan vinoutunut kun ihailen aina innoissani laastarissa törröttäviä mustapäitä käytön jälkeen 😀 Tätä merkkiä kokeilen nyt ensimmäistä kertaa.

Trials-puolelta ostin kokeiltavaksi myös tälläisiä hassuja ihoa tehohoitavia käsineitä ja sukkia. Näitä pidetään siis 20-30 minuuttia ja sinä aikana ihoon imeytyy tuolta sisältä jotakin tehokosteuttavaa hoitotuotetta.

Siinä oli siis iHerbin tilauksen sisältö. Feeluniquessa oli (ja on itse asiassa vieläkin!) kampanjatarjous ranskalaisista apteekkimerkeistä, ja tein myös sinne pienen tilauksen.

Silmäluomeni ovat nyt viime talven ja tämän kevään aikana ärtyneet hyvin usein. Olen haikaillut apteekimerkki Avènen Soothing Eye Contour Creamin perään jo kuukausia, ja nyt kun tuubin sai todella edullisesti oli aika pistää se tilaukseen. INCIssä on aika reippaasti mineraaliöljyä ja silikonia mutta avoimin mielin testaan tätä kuitenkin.

Nuxen Rêve de Miel Lip Balm kuuluu jokailtaisiin kauneusrutiineihini, ja nykyisen huulivoidepurkkini pohja paistaa jo. Tilasin täydennystä kun halvalla sai. Olen kyseisestä huulirasvasta kirjoittanut postauksen aiemmin täällä.

Semmoista kulutusjuhlaa tällä kertaa! 😉

6 thoughts on “iHerbin ja Feeluniquen tilaukseni

  1. Jääkö sinulla Feeluniquen tilaukset tullin haaviin? Tammikuussa tilasin isomman paketin, jonka arvo oli n.60euroa ja jäi tulliin, kuten siitä lähtien kaikki tilaukset. Tullin tarrat ovat jopa tuon tullirajan alittavissa tilauksissa alle 22 euroa. Parilla ystävälläni on myös jääneet tilaukset tulliin, yhdellä ystävällä taas ei. Tiedän että tulli tekee pistokokeita, mutta kohdallani tosiaan kaikki paketit jäävät tulliin… Epäilevätköhän meikäistä jo kosmetiikan salamyynnistä/jälleenmyynnistä. 😉

    1. Ou nou, onpa sulla huono tuuri! Mulla ei ole koskaan yksikään paketti jäänyt tulliin, tosin yleensä tilaan sen rajan alle. Feelunquella oli ainakin aiemmin sellainen käytäntö että jos paketti jää tulliin, FU palauttaa tullimaksun asiakkaalle kun hän toimittaa kuitit niistä tullin perimistä maksuista. Mutta en tiedä onko tämä palvelu enää voimassa kun sivut ja käytännöt (postimaksut) muuttuivat.

    2. Mulla jäi ekan kerran iHerbin paketti joku puoli vuotta sitten tulliin, sen jälkeen on jäänyt jokainen.. Tylsää, mutta onneksi tullaaminen on helppoa netissä. Tilasin muuten just äskettäin samaa Thayersin kasvovettä, paketti on vielä matkalla. 🙂

    3. Onpas tullilla vahtiminen tiukalla. Olen siis ollut vain onnekas. Tosin en ole iHerbistä kovin monesti tilannutkaan loppujenlopuksi. Odotan innolla mitä mieltä olet Thayersin kasvovedestä, pääsen itse korkkaamaan sen jo ihan kohta!

    4. Täällä kanssa tehty Feeluniquelle aika iso tilaus ja jännään et jääkö tulliin vai ei…. Miten muuten Lookfantastic, joutuuko sieltäkin tilatuista maksamaan tullia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *