Huhtikuun loppuneet tuotteet

Huhtikuu tuli ja meni, ja samalla kulutin taas loppuun joitakin kosmetiikkatuotteitani. Olen huomannut että joka toinen kuukausi niitä loppuu enemmän, joka toinen sitten vähän vähemmän. Ensi kuussa tulee loppumaan useampi kasvojenhoitotuote joten saldokin muodostunee ihan hyväksi. Huhtikuu oli siis sellainen vähempien tyhjenemisien kuukausi 😉

Siro läjä se. Sitten arvosteluihin!

Yves Rocher Yellow Peach Body Exfoliant
Sain tämän vartalonkuorinnan joululahjaksi veljeltäni ja hänen tyttöystävältään. Aivan superihana tuote! Tuoksu on minulle tuttu lapsuudesta, sain joskus ala-asteella syntymäpäivälahjaksi persikkasarjan tuotteita ja olin niistä todella ylpeä. Kuorintaa on kehunut aiemmin ainakin Karkkipäivä-blogin Sanni. Ihastuin tässä kuorinnassa ihanan tuoksun lisäksi siihen, että kuorivat rakeet ovat tarpeeksi tiheässä ja ne ovat sopivan suuria. Purkkikin on nätti! Ostan ehdottomasti uudelleen, mutta voi olla että kokeilen jotakin muuta tuoksua vaikka tämä hyvä olikin. Tuote säilyy muuten avattuna vain kolme kuukautta, mutta itse käytin sen vaivatta siinä ajassa.

Lavera Orange Feeling Shower Gel
Geelimäisestä ja riittoisasta suihkugeelistä juttelin jo aiemmin täällä. Ihan kiva tuote, mutta ei liene varmaan yhtäkään suihkusaippuaa mihin en olisi kyllästynyt käyttöajassa. Ne kestävät käytössäni vaan niin turkasen kauan! Se tässä ärsytti että korkkiin pääsi vettä joka sitten kylmänä valui käsille seuraavalla käyttökerralla.

Dr.Hauschka Herkän ihon naamio
Oi että, tämä on ihana. Kirjoittelinkin jo aiemmin talven suosikkituotteistani täällä, ja tämä naamio oli ehdottomasti suosikkien joukossa. Saunan jälkeen rauhoitti ja kosteutti ihoa todella hyvin. Kallis hinta mutta ostanen ensi talveksi uudelleen.

Kicks Body Cream Lemon Curd
Ihan perushyvä vartalovoide. Voisi olla kosteuttavampikin. Sitruunan tuoksu oli aika pehmeä, tykkään vähän kirpsakammasta. Ei ollut kovin riittoisa purkki.

Frantsila Virkistävä jalkavoide
Tämä oli mainio jalkavoide. Virkisti väsyneitä jalkoja tosiaan tehokkaasti ja imeytyi nopeasti. Kosteutustaso oli ok, mutta tykkään yökäytössä yleensä vähän tuhdimmista jalkavoiteista. Yrttinen tuoksu saattaa jakaa mielipiteitä, itse pidin sitä ihan ok-tasoisena, ei siis ärsyttänyt eikä ihastuttanut. Tämän tuotteen sain blogin kautta.

Compagnie de Provence Verbena Liquid Soap
Tälläinen kallis ekoökykäsisaippua! Ostin tämän puoleen hintaan Kicksin alepöydältä, normihinta on jotain kahdenkympin luokkaa. Ajattelin että täyttäisin tämän pumppupullon tyhjentyessä jotain muuta tilalle, mutta en ollut niin tyytyväinen pumpun annosteluun että uudelleenkäyttäisin tätä. Itse saippua oli hurmaavan tuoksuista ja todella riittoisaa. Muutaman kerran saippuaa kuivahti pumpun suulle, ja pian sitä olikin lentänyt seinälle ja ties minne kun painoin pumppua varomattomasti. Muistelisin että tällä sarjalla on myös niitä tummanruskeita lasisia pulloja, sellaisen voisin ehkä haluta, toivottavasti pumppu olisi parempi.

The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser
Kaksi näytepussukkaa kestivät todella kauan käytössä. Huokosia tämä ei pienennä, tai edes blurraa, mutta rasvoittumista piti kurissa ihan hyvin. Ensimmäisillä käyttökerroilla tämä toimi aivan täydellisesti ja olin jo valmiina hehkuttamaan HG-tuotteen löytymistä, mutta lopulta rasvoittuminen kyllä teki paluun. Ihan hyvä, mutta en tiedä onko tämä parempi kuin omistamani Lumenen mattaprimer. Toki tämän tuotteen sisältämä teepuuöljy (joka on muuten myös selkeästi tuoksussa havaittavissa) vähentää epäpuhtaan ihon tukkeutumista, että sen puoleen vaakakuppi voisi kääntyä TBS:n puoleen. En silti vakuuttunut ihan niin paljoa että ostaisin täysikokoista, ainakaan vielä. Näytepussukoita lienee muissakin Body Shopin myymälöissä, käykää pyytämässä ja kokeilkaa itse jos kiinnostus heräsi.

Cattier Paris Clay Mask
Yrttisen tymäkkä tuoksu, ja tymäkältä tuntui ihollakin. Tuntui siis puhdistavan hyvin, mutta herkille poskilleni en tätä uskaltanut laittaa. Rasvoittuvalle t-alueelle ihan jees.

NAFHA Eye and Lip Contour Smoothing Care
Tämä silmänympärysvoiteen näyte kesti käytössäni yli kaksi viikkoa aamuin illoin käytettynä. Tykkäsin kovasti. Silmäluomeni ovat olleet aika herkkiä reagoimaan viime aikoina, ja tämä tuntui sopivan iholleni todella hyvin. Koostumus on aika liru, mutta silti kosteuttava. Sain hillittyä itseni etten ostanut tätä Luonnonkaunis-tapahtumasta, koska minulla on useita silmänympärysvoiteita jo käytössä että en todellakaan tarvitse vielä uutta. Mutta tykkäsin!

Bio2You Organic Eye Contour Seabuckthorn Cream
Näytepussukasta tuli ulos vuorotellen lirua ja vuorotellen paksua voidetta. Onkohan täysikokoinen tuote myös yhtä epätasalaatuista, toivottavasti ei. Molemmat koostumukset toimivat kyllä ihan hyvin, tämäkin sellainen ”ihan kiva”-tuote.

Farfalla Nerola
Maksoin tästä näytteestä joskus peräti 6,50€ kun halusin kovasti kokeilla jotakin Farfallalta 😀 Kyseessä on siis luonnonkosmetiikkamerkki jonka saatavuus on vähän nihkeä. Tuoksu hävisi iholta aika nopeasti eikä ollut ihan minun juttuni sitten kuitenkaan, joten tämä minipullo pyöri milloin missäkin pitkän aikaa kunnes käytin sen muutamalla suihkauksella loppuun.

Korres Basil lemon showergel
Isokokoisesta näytepussista pesin itseni kahdesti, kolmeen kertaan tuosta olisi oikeasti riittänyt mutta sorruin lotraamiseen. Kiva tuoksu ja runsas vaahto pesupuffia käyttäessä. Tämä oli muuten ensikosketukseni Korresin suihkusaippuoihin.

Take-away kitten

8 thoughts on “Huhtikuun loppuneet tuotteet

 1. Haha, mähän oon kehittänyt tuosta korkkiin menevästä vedestä ihan oman taiteenlajin. 😀 Voin ylpeänä nyt julkisesti tunnustaa, että minulla on joka kerta aikaa ennen ja jälkeen suihkun tyhjentää ainakin suurin osa tuubien korkeista siitä vedestä, juuri tuon kylmä suihku -efektin takia. 😀 Tähän kun lisää vielä sen kyttäilyn, paljonko mitäkin tuotetta on milloinkin jäljellä, niin voi taas vaan ihmetellä, miten vain nainen pystyy näin tehokkaaseen suihkussa käyntiin. ;D

  Huh miten tyyristä tuo käsisaippua…. Saisi tohon hintaan korkin ja annostelun olla just eikä melkeen! Niin ja mä tykkään muuten Korresin suihkugeelien tuoksuista, tuo ainakin on mukavan raikas. 🙂

  1. Wow, sä olet oikein omistautunut tuolle suihkussakäymiselle 😀 Mutta itse harrastan myös kulumisenkyttäilyä, se on todella koukuttavaa. Ei ollut sattumaa että huulikiiltoinventaarion kiillot olivat seisseet pystyssä hetken aikaa niin että kulumispinta oli helposti havaittavissa 😉
   Jälkikäteen mietittynä en ymmärrä miten olen voinut maksaa edes sitä kymppiä käsisaippuasta. Huh. Kolmen litran tonkka kolmella eurolla mistä täytellä on ollut pitkään toimiva kikka, nyt innostuin törsäämään 🙂

 2. Vitsi, nyt olen kyllä kuullut niin monesta suunnasta kehuja Yves Rocherin kuorinnoista, että pakko testata!

  Mä tykkään kovasti tuosta Tea Tree Primerista. Yhdessä vaiheessa, kun nenäni iho oli ihan superkiiltävä, etten meinannut saada meikkivoidetta millään tarttumaan siihen, tuosta primerista oli iso apu. Perinteisestä silikonimössöprimerista ei ollut mihinkään.

  1. Todellakin, tuo vartalonkuorinta jos mikä kannattaa testata! 🙂

   Siis oli tuo primer ihan hyvä, mutta ei loppujenlopuksi niin mullistava kun ensin luulin. Ihoni lienee hankala :/ Mutta tietenkin eri tuotteet toimivat eri ihmisillä eri lailla (sanoinko jo eri?). 😀

 3. Tumman pullon pumppu on samanlainen. Mutta suurin syypää on itse saippua! Se on vaan liian juoksevaa noin ärhäkälle pumpulle. Normaalipaksun käsisaippuan kanssa ei ole ollut mitään ampumisongelmia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *