Isadora Color Chock Glossy Lip Stain Cabaret Red ja Foxy Fuchsia

Tummia huulipunia käyttäessä on tärkeää, että huulimeikki pysyy siistinä. Olen itse aivan neuroottinen huulipunan kulumisen kanssa, ja tarkistelen peilistä alituiseen onko lisäilylle tarvetta. Mitä paremmin huulipuna pysyy, sitä iloisempi olen. Kokeilemani huulitussit eivät ole minulla toimineet, vaikka niiden luvataan olevan superkestäviä ja tahraamattomia.

Törmätessäni Sokoksen alepöydällä hulppealla 70% alennuksella Isadoran Color Chock Glossy Lip Staineihin, nappasin heti kaksi rohkean räväkkää sävyä mukaani. Ostoskoriini päätyneet sävyt olivat 54 Cabaret Red ja 52 Foxy Fuchsia.

Nimikin sen jo kertoo, tässä puikossa on ikäänkuin kolme huulituotetta samassa. Huulipunan levittyvyys, huulikiillon kiilto ja lip stainin kestävyys. Minä ihastuin näihin aivan täysillä! Koska Color Chock Glossy Lip Stainit kuuluivat viime syksyn kausikokoelmaan, ei näitä enää varmaan löydäkään kuin alepöydiltä. Harkitsen siis varakappaleiden hamstraamista…

Foxy Fuchsia ja Red Cabaret

Mikä pigmentti, mikä kiilto! Julistan tämän myös kaikkein parhaiten pysyväksi huulimeikiksi minkä olen kohdannut. Kiilto ja väri kuluvat tasaisesti, mutta staineille omaisesti huuliin jää sävyä todella pitkäksi aikaa. Yksi erityisen hieno asia on että tämä ei kökköönny mitenkään ikävästi kun tuotetta lisäilee tai kerrostaa.

Isadora Color Chock Glossy Lip Stain Cabaret Red

 Cabaret Red on upea, viininpunertava punkunmaistelijan suun aikaansaava sävy.

Isadora Color Chock Glossy Lip Stain Cabaret Red

Erittäin klassinen ja hienostunut sävy mielestäni. 

Isadora Color Chock Glossy Lip Stain Cabaret Red
Isadora Color Chock Glossy Lip Stain Foxy Fuchsia

Foxy Fuchsia on upea, siitä tulee vähän mustikkasuu mieleen. Jopa puolituttu harrastuskaverimies kehui että minulla on upea meikki kun vietin vappua tässä lookissa. Hän oli tosin juonut pullollisen Jägermaisteria 😀

Glossy Lip Stain levittyy huulille liukkaasti ja tuntuu vähän tahmaiselta. Se jämähtää huulille hyvin jännän tuntuisesti, ikään kuin sulaa kiinni. Poistamiseen tarvitsee sitten öljymäisen puhdistusaineen, muuten puna ei hievahdakaan huulilta.

Näitä on olemassa viittä eri sävyä, Ilona esitteli taannoin blogissaan sävyt Chic Coral ja Vintage Wine. Katjamarian blogissa on esitelty kaikki viisi. Kuvista huomaa kuinka erilaiselta nämä eri sävyt näyttävät väritykseltään erilaisilla ihmisillä!

Astetta lämpöisempi kaulahuivi

14 thoughts on “Isadora Color Chock Glossy Lip Stain Cabaret Red ja Foxy Fuchsia

  1. Nuo sävyt näyttää tosi upeilta sun huulilla! 🙂 Sulle sopii kyllä loistavasti räväkätkin sävyt. Mä en vielä toistaiseksi ole oppinut käyttämään punaisia huulipunia, mutta revittelen pinkillä ;D Tänään huulilla oli Luonnonkaunis-messuilta ostamani Benecosin ihana Hot Pink. Oon aivan rakastunut siihen. Pakko esitellä se blogissakin jossain vaiheessa 🙂

    1. Kiitos kovasti! 🙂 Olen viime aikoina itsekin innostunut pinkkiin vivahtavista huulimeikeistä, aiemmin pitäydyin joko nudesävyissä tai kirkkaanpunaisessa. Benecosin punista olen lukenut kehuja muuten aiemminkin jo, pitäisi itsekin testata.

  2. Hei! Sain anonyymin vinkkauksen blogisi TASAN vuosi sitten postaukseen tee-se-itse-pelletti-wc. Ja kas, täältähän löytyi myös kissamainen nainen ;). Makeet on punat!
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  3. Ihanat! Tosiaan sävyt tuntuvat vaihtelevan reilustikin valaistuksen ja kantajansa värien mukaan (toki myös kameran asetusten). Ja kiitos linkkauksesta, olen saanut paljon kävijöitä sen johdosta! 🙂

    1. Kameran asetukset ja valaistusolosuhteethan tekevät myös älyttömän paljon! Kävin muuten tänään ostamassa vielä kolmannen tälläisen, siinä oli kuitenkin tuol Color-sanan päälle liimattu tarra missä luki Lip, niin että punan nimi oli Lip Chock, ja sävy oli Red Rock. Hmm jännää. Kiva että sait kävijöitä, hienot oli kuvat postauksessasi että mielelläänhän niihin linkittää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *