Dr.Hauschkan suihkusaippuat

Sain alkutalvesta ekokauppa Ruohonjuurelta kokeiltavakseni luonnonkosmetiikkasarja Dr. Hauschkan suihkusaippuoita. Olen vuorotellen pitänyt näitä erituoksuisia suihkusaippuoita käytössäni, ja nelikosta onkin noussut suosikkeja.

Dr. Hauschkan tuotteet valmistetaan Saksassa merkin omalla tehtaalla. Raaka-aineet hankitaan kestävä kehitys silmälläpitäen, paljolti itse esimerkiksi yrttejä kasvattaen. Tuotteet ovat ekosertifioituja.

Ruusuntuoksuiset Rose Nutriring Body Wash sekä raikkaan sitruksinen Lemon Lemongrass Vitalizing Body Wash nousivat omiksi suosikeikseni.

Aito ruusuntuoksu se vaan on ihana, ja näissä luonnonkosmetiikan tuotteissa se yleensä tuoksuu nimenomaan siltä ihka-aidolta ruusulta. Esanssinen parfyymiruusu ei ole lainkaan niin hyvä.

Sitruunaruohon ja sitruunan yhdistelmä Lemon Lemongrass tuoksuu niin minulta, olen sitruksisien ja vähän kirpeiden tuoksujen suuri kannattaja.

Kaikki neljä suihkukaverusta ovat koostumukseltaan maitomaisia, eivätkä ne kuivata ihoa. Hauschkat sisältävät runsaasti ihoa ravitsevaa auringonkukkaöljyä ja glyseriiniä. Käytän suihkusaippuaa aina pesupuffin kanssa, ja se saa nämä(kin) suihkusaippuat vaahtoamaan mukavasti. Puffilla eli pesukukalla vaahdottaessa suihkusaippuaa kuluu paljon vähemmän kuin suoraan iholle valellessa.

Lavender Sandalwood Calming Body Wash on mielestäni aika unisex-tyyppinen tuoksu, tätä voi käyttää koko perhe. Laventelin tuoksua käytetään monesti rentouttamiseen tarkoitetuissa tuotteissa, tässä santelipuun tuoksu tuo oman vivahteensa mukaan suihkuelämykseen. Pidin tämän tuoksusta ehkä enemmän kuin muiden vastaan tulleiden laventeliversioiden.

Almond Soothing Body Washissa on hyvin mieto, vienosti mantelille tuoksuva rauhoittavaksi ja tasapainottavaksi luvattu tuoksuelämys.

Rose ja Lemon Lemongrass INCIt

Vaikka tuotelupaukset ovat kussakin suihkusaippuassa hiukan erilaisia, luvattu virkistävyys tai rentoutus tulee eniten tuotteen tuoksun eteerisistä öljyistä. INCIt ovat kaikissa lähes samat, listan loppupuolella tuoksueron tuova eteerinen öljy tai kaksi ovat ainoa ero. Vaikka puhun nyt paljon tuotteiden tuoksuista, niin mitään tuoksupommeja nämä eivät suinkaan ole. Raaka-aineiden tuoksu tulee sopivan havaittavana, muttei hallitsevana, eikä se juurikaan jää iholle tuoksumaan suihkuttelun jälkeen.

Dr.Hauschkan suihkusaippuat maksavat noin 17,95€/ 200 ml ja niitä saa Ruohonjuuren lisäksi näiltä jälleenmyyjiltä.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *