Helena Rubinstein Prodigy Liquid Light Illuminating Smoothing Eye Opener

Lahden Sokos lopetti Helena Rubinsteinin jälleenmyynnin ja kaikki merkin tuotteet päätyivät puoleen hintaan alepöydälle. Moponi saattoi hiukan keulia, ja päädyin ostamaan useammankin tuotteen. Nämä eivät puoleen hintaankaan ole mitään halpoja tuotteita. Tänään analyysiini pääsee Helena Rubinstein Prodigy Liquid Light Illuminating Smoothing Eye Opener. Silmät auki peitevoiteen voimalla? Pakko olla hyvä! Kassalla olin nopeammin kuin ajatukseni juoksi.

Kyseessä on oikeastaan kevyesti peittävä valovoide, jonka levitysapplikaattori on vähintäänkin jännä kokemus. Tuubin päässä on nimittäin viileä metallinen annostelupää, joka varmasti tekee osansa siinä ”silmien avaamisessa”. Sen käyttäminen tuntuu kyllä aivan ihanalta, vaikkakin en tiedä tekeekö tuollainen lyhyt peiteaineen pyyhkäisy mitään konkreettista. Lusikat silmillä-kauneuskikkahan on ollut käytössä jo mummojemme nuoruudessa, tarkoituksena laskea silmänympäryksien turvotusta ja virkistää ihoa. Varsinkin kun peiteaine kuitenkin tasoitellaan (lämpimällä) sormenpäällä, hiukan epäilen tekeekö tuo annostelupään viileys muuta kuin sen kivan tunteen.

Pisaramainen muoto sopii silmien alle passelisti. Itse peiteaine ei ole mitenkään ihmeellisen pigmenttistä. Valonheijastavuus on tämän peiteaineen juju. En suosittele pandasilmille, mutta omia silmänalusiani tämä valaisee ihan hyvin. Sävy 00 on tälle kalpeanaamalle vähintäänkin tarpeeksi vaalea.

Allaolevassa vertailukuvassa ylimmäisenä kuva jossa silmänalusilla on vähän meikkivoidetta, toisessa tasoittamaton valovoide ja alimmaisessa kuvassa häivytelty lopputulos ilman puuteria.

Valoa tuova efekti on tosiaan ihan mukava, mutta tosi tummia silmänalusia tämä ei peitä. Tämän tuotteen kohdalla minua mietityttää sama juttu kuin valokynienkin kanssa. Valovoide kun ajautuu silmien alla oleviin pieniin juonteisiin helposti jos sitä ei puuteroi. Puuterointi sitten taas vähentää sitä valonheijastavuutta. Olen koittanut puuteroida mahdollisimman kevyesti, valoaheijastavalla irtopuuterilla.

Helena Rubinstein Prodigy Liquid Light Illuminating Smoothing Eye Opener INCI

Tuotteen hinta on ihan älytön, 50,50€. Puoleen hintaankin tämä oli todella arvokas, koska valovoiteita minulla kyllä oli ennestäänkin. Hyvin olisin siis pärjännyt ilmankin, mutta käytteleehän tätä kun tuli ostettua!

Helena Rubinsteinin Magic Concealer taas on hyvin pigmenttisen peittävä, silti valoaheijastava peiteaine. Sen hinta on kympin edullisempi kuin tämän Liquid Lightin. Minulta löytyy tuo Magic Concealerkin, täytyy siitäkin postata jossain vaiheessa. Olen sillä nimittäin saanut joskus villeinä männävuosina mustan silmänkin peitettyä…

Kun sohvan divaaniosa aukeaa, kissa ampaisee tonkimaan lakanavarastoja samantien!

10 thoughts on “Helena Rubinstein Prodigy Liquid Light Illuminating Smoothing Eye Opener

  1. Miksi mä en ikinä keksinyt säilyttää liinavaatteita mun entisen sohvan divaaniosassa. Nyt harmittaa. 😀

    Tuote kuullostaa jännältä, pitäisi varmaan itse kokeilla, että näkisi miten toimisi.

  2. Ihan loisto keksintö kyllä laittaa lakanat divaaniin!
    Ja jos olisi rahaa, niin lähtisin kyllä heti testaamaan tuota Rubinsteinia.

  3. Joskus tuntuu, että nuo ohuet hohdetuotteet vaan enemmän korostavat harmahtavia renkaita silmien ympärillä, vaikka niitä kuinka tarkkaan yrittäisi laittaa juuri sinne, minne pitääkin.

    1. Vanhan sohvan kanssa tuonne perälle jäi aukko josta kissa pääsi sohvan sisälle. Ja sinnehän ne ampaisivat heti! Piti aina olla extrahuolellinen että kumpikaan kissoista ei ole sohvassa kun divaanin sulkee… Ei sieltä ylettynyt edes kiskomaan sitä kissaa pois, vaan piti aina houkutella jollain lelulla pois 😀

  4. Hehee, mulla on kahdet pussilakanat. Toiset käytössä ja toiset pesussa, viikon kierto. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *