Soap&Glory-tuliaiset!

Rakas äitini kävi lomareissulla Irlannissa. Heti matkasuunnitelmasta kuultuani aloin mielessäni rakentamaan ostoslistaa, ja erityisesti yksi tietty tuotemerkki siinsi haaveissani. Soap&Glory-kiinnostukseni on pitkälti Ostolakossa-blogin Virven aiheuttamaa, mutta on näistä näteistä tuotteista sadellut kehuja monista muistakin kauneusblogeista. Thaimaan Bootsista ostin muutama vuosi sitten Soap&Gloryn Endless Glove-käsivoiteen, ja nyt halusin ehdottomasti tutustua merkkiin lisää.

Käsivoidetta kuluu aina, ja kokeiluuni pääsi Hand Dream-versio. Soap&Gloryllä on useampiakin käsivoiteita valikoimissaan.

No Clogs Allowed on iholla lämpenevä puhdistava naamio, jonka toivon auttavan otsani vallanneeseen finniepidemiaan. Sisällä oleva naamiotuubi muistuttaa isoa hammastahnaa. Minua ihan jännittää kokeilla tätä!

The Ultimelt on Virven ylistämä kasvojenpuhdistusaine, jonka kanssa kuuluu käyttää mukana tullutta liinaa. Eri jännä tapaus tämäkin.

Äärimmäisen iso osa Soap&Gloryn viehätystä on mitä viehättävin pakkausdesign. Tuo retrosöpöily iskee minuun ihan täysillä.

Käsivoide maksoi 9,99€, No Clogs Allowed 14,99€ ja Ultimelt 12,99€. Putsarin ja naamion äiti osti Bootsista, ja siellä olevan tarjouksen ansiosta Ultimeltin sai puoleen hintaan. Yhteensä tämä trio maksoi siis 31,47€.

Sain myös yllärituliaisina tälläiset älymakeat Batman-sukkahousut! So cool!

Kommenttiboksiin sitten kaikki Soap&Glory-intoilu, tuotevinkit ja kokemukset kiitos! Tiedän että en ole yksin…

Kuvausassistentti Pamela nuuhkaisee

14 thoughts on “Soap&Glory-tuliaiset!

  1. Tällä hetkellä mua himottaa S&G:lta ne uudet appelsiinin tuoksuiset tuotteet! Tykkään hirveesti sitrustuoksuista. Mulla on jonkin verran merkin meikkejä, mutta vähän ihonhoitoa. Ostin joskus yhden niiden kuorinnan enkä tykännyt siitä yhtään, niin se kai jotenkin painaa vähän tuolla takaraivossa.

  2. Muhun taas retrosöpöily ei ehkä nyt iske. 😀 Pyörittelin näitä käsissäni kaupassa Lontoossa kolmisen vuotta sitten, mutta sinne jäivätkin.

  3. IHANAT Sukkikset!! 🙂 S&G on tullut tutuksi, kiitos ostolakon Virven :). Viime Lontoon reissulta hamsrtasin kasvojen putsaus geeliä (vihreää, en muista nimeä) joka oli ihan tavallista great scrup of all:ia, joka oli hieman pettymys, tuon No Glogs allowedin, puolet käyttämättä ei vaan toimi…?, hand foodin, ihana tuoksu en raaski käyttää !? :O, ja mini kokoisen hiustenhoitoaineen, vähän mitään sanomaton sekä HEEL GENIUS jalkarasvan joka on PARASTA IKINÄ! 🙂 S&G:ssä parasta on että niiden melkein kaikista hittituotteista saa matkapakkauksia! siis ihanaa ku pääsee vähemmällä rahalla kokeilemaan montaa tuotetta! 🙂 Parin viikon päästä pääsen jälleen Lontooseen ja ostoslistalla on ihan muutama S&G:n tuote. (Heel Geniusta mooonta tuubia! =kavereille kans :))

    1. Oi, tulipa monta käyttökokemusta, kiitoksia! Harmi ettei Clogs Allowed toiminut sulla, itsellä vielä korkkaamatta. Heel Genius meni ehdottomasti ostoslistalle! Lontoon reissu, ai että, kade olen 🙂

  4. Hitto. Sisko lähti eilen Lontooseen enkä älynny pyytää mitään. Nyt pitää laittaa viestiä et tuo jotain Soap&Glorya, koska mulla ei oo niin minkäänlaista kokemusta merkin tuotteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *