Vaalea ja edullinen BB-voide kesään

Olin innoissani kun huomasin blogimiitin goodiebagista paljastuneen Oriflame Very Me Just BB Bliss Balmin olevan sävyä Extra Light. Kerrankin vaaleaa, jee! Oriflamen Very Me-meikkisarja on ilmeisesti suunnattu nuorille, koska mainoskuvissa on aina teinejä, hinnat ovat edullisia ja pakkauksien ulkoasu on sellainen nuorekkaan hassutteleva (en kuitenkaan sanoisi lapsellinen). Mutta tokihan näitä voi käyttää minkä ikäisenä tahansa.

Very Me Just BB Bliss Balmin kuvaus Oriflamen sivuilta:
Kevyt, puolipeittävä BB-voide kosteuttaa, tasoittaa ja suojaa ihoa. Iho näyttää raikkaalta välittömästi. Sisältää hoitavaa ja huokosia sulkevaa hamamelista, talia imeviä silikahiukkasia ja suojakertoimen 12.

Ja vaaleaahan tämä Extra Light todella on! Puolipeittävänä sävy häivyttyy ihoon hyvin.

Vasemmalla paljas iho, oikealla Very Me BB, ei muuta meikkiä.

Koostumus on nopeasti kuivahtavaa, joten tuote tarraa ihoon vikkelästi. Parempi siis työstää pienehkö alue kerrallaan. Kerrostamista BB ei kestä, vaan alla oleva kerros lähtee liikkeelle. Kokeilin laittaa alle kosteuttavaa seerumia, mutta se sai BB:n levittymään epätasaisesti. Ylipäätäänkin tämän siististi levittäminen on hiukan haasteellista, ja koin siveltimen helpommaksi kuin sormin levittämisen.

Vasemmalla paljas iho, oikealla Very Me BB, ei muuta meikkiä.

Peittokyky tosiaan on kevyehkö, mutta koska ihoni on nyt suhteellisen hyvässä kunnossa, suurimmalle osalle kasvoja tämä sävyntasoitus riittää. Näpyt ja muut lisäpeittoa kaipaavat alueet tarvitsevat kuitenkin peiteainetta lisäksi. Mattapintaa tämä BB-voide ei jätä, puuterilla kiinnittäminen tuntui tarpeelliselta. Puuteripaperia sain käyttää aika pian levityksen jälkeen ihon kiiltelyn vuoksi.

Viimeistelin meikkipohjan muun muassa näitä tuotteita käyttäen.

Lumenen Matte Harmony-meikkipuuteri on ollut kesän vakkaripohjani jo useampana suvena, ja se toi hiukan lisäpeittoa sekä mattapintaa. Lumenen päivitettyä meikkipuuteria en ole vielä kokeillut. Poskilla Illamasquan Hussy-poskipuna, ja varjostukset tein Idun Mineralsin Matte Bronzer Midsommarilla. Huulilla BareMineralsin Marvelous Moxie-huulikiilto sävyssä A-Lister. Luomilla BareMineralsin pohjustaja ja Inglotin luomivärejä. Rajauksena Oriflamen Eyeliner Stylo ja ripsissä Clarins Wonder Waterproof-ripsiväri.

Uusi tukka!

Hinnaltaan Oriflame Very Me Just BB Bliss Balm on varsin kukkaroystävällinen. 30 ml puteli maksaa vain 9€. Hinta-laatusuhde kohdallaan! Oriflamea voi ostaa Oriflame-konsulteilta tai suoraan sarjan nettisivuilta.

Kissa kiipes kylmäkassiin

Oriflame Very Me Just BB Bliss Balm saatu blogin kautta.

4 thoughts on “Vaalea ja edullinen BB-voide kesään

  1. Kokeilin tätä samaa ja pakko sanoa että pahinta kuraa mitä olen naamaani laittanut :/ tuli aivan tahmea ja kiiltävä naama. Testasin päälle lumenen normipuuteria, natural coden meikkipuuteria ja oriflamen omaa irtopuuteria eikä mikään hävittänyt sitä tahmeutta, vaan puuteri jäi ”kasoiksi” kasvoille eikä edes levittynyt.

    1. Näinhän se on että kaikki tuotteet eivät toimi kaikilla. Itsellänikin yksi monien kehuma puuteri levittyy kökköisesti tein mitä vaan. Ellet ole jo kokeillut niin erilainen levitystekniikka voi auttaa. Sormet ja erilaiset siveltimet tekevät hyvinkin erilaista jälkeä. Tuo tahmanaamaefekti jota kuvailit on kyllä ällö, saa aikaan usein tuon puuterin paikalleenjämähtämisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *