Suihkusaippuarakkautta

Tilasin joulun alla Yves Rocherilta jokusen vuoden tauon jälkeen kaikkea tuikitarpeellista, ja noukin samalla ostoskoriin heräteostoksena alle kahdella eurolla Jardins du Monde Macadamia Nut Shower Creamin. Korkkasin putelin vajaa kaksi kuukautta sitten, enkä ole sinä aikana käyttänyt mitään muuta suihkusaippuaa. Salamarakkautta siis!

Suihkusaippuan koostumus on ihanan kermaista ja vaahtoaa pesupuffin kanssa runsaasti. Iho jää pehmeäksi käytön jälkeen, tämä kuivattaa selkeästi vähemmän kuin monet muut pesutuotteet. Tuotteen tuoksu on kuitenkin ehkä se mihin olen eniten jäänyt koukkuun. Makean pähkinäinen aromi on jotakin ihan uutta minulle, ja olen tykännyt siitä kovasti. Yleensä kyllästyn suihkutuotteisiin nopeasti, mutta tämän kaverin kanssa kuherruskuukausi on kestänyt keskimääräistä pidempään.Yves Rocher Jardins du Monde Macadamia Nut Shower Cream INCI

Yves on selkeästi myös parantanut suihkusaippuoidensa purkkien designia, koska korkkia avatakseen ei enää tarvitse uhrata kynsiään. Ei tuo flippikorkki vieläkään mikään maailman kätevin ole, mutta ihan avattavissa silti.

Purkin takana mainostetaan 97% luonnollisia ainesosia ja että koostumus on parabeeniton. Mukaan mahtuvat niiden luonnollisten lisäksi kuitenkin muun muassa akrylaatteja ja hajusteita jotka voivat aiheuttaa ihoärsytystä. Mitään luonnonkosmetiikkaa tämä tuote ei siis ole.

Macadamiasuihkusaippua on nytkin alennuksessa Yvesin sivuilla, normaalihinta tälle on 3,90€ / 200 ml mutta nyt (ja usein kai muulloinkin) hintaa on 1,90€. Purkki on kokenut pienen ulkonäköuudistuksen mutta käsittääkseni sisältö on samaa kamaa. Seuraavan kerran edullista suihkusaippuaa tarvitessani käännyn varmasti uudelleen YR:n tarjonnan puoleen.

Rentoreiskat

8 thoughts on “Suihkusaippuarakkautta

  1. Mun suosikki on greippi. Ja kakkossijalla kahvi 🙂 Niitä saa onneksi usein tuolla 1.90 hinnalla, niin ei ole tarvinut ostaa normaalihinnalla. Hamstraan noita varastoon aina muutaman kappaleen verran.

    1. Greipin tuoksu miellyttää täälläkin, mutta sen koostumus lienee geelimäisempi. Koitan nykyään suosia noita kermaisempia koostumuksia sen toivossa että iho kuivuisi vähemmän.

  2. Kahvi ja manteli olivat ainakin tosi autenttisen tuoksuisia! Hitsi, kun ei pitkään aikaan tarvi uutta suihkugeeliä, olis kiva kokeilla näitä lisääkin.

    1. Suihkusaippuat kuluvat yleensä niiiiin hitaasti… Käytän itse nimittäin ainakin rinnakkain kolmea tai neljää suihkusaippuaa, niin niiden hupenemisessa sitten myös kestää. Nyt tuo YR on huvennut jo yli puolivälin kun se on ollut ainoana käytössä.

  3. Oon kokeillut YR:n ecocertifioituja suihkareita, ne on ihania! Uskon kyllä, että tämäkin on. Mutta hienoa että yrityksellä on myös sertifioituja tuotteita, ainakin silloin kun itse tilailin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *