Lahdessa sijaitsee OPI-taivas

Sain ilon osallistua Lahdessa sijaitsevan bm Day Span OPI Pedicure Barin avajaisiin. Kynsilakkamerkki OPIn Suomen ”päämaja” sijaitsee samoissa tiloissa, ja maahantuojan varastosta lakat ja hoitotuotteet lähetetään eteenpäin Suomen jälleenmyyjille.

Pääsimme tutkailemaan uutta pohjoismaista inspiraationsa saanutta Nordic-lakkakokoelmaa.

Pienet pisteet kynsikiekoilla ovat siitepölyä!

Suomen sävy OPI with a nice Finn-ish oli itselleni vähän ihmetys. En olisi heti ajatellut Suomea kuvaavaksi sävyksi tuollaista ruskean hiekkaista sävyä.

Uutuuksia pöydän täydeltä!

Tämä minikokoinen OPI-kynsisalonki sulatti sydämeni! Niin söpö. Muistelin tämän nähdessäni ääneen kuinka ala-asteikäisenä käytin hyvin usein kymmenen markan viikkorahani minikynsilakkaan, joka oli juuri sen hintainen. Minulla oli kaikkia kirkkaita sävyjä, kuten sinistä, keltaista ja vihreää, kuten tuossa miniversiossakin. Ostin siis kaikilla rahoillani kosmetiikkaa jo varhain ;D

Saimme tilaisuuden shoppailla menneiden kausikokoelmien lakkoja edullisesti. Nuo minisetit varsinkin ovat minusta älyttömän suloisia!

Muutamat onnekkaat saivat kokeilla tuoreen pedikyyribaarin tarjontaa. Kuvassa CupCakez-blogin Sara ja Glitz&Glam-blogin Minna. OPIn hoitotuotteet tuoksuivat aivan ihanilta, valoisa hoitotila tuoksui vuorotellen erilaisilta hedelmäisiltä voiteilta.

Käsivoiteita ja -saippuoita voi ostaa myös kotikäyttöön. OPIn käsivoiteet ovat tunnettuja ihania tuoksuistaan ja nopeasta imeytyvyydestään. 

Bm Day Spassa on luonnollisesti Suomen laajin valikoima OPI-lakkoja. Komea rivistö!

Pääsimme kurkistelemaan myös varastotiloja. Olen teininä ollut kesätöissä ruuveja pakkaamassa ja varastoimassa. Sanoinkin että tämä varasto on todella paljon ihanampi. Täältä OPI-lakat lähtevät sitten eteenpäin pitkin Suomea.

Kuvan otti Glitz&Glam-blogin Minna, kiitokset hänelle!

Saimme kotiinviemisiksi myös ihanat goodie bagit.

OPI-kassista löytyi kynsilakkakuvia pullollaan oleva seinäkalenteri, täysikokoiset sävyt A definite moust-have ja Silver shatter, minikokoiset RapiDry Top Coat ja Chip Skip sekä erilaisia kynsikoristelutarroja ja -irtoglittereitä. Itse ostin täysikokoisen sävyn I brake for manicures, joka on tuo tumman mustikkainen sävy.

Ihania juttuja! Erityisesti Chipskip ja nuo koko kynnen peittävät tarrat kiinnostavat minua kovasti.

 I brake for manicures pääsi heti kynsille. Aksenttikynnen lakkasin Silver shatterilla. Olin ihan viittä vaille ostamassa sitä, joten ilo oli suuri kun tuo hopeinen crackle-lakka löytyi goodie bagista.

bm Day Spa sijaitsee Lahdessa osoitteessa Rautatienkatu 16. OPI Pedicure Barin sisäänkäynti on liikkeen sivussa sisäpihalla. Hoitojen hinnat ja koko palvelutarjonnan löytää täältä. Saman katon alta saa nimittäin monenlaista kauneudenhoitoa ja hemmottelua, kuten kampaajan, hierojan, meikkaajan ja kynsihoitajien palvelut.

Kiitokset mukavasta kynsi-illasta bm Day Span porukalle!

6 thoughts on “Lahdessa sijaitsee OPI-taivas

  1. Olen niin suuri OPI fani! Olisin kuollut tuonne.:)
    Tein ammattikorkeakoulussa vuonna 2010 esitelmän OPIsta, ja ilmoitin, että tulevaisuuden ammattini olisi Suzi. <3 😀

    Odotan kovasti Nordic -kokoelmaa. Harmi vain, että ainoa lakka kokoelmasta, josta en todellakaan pidä, on se Suomi…

    1. Siitä sitten vaan maakuntamatkailua harrastamaan ja vierailulle 🙂 Vau, olet kyllä todellakin fani kun OPI on päässyt kouluhommiisikin. Se esitelmä olisi ollut kiinnostava kuulla! En yhtään ymmärrä miksi Suomi-sävy on noin kökkö. Ja miksi Ruotsi sai kaksi sävyä? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *