Livbox toukokuu 2014

Toukokuun Livbox oli teemaltaan lila.

Oma boksini sisälsi tälläisiä tuotteita. Melkein jokaisessa Livboxissa on joku vaihtarituote, eli se ei ole kaikissa sama. Tässä kuussa osa sai Clarinsin miniripsivärin, ja osa sai Sally Hansenin kynsilakan.

Cutrin Reflection Color Boost Shampoo 50 ml (OVH 15,90€ / 300 ml joten tämän arvo 2,65€)
Värjättyjen hiusten shampoo. Juu, tulee käytettyä varmasti. Tuubi näyttää isommalta kuin 50 ml! Tuoksu on hiukan outo.

Cutrin Reflection Color Boost Conditioner 50 ml (OVH 15,90€ / 200 ml joten tämän arvo 3,98€)
Ja saman sarjan hoitsikka. Tuoksuu onneksi miedommalta ja miellyttävämmältä kuin tuo shampoo.

Clarins Be Long Mascara 4ml (OVH 32€ / 7 ml joten tämän arvo 18,30€)
Itse en pysty vesiliukoisia ripsivärejä käyttämään, joten tämä lähtee eteenpäin. Vesiliukoiset kun suoristavat ripsieni taivutukset, ja ne laskeutuvat osoittamaan alaviistoon. Siinä ei paljon pituus tai tuuheus näy. Tämän vaihtoehtona oli myös Sally Hansenin kynsilakka.

Dolce&Gabbana Dolce EdP 1.5 ml (OVH 73,50€ / 30 ml ja 95,90€ / 50 ml joten tämän arvo keskimäärin 3,30€)
Olen äärimmäisen nirso tuoksujen suhteen, joten pääsin yllättymään iloisesti siitä että tykkäsin tästä! Pikkupullo tulee varmasti käytettyä, ja eiköhän siinä ajassa selviä haluanko käyttää kyseistä tuoksua enemmänkin.

Paese Blush with argan oil sävy 39 (OVH 5,95€ / 6 g)
Paesen meikkejä en olekaan vielä kokeillut. Paesea on aiemminkin tullut Livboxissa, eikä laatu käsittääkseni ollut hääppöinen ainakaan luomiväreissä. Poskipunan sävy on tosi nätti, tykkään! Kuva on otettu kellertävässä keinovalossa, joten se ei toistu oikein. Söpö persikkapinkki hohtava sävy. Näitä oli muutamaa eri sävyä, eli oli täysin onnesta kiinni minkä sävyn sai.

ACO Face Sun cerat SPF30 (OVH 3,27€ / 5 g)
Suojakertoimella varustettu huulirasva on kesää vasten ihan hyvä. Minulla on sinikorkkinen ACOn huulirasva, ihan toimivaa tavaraa ollut. Yleensä tälläiset suojakertoinvoiteet jättävät huulille suojaavan kalvon, mistä en niin välitä mutta hyvähän ne huuletkin olisi auringossa suojata.

Dermalogica Skinperfect Primer SPF30 7 ml (OVH 77€ / 22 ml joten tämän arvo 24,50€)
Härreguud minkä hintaista! Itse tuotteesta olen erittäin innoissani. Todella kiva päästä kokeilemaan tätä! Mutta hittovie jos ihastun, kallista rakkautta olisi. Kyseessä on siis ihon sävyä ja pintaa tasoittava pohjustusaine jossa on hyvä suojakerroin.

Ibero helmikorvakorut (OVH 9,90€)
Siis että mitä. Nyt mentiin kyllä vähän metsään. Kukakohan nämä huolisi, ihan karseat mielestäni. Anteeksi jos joku näihin ihastui, itse kun en lämpene koruille ylipäätäänkään niin ensireaktioni oli juuri tuo! En ole kovin innoissani näistä hammastahnojen, vitamiinipillereiden ja korujen ilmaantumisesta Livboxiin. Kosmetiikkaa kiitos!

Boksin arvo toukokuussa ennätykselliset 71,85€. Aiemmat boksit ovat liikkuneet siinä 30-40€ välimaastossa. Kalliiden tuotteiden mininäytteet muodostuvat yllättävän arvokkaiksi näköjään, koska täysikokoiset tuotteethan boksissa olivat halpiksia.

Noh, mitäs mieltä olitte toukokuun boksista? Meikäläinen jää odottelemaan taas jotain hyvää alennuskoodia ennenkuin jatkan tilaustani. Livbox-kosmetiikkayllätyslähetyksen voi siis tilata täältä.

12 thoughts on “Livbox toukokuu 2014

  1. Minäkään en ymmärrä noita korviksia. Siis mitä!? 😀 Annan ne jollekin pikkutytölle ensitilassa. Mä sain tuon ripsivärin onneksi, koska kynsilakkoja en tarvitse yhtään enempää. Minusta taas kerran ok boksi, ei mikään ihmeellinen.

  2. Mutta mun mielestä tommonen pieni ylläri boksissa on ihan jees, siis just hammastahna jne. No, nuo korvakorut eivät olleet mieluinen ylläri tällä kertaa. 😀

  3. Tämä oli piiitkään aikaan eka kivan oloinen boksi. Siis en ole sitten viime syksyn tätä tilannut, mutta ei ole paljon kaduttanutkaan :D. Tuo primeri on tosi kiinnostavan oloinen.

  4. Skin Perfect Primer on mun suosikki, niin primerina kuin aurinkosuojanakin. Se irtoaa suunnilleen viidelläkympillä kun tilaa netistä, kallis edelleen muttei mahdoton. Ihan vaan jos siis ihastut. 🙂

  5. Mä sain primerin sijaan saman merkin ”MultiVitamin Power Firmin”, eli silmänympärysvoiteen. Siitä kiitos, koska en meikkaa. Mutta meikkaamattomuuteen liittyy muu sisältö: jos kerran olen tilauksen yhteydessä ruksittanut ”meikit ei kiinnosta yhtään”, niin miksi tässä yhdessä laatikossa on sekä ripsari että poskipuna? Ripsarin voin sentään käyttää, punalla en tee mitään. Ja korvisten suhteen yhdyn edellisiin, kenelle nää kelpais edes ilmaiseksi?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *