Dermosil-tilaukseni

Ilmaisten postikulujen koodin saatuani (LOVE14) naputtelin tilauksen Dermosilille. Edellisen tein joulun aikoihin. Tälläistä pakettiini päätyi.

Muotovaahto Structure & Volume ja Mandariini-suihkuöljy olivat pakko-ostoksia loppuvien tilalle. Suihkuöljyä olin kokeillut aiemmin näytteestä, mutta en muistanut sen olevan niin täyteläistä kun se onkaan. Ei haittaa, olen vain tottunut ohuempaan koostumukseen. Muotovaahtoa kokeilen Dermolta ensimmäistä kertaa. Sarjan lakkaa kehaisin aiemmin tässä postauksessa.

Mandarin Body Splash oli turhake-heräteostos Outlet-puolelta. 2,50€:n hintaansa nähden ihan jees. Tuoksu oli ihan kiva, ei tosin tuoksu mandariinilta.
Kesän uutuus Summer Primer SPF 20 oli päällimmäinen tuote mielessäni kun lähdin tilausta tekemään. Näytepussukasta kokeiltuna vaikutti hintaansa nähden todella hyvältä. Tämä maksaa siis vain 5,90€ / 20 ml. Olen käyttänyt koko kasvoille meikin alla tuomaan suojaa auringolta ja pohjustamaan meikkiä.

Karbamidi Jalkavoide tuli kertyneillä pisteillä ilmaiseksi kaupan päälle. Olen tätäkin näytepussukasta kokeillut ja muistelin sen olevan hyvä. Menee tosin hetki ennen kuin tämän korkkaan, koska käytössäni avattuna on muutama jalkavoide paraikaa.

Dermosilin tuotteita voi siis tilata Dermoshopista. Normaalisti yli 50€ tilaukset saa ilman postikuluja mutta aika ajoin näitä postikuluttomia tarjouksia tulee jolloin ei tarvitse tilata niin paljoa kerrallaan.

14 thoughts on “Dermosil-tilaukseni

 1. Käytin tänään ensimmäistä kertaa sitä rasvaa muuten, tuntui todella todella lupaavalta!

 2. Yritän nyt visusti pysyä poissa Dermosilin sivuilta 🙂 Mulla on varastossa kaikenlaista, mutta oon muutaman kerran käyny pyörimässä niiden sivuilla ja ois kaikenlaisia houkutuksia jo valmiina mielessä.

  1. Dermolta tilatessa itselläni ainakin helposti mopo keulii! Kaapissa on useampikin tonkka niitä vartalovoiteita jotka ovat liian kevyitä talveksi. Pitäisi niitä nyt tehokäyttää kesän aikana muttakun ei aina huvittaisi 😀

  1. En tiedä, kokeile! Mukana tulleen lappusen mukaan postikulutarjous kyllä jatkuu ilman koodia tässä kesäkaudella jollain tietyllä toimitustavalla, mutta ehdin jo heittää sen lapun pois etten voi tarkistaa. Mutta kokeile sivuilla eri postitusvaihtoehtoja tai kysäise Dermosilita mikä toimitustapa oli se ilmainen 🙂

  2. Koodi on muuten vieläkin voimassa! 🙂 Tein juuri tilauksen eikä tarvinut maksaa toimituksesta kun annoin tuon koodin.

 3. Kylpyöljy vaikuttaa mielenkiintoiselta! 🙂 Tykkään mandariinin tuoksusta ja kuiva iho taatusti kiittäisi.

 4. Tuo Karbamidi-voide on ihan loistavaa tavaraa!
  Me tehtiin myös juuri tilaus Dermolle, mies tykkää niiden dödöistä sun muista.
  Extra voidetta on myös kehuttu, joten tilasin Karbamidin tilalle tällä kertaa sen. Aurinkorasvaa tuli tilattua myös, kai hieman edullisempia kuin marketin rasvat.

  1. Extra on mainio käsi- ja jalkavoide yöksi. Itse voide on kauniin helmiäishohtoista, se apteekkimainen tuubi ei tee sille yhtään oikeutta 🙂 Meillä mies on tykännyt vaahtomaisesta kasvoputsarista, en tosin dödöjä ja voiteita ole sille Dermolta vielä tilaillutkaan. Kerro sitten mitä pidit aurinkovoiteesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *