Millä sinä sheivaat?

Olen jo useamman vuoden käyttänyt varsiterällä ihokarvoja ajellessani RFSU:n Private Area-sarjan tuotteita. Jep, se kortsufirma kun valmistaa myös tämäntyyppisiä intiimialueelle sopivia sheivausgeelejä ja -voiteita.

RFSU Easy Shavin’ Intim Shaving Gel on väritöntä ja lähes hajutonta geeliä, jonka kanssa sheivailu on helppoa. Tuote soveltuu tietenkin kaikkialle, ei vain intiimialueen karvojen ajeluun. Iho jää tätä käyttäessä mukavamman tuntuiseksi kuin aiemmin käyttämieni sheivausvaahtojen. Koin niiden jättämän jälkitunteen jotenkin nahkeaksi.

RFSU Easy Shavin’ Intim Shaving Gel INCI

 Olen käyttänyt Easy Shavin’-geeliä jo parikin tuubia. Säilyvyysajaksi ilmoitetaan puoli vuotta, mutta omat kappaleeni ovat pysyneet ihan hyvinä vielä reilun vuodenkin päästä korkkaamisesta.

RFSU Quick Fix Shaving Lotion on ihokarvojen ajelussa käytettävä voide, jonka voi jättää iholle. Sitä ei siis tarvitse huuhtoa pois. Ihanteellinen kiireessä! Ei ole yksi eikä kaksikaan kertaa kun olen kiirehtinyt hihattomassa mekossa iltarientoihin, ja viime hetkellä huomannut kainalossa viehättävänä näkyvän karvansängen. Sutaisu Quick Fixiä, vetäisy varsiterällä ja menoksi. Quick Fix on kuin kosteusvoidetta, joten se huuhtoutuu ehkä hiukan työläämmin terästä pois kuin nämä veden kanssa käytettävät versiot.

RFSU Quick Fix Shaving Lotion INCI

RFSU:n tuotteet valmistetaan Ruotsissa. Sarjaan kuuluu muitakin tuotteita, kuten intiimipesuneste, sisäänpäin kasvaneita karvoja estävä voide ja after shave-geeli. Tuotteet näet RFSU:n sivuilta täältä.

Easy Shavin’ Intim Shaving Gelin hinta on noin 5,50€ / 150 ml ja Quick Fix Shaving Lotionin noin 6,90€ / 50 ml. Tuotteita myydään tavarataloissa siellä sheivausosastolla ja saa näitä apteekistakin.

Millä sinä sheivaat? Vaahto, geeli, voide vai annatko kasvaa vaan? Itse suosin epilaattoria, mutta on näillekin oma aikansa ja paikkansa.

Lakananvaihtoapulaiset

12 thoughts on “Millä sinä sheivaat?

 1. Tuota Quick Fixiä joskus käytin ja tykkäsin kyllä kovin. Nykyään menee ihan vaan öljypohjaisella saippualla tai hiustenhoitoaineella.. : D

  1. Juu, mutta niitä ei ehkä viitsi iholle jättää 🙂 Itse olen myös suihkussa käyttänyt vaikka mitä sheivausaineena. Huonot hoitoaineet tulee kätevästi kulutettua säärien sheivailuliukasteena 😀

 2. Epilaattorilla ja lisäksi sheivaan. Mun on pakko myöntää, etten koskaan jaksa erillisiä vaahtoja vaan sheivaan suihkugeelin avulla. Vaahdon kanssa tulee toki pehmeämpi lopputulos, mutta se sänki on saman tuntuinen seuraavana päivänä. 😀 Quick Fix on sellainen tuote, mikä ehdottomasti pitäisi hommata omaankin kaappiin. 🙂

 3. Sokeroin tai käytän epilaattoria. Mutta jos joskus sheivaan, niin käytän yleensä suihkugeeliä tai saippuaa. Karvanajogeelit tuppaa saamaan mun ihon täyteen haavoja, en tiiä miksi.

 4. Täällä ilmoittautuu laiska sheivaaja, varsinkin talvella säärikarvat saavat kasvaa ja sheivailen ne sitten tarpeen mukaan pois. Kesällä on sitten pakko viimeistään hommaan ryhtyä ja valitettavan usein tulee sillä suihkugeelillä sheivattua. Mulla kuivuu iho todella herkästi varsinkin sääristä, eikä se suihkugeelillä läträys varmasti asiaan auta. Epilaattorinkin omistan, mutta sen käyttö on vaan niin epämiellyttävää, eikä ne karvat pysy minulla poissa, kuin pari päivää. 😀

  Miten mä olenkaan unohtanut tuon easy shaving geelin! Aiemmin on tullut tuota käytettyä.

  1. Itsehän olen myös todella laiska karvanpoistaja 😀 Epilaattorikäsittelyn jälkeen minullakin tulee sänki esiin jo noin kymmenen päivän päästä, turhauttavaa. Usein sheivaan vielä epiloimisen jälkeen, että tulee supersileä tulos 🙂

 5. Epilaattoria kinttuihin ja käsivarsiin, veettiä nivusiin ja kainalot ajelen kahdesti viikossa suihkussa, koska ryökäleet kasvavat aivan järjetöntä vauhtia. Ostin pretty.fi´stä sokerointitöhnää, ajattelin testata nivusiin ja kainaloihin kestääkö kantti. Ja nahka. Vahalla tai epilaattorilla en kärsi niitä alueita parturoida, mutta sokeri on kuulemma hellävaraisempi, koska ei tartu ihoon vaan ainoastaan karvoihin. Saas kattoa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *