Päivän meikki, pääosissa Too Faced ja Idun Minerals

Pitkästä aikaa meikkikuvia. Koen niiden kuvaamisen niin haastavaksi että aika vähiin ovat jääneet. Värit toistuvat kamerani linssin läpi usein ihan väärin, joten turha sellaisia on mihinkään postatakaan.

Aikoja sitten ostamani ja vähän unholaan jäänyt Too Facedin Eye Shadow Insurance Policy-luomiväripaletti on ollut viime aikoina ahkerasti käytössäni. Setin mukana tuli aikanaan merkin silmämeikinpohjustusainekin, mutta se on loppunut jo aikapäivää sitten. Paletin luomivärit ovat niin kermaisen pigmenttisiä että niiden käyttäminen on sulaa nautintoa!

Ylärivin Full Frontal ja sen alapuolella oleva Socialite ovat ne suosikkini. Käytin niitä tämän päivän meikissä yhdessä Glamazonin kanssa, joka ei lievästä hileisyydestään johtuen ole niin rakas.

Liikkuvalla luomella pääosassa Socialite, varjostuksessa Full Frontal ja Glamazonia käytin häivyttelyyn. Hohtava vaalea sävy silmän sisänurkassa ja kulmaluulla on Inglotilta.

Meikkipohjana käytin blogiarvonnasta voittamiani Idun Mineralsin tuotteita. Kasvovoiteen päälle levittelin koko kasvoille Dermosilin uutta primeriä, tilasinkin siitä jo näytepussukan testailuiden perusteella täysikokoisen tuubin. Primerin päälle Idun Mineralsin jauhemainen pohja (sävy Freja) levittyi mielestäni peittävämmin kuin paljaalle iholle.

Näpyt peitin Make Up Storen Cover All Mixillä. Varjostus Idun Mineralsin Midsommar Matte Bronzerilla ja poskilla Illamasquan pinkki poskipunasävy Hussy. Huulilla Clinique Glosswear for Lips Sheer Shimmers 327 Ginger Blossom. Rajaus Oriflamen mainiolla Eyeliner Stylolla, ja ripsissä Helena Rubinstein Lash Queen WP. Kulmat värittelin taas tututtuun tapaan NYXin kulmakarvavärin Auburn-sävyillä. Tuo alimmainen on muuten tarran mukaan samaa sävyä kuin tuo ylempi, pakkausuudistus ulottui aika tehokkaasti myös sisältöön 🙁

Tuo meikkipohja on normaalisti minulle hitusen liian tumma, mutta kevyt itseruskettavan käsittely tekee siitä aivan passelin. En ole oikein milloinkaan innostunut jauhemaisista meikkipohjista, mutta Idun Minerals on vaikuttanut varsin hyvältä. Tulen postaamaan niistä vielä erikseen myöhemmin.

Biker-Pamela kiipes rotsiin köllimään

2 thoughts on “Päivän meikki, pääosissa Too Faced ja Idun Minerals

  1. Ooh! Nyt on aika täydellistä! Ja oon vähän ehkä kateellinen tosta Too Facedin paletista : D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *