Menovinkki lauantaille Lahdessa!

Lauantaina 17.5 kannattaa suunnata Lahdessa Pikku Vesijärven rantaan. Ihanat joukkuekaverini Lahti Roller Derbystä laittavat ravintolapäivän kunniaksi pystyyn kansallisromanttiseen lettubaarin! Lettubaari on auki kello 11-16.

Tarjolla on sekä makealla että suolaisella täytteellä maustettuja muurinpohjalettuja. Suolaisissa täytteissä makuvaihtoehdot ovat lohitäyte, pinaatti-fetatäyte sekä murea pulled pork-täyte. Makeita täytteitä löytyy sitruunavaahdon, suolakaramellin ja suklaa-banaanitäytteen vaihtoehdoilla. Palanpainikkeeksi tarjolla myös kotitekoista ginger-alea eli inkivääriolutta (alkoholitonta).

Tapahtuman facebook-event löytyy täältä, klikatkaa itsenne sisään ja kutsukaa kaveritkin mukaan! 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *