Helena Rubinstein Lash Queen Waterproof Mascara

Saannen esitellä, ensimmäinen omistamani selektiivinen ripsiväri. Olen siis aiemmin käyttänyt markettimerkkien vedenkestäviä ripsivärejä. Jo pitkään olen haaveillut Helena Rubinsteinin kehutun Lash Queen-ripsivärin kokeilemisesta. Tämä ja Diorin Diorshow Waterproof nousevat jatkuvasti esiin hyvistä vedenkestävistä ripsiväreistä puhuttaessa. Olen tehnyt tuttavuutta Lash Queenin kanssa nyt jo joulukuusta lähtien, joten on arvion aika.

Syyt siihen, että käytän nimenomaan vedenkestävää ripsiväriä ovat aika simppelit. Ripseni osoittavat luonnostaan suorana melkeinpä alaviistoon, joten minun on pakko taivuttaa ne. Vesiliukoiset ripsivärit suoristavat ripsieni taivutuksen, vedenkestävät taas eivät. Toinen syy on se, että silmäni vuotavat suhteellisen helposti, ja koen vedenkestävyyden tuovan helppoutta kun ei tarvitse pelätä ripsivärien leviämistä.

Pakkauksesta jo huomaa että poistuttiin halpisalueelta. Hylsy on arvokkaan oloinen kultainen pötkylä, ja kierremekanismi lukittuu napsahtaen. Ajan kanssa ripsiväripakkauksen suuaukolle kuitenkin kertyi ylimääräistä ripsivärimassaa, joten annostelija ei ole kuitenkaan ihan parhaimmasta päästä.

Harja on tuollainen perinteisen sorttinen. Harja ei ole täysin pyöreä, vaan aavistuksen soikea. Annostelija nappaa aika vähän ripsiväriä kerrallaan, joten olen kerrostanut tätä aika reippaasti saadakseni haluamani lopputuloksen. Yleensä ripsivärit ovat parhaimmillaan jokusen viikon käytön jälkeen, kun massa on aavistuksen kuivahtanut.

Lash Queen on ripsissäni ihan hyvä. Ei mikään lyömätön pituuden ja volyymin tuoja, mutta tällä saa oikein kelpo räpsyttimet aikaiseksi.

Hirmu kiva tuo alaspäin törröttävä nysäripsi 😀

Syy, miksi tykästyin tähän, on se että Lash Queen WP on ensimmäinen vedenkestävä ripsiväri, joka ei tahri yläluomiani päivän aikana. Normaalisti minulle ilmestyy viimeistään iltapäivästä kulmakarvojen alle ripsienkärjistä ihoon sulanutta ripsiväriä, jota saan olla pyyhkimässä pois. Olen kokeillut kymmeniä ripsivärejä, joten se että tämä on ainoa joka ei tahri, on aivan poikkeuksellista. Rehellisyyden nimissä sanottakoon että on HR sen pari kertaa tehnyt, mutta se on ollut ihan poikkeus sääntöön.

Helena Rubinstein Lash Queen Waterproof Mascara INCI

Helena Rubinstein Lash Queen Waterproof Mascaran hinta on noin 40€ / 7,2 ml. Hinta on marketistakin ripsivärit vain alennuksella ostavalle huima, mutta ehkä voisin tax freestä venyä ostamaan tämän uudelleenkin.

Ostin tosiaan ripsivärin joulukuussa ja olen käyttänyt sitä noin kuutena päivänä viikossa siitä lähtien. Vielä putkilo ei osoita hiipumisen merkkejä, mutta hygieniasyistä voi olla että heitän sen menemään viimeistään kuukauden päästä.

12 thoughts on “Helena Rubinstein Lash Queen Waterproof Mascara

 1. Ihana hylsy. Mulla on ollut jotain Lash Queenia joskus (ei vedenkestävää, tais olla pantterikuosinen putkilo) ja se suttasi tuttuun tyyliin silmänaluset, mutta pidin sen jättämästä jäljestä tosi paljon. Näyttää sullakin hyvältä.

  1. Se liittyy käsittääkseni massan märkyyteen. Vesiliukoiset kuivahtavat vähän hitaammin ja ovat jotenkin märempiä. Sama efekti tulee niinsanottujen 38-maskaroiden kanssa 🙁 Ripsipermanentti voisi olla yksi ratkaisu, siksihän ne suoristuvat kun ripseni niin hyvin muistavat luonnollisen asentonsa 😉 Mutta ne permanentit ovat täällä päin tosi kalliita, melkein 50€ kaikkialla! Vaikutus kun ei kuitenkaan ole kovin pitkäaikainen.

 2. Mullakin on piikkisuorat, alaspäin sojottavat jäykät ripset, jee… Ja samasta syystä mäkin käytän vain vedenkestäviä ripsivärejä. Tuota HR:ää olen itse asiassa halunnut kokeilla, mutten ole raaskinut. Omat kestosuosikkini löytyvät Lancômelta, suosittelen! Nettikaupoissa ja tax freessä hintahaitari 20-30 e, mielestäni ihan ok hinta laatuun nähden ja siihen, että suht harvoin ainakaan minun tarvitsee niitä ostella (käytän ehkä vähän liian pitkään yhtä ripsiväriä…).

  1. Kiva olisi tosiaan kokeilla myös Lancômea! Ripsivärien ostaminen kun on aina sellaista riskipeliä kun ei pysty kokeilemaan ennen ostopäätöstä. Itse en ainakaan testeriripsareita uskalla käyttää.

 3. Armani Eyes to Kill WP, ripsivärien aatelia <3 Kuin myös hinta..

  Tuo yksi ihana MAC-guru kertoi, että siellä kaikista ripsiväritestereistä on leikattu harja kokonaan irti = kukaan ei ole voinut sörkkiä. Ja löytyy kertisharjoja, joilla testata. Tietty tässä pääsee testivaiheeseen vasta massan kanssa ja tuubin oma harja tekee sitten osuutensa, mutta ei ihan sokkona joudu menemään! En ole vielä käynyt, mutta taidan etsiä seuraavan ripsarini sieltä. 🙂

  1. Eyes to Kill on himottanut aiemminkin, se täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla koska kehuja on satanut! MACillä onkin hyvä testaussysteemi, hatunnosto sinne! Lieneekö muilla selemerkeillä moisia kokeilumahdollisuuksia..?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *