Lumenen apu ihon kiiltoa vastaan

Olen viime aikoina innostunut primereistä, eli meikinpohjustustuotteista. Olen jo vuosia käyttänyt silmämeikin- ja huulipunankin pohjustajaa, mutta meikkipohjan alle tulevista primereistä en ole oikein saanut otetta. Ne muutamat mitä olen kokeillut, ovat tehneet aivan päinvastaista mitä primereiden tulisi tehdä. Niiden ideahan on saada meikki levittymään kauniimmin ja saada se kestämään pidempään siistinä.

Luettuani Päivin mahtavan primervertailun, päätin antaa Lumenen Beauty Base Matifying and Retexturizing Primerille mahdollisuuden. Superriittoisa 25 ml tuubi maksaa normaalihintaisena noin 13,90€, itse sain sen tarjouksesta alle kympillä.

Mikäs tuo on… nappaan sen!

Päivi varoitteli minua jo etukäteen etten käyttäisi primeriä liikaa kerrallaan. Turhan runsaskätinen annostelu kun saisi pohjustajan vain rullautumaan. Olen siis ollut todella maltillinen annostelussa, eikä rullaantumisia ole ilmennyt. Eli ihan supersuper vähän kerrallaan. Pohjustaja laitetaan iholle siis kasvovoiteen imeydyttyä, ennen meikkiä.

Lumene Beauty Base Matifying and Retexturizing Primer INCI

Minulla Lumenen primer toimi hyvin. Iho rasvoittui aivan selkeästi vähemmän, ja puuteripaperien käytölle tuli tarvetta useita tunteja normaalia myöhemmin. Koin myös että meikki levittyi pohjustetulle iholle siistimmin. Voin siis itsekin suositella tätä hinta-laatusuhteeltaan mainiota pohjustajaa kaikille joiden iho tuppaa kiiltelemään päivän mittaan! Aivan mahdottoman rasvaiselle iholle tämä tuskin riittää pitämään ihoa mattana koko päivää, mutta luulisin tuovan helpotusta ihon kiiltelyyn joka tapauksessa.

Mikä on teidän lempparipohjustajanne?

4 thoughts on “Lumenen apu ihon kiiltoa vastaan

  1. En ole kokeillut Lumenea, mutta kyllä Clarinsin Instant Light Radiance Boosting Complexion Base on aivan huipputavaraa, voi annostella reilullakin kädellä, mikään ei ole lähtenyt toistaiseksi rullautumaan sen päällä. Jos haluaa peittää punaisuutta suosittelen lämpimästi sävyä champagne, huonojen naamapäivien pelastus! Heleytykseen käytän sävyä rose.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *