Livbox kesäkuu 2014

Kesäkuun Livbox oli pirteän vihreä, koristeltu söpöllä polkadot-rusetilla sen totutun yksivärisen sijaan.

Sisältö näytti tälläiseltä.

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub 15 ml (täysikokoisen 150 ml:n OVH 8,55€ joten tämän arvo 0,86€)
Pakkauksen uutuustuote oli harmillisesti vain pieni näytekoko. Päivittäin käytettävää kuorintaa kokeilen kyllä mielelläni, koska ihoni pukkaa tukkeumaa tähän vuodenaikaan ihan urakalla. Tykkäsin tuoksusta. Ilahduttavan edullinen hinta tuolla täysikokoisella versiolla! Laajempaan myyntiin se tulee vasta loppukesästä, jostakin kuulemma jo saa ostettua nytkin.

Hansaplast Foot Expert Anti Callus 2 in 1 Peeling (OVH 10,75€ / 75 ml)
Kuorintaa ja kosteutusta jaloille samassa tuubissa. Pitää varoa liukastumista käytön jälkeen! En aiemmin tiennytkään että laastarimerkkinä minulle tutuksi tullut Hansaplast valmistaa myös jotakin muuta kun niitä laastareita.

Rimmel Apocalips Lip Lacquer (OVH 8,55€ / 5,5 ml)
Nämä Apocalipsit ovat olleet myynnissä jo pidempään, monille alepöydillekin ovat ehtineet. Itse en omistanut yhtäkään moista entuudestaan. Omaan boksiini päätyi hempukkapinkki sävy 300 Out of this world. Oli taas arpaonnesta kiinni minkä värisen sattui saamaan. Ihan jees, ei tuo mitään vinyylikiiltävää kiiltoa vaan hohtavaa luonnollista väriä.

Nivea In-Shower Body Milk 50 ml (OVH 4,95€ / 250 ml joten tämän arvo 0,99€)
Suihkussa käytettävät ”ihonhoitoaineet” ovat jo vähän vanha juttu, eikä tämä tuote innosta minua lainkaan. Olen sitä näytepussukasta kokeillut eikä vakuuttanut. Koko vartalolle käytettynä sitä saa käyttää todella paljon kerrallaan. Käsienpesussa tämä tulee varmaan käytettyä. Tätä levitetään siis pestylle märälle iholle ja huuhdotaan pois, kuin hiustenhoitoaine mutta iholle. Jättää iholle siloittavan ja pehmentävän kalvon.

BIC Soleil Bella-varsiterä (OVH 8€ / 3kpl joten tämän arvo 2,67€)
Olen varsinainen pihistelijä sheivailuterien suhteen että kiva kokeilla mutta en usko törsääväni tälläisiin jatkossa. Neljä leikkaavaa terää, varmaan ennätys meikäläisen kylpyhuoneessa.

Ecotools pesukukka (OVH 5,95€)
Tuotelistan nähdessäni ehdin sisäisesti innostua sanan Ecotools-nähdessäni että nyt tulee joku ihana sivellin, Ecotoolsin meikkisiveltimet tiedän kokemuksesta laadukkaiksi. Mutta pesukukka, höh, plääh. Käytän sellaista kyllä päivittäin, joten vaihtokappale pääsee kyllä käyttöön jossain vaiheessa. Luin jostakin että pesusienet pitäisi uusia kolmen kuukauden välein, mutta olen käyttänyt omiani niin kauan kun ne ovat ehjiä ja siistin oloisia.

Mukana tuli myös kahden kuukauden ilmainen kokeilukoodi verkkotv-palvelu Viaplayhin. Minua hiukan arveluttaa nämä ilmaisen kokeilun koodit koska jos tilausta ei muista perua, se jatkuu automaattisesti. Se taas yleensä tarkoittaa sitä että kokeillakseen pitää ilmoittaa luottokorttinsa numero. En ole aiemmin tälläisiä aktivoinut, mutta voi olla että kokeilen tätä ja kirjoitan perumisen kalenteriini saman tien ettei unohdu.

Boksin arvo kesäkuussa siis 29,77€.

Oma mielipiteeni sisällöstä oli että liikaa halpoja markettituotteita. Myöskin kaikki paitsi tuo huulilakka olivat suihkussa käytettäviä tuotteita, lieneekö sitten kesäteeman tarkoitus ollut. Saatekirjeessä puhuttiin kesästä, joten olisin toivonut teemaan sopivasti jotakin aurinkosuojatuotetta mukaan. Kehnohko boksin sisältö, olisin hyvin voinut elää ilmankin.

Olen viimeiset kolme boksia tilannut alekoodilla yhden boksin kerrallaan, ja en jatka tämän jälkeen tilaustani ellei osu taas joku hyvä tarjous kohdalle. Normaalihintaisena (15,90€) tämä on mielestäni liian kallis, koska sisältönä on hyvin usein minikokoisia markettituotteita jonka arvo on olematon.

13 thoughts on “Livbox kesäkuu 2014

  1. Kiva, kun pistät aina boksista tuotteiden arvot esiin. Tämä näytti sen valossa tosi raihnaiselta boxilta. 😀

    1. Jep, tuo ominaisuus erottaa sinun postauksesi useista muista LivBox-postauksista. Itse en jaksaisi laskeskella, joten kiva kun joku muu jaksaa 🙂 Munkin mielestä tämä oli tylsä boksi. :/

    1. Ai pitäis pesukukka vaihtaa.. :O.. Mulla meni eilen vaihtoon hyvin noin 3-4 kk palvellut pesukukka… Oho.. En kyllä aio vaihtaa ainakaan tota useemmin..

  2. Joo, vaikka innostuin siitä, että kerrankin kaikki tuotteet pääsevät käyttöön, niin siihen oikeastaan se riemu vähän jääkin.

  3. Mä oon yrittänyt vältellä näitä postauksia koska saan oman boxini vasta lauantaina, mutta katoin nyt kumminkin. Ensinäkemältä vähän tylsän oloinen paketti, mutta toisaalta ihan hyviä ja käyttökelpoisia juttuja.. tiedätkö oliko tällä kertaa jotain vaihtoehtoisia tuotteita vai saivatko kaikki samat?

    1. Joo, Hansaplastilta oli joko tuo kuorinta tai joku voide (muistaakseni?). Ja Rimmelin huulilakan sävy on myös sellainen ettei voi etukäteen tietää minkä saa. Toivottavasti sulle tulee mieluiset vaihtoehdot boksista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *