Ulkoilua ja muita kissakuulumisia

Pääsiäisenä aurinko paistoi, ja ihmisillä vaatteet vähenivät. Olimme äitini luona käymässä, joten kissatkin pääsivät ulkoilemaan rauhassa. Marilynhän vonkuu ulkoilua jatkuvasti, Pamela taas ei siitä niin välitä. Tällä kertaa otin Pamelan hetkeksi ulos ettei raukka kokisi oloaan laiminlyödyksi yksin sisällä, mutta eipä tuo kauaa ulkona halunnut olla. Kameraan tallentui nyt sitten vain blondin Marilynin seikkailut.

Vaihdoin Marilynin Vänttisen valjaisiin äidiltä saadun fleksin, sai tyttö rauhassa haahuilla vähän pidemmällekin. Ei vaan tuo sininen sovi pinkkien valjaiden kanssa yhtään niin hyvin yhteen kuin se alkuperäinen pinkki. Kauhea tyylirikko 😉

Metsikössä ulkoilu on Marilynin lempparipuuhaa. Omalla pihalla autot ja ohikulkevat ihmiset ovat niin pelottavia, että kissi melkeinpä kyyristelee jonkun puskan kupeessa pälyilemässä suurimman osan aikaa. Nyt häiriötekijöitä ei juuri ollut, joten Marilyn tutki pihanympäristöä aika laajallakin säteellä.

Muistattekos äitini kanssa asustelevan marraskuussa 18 vuotta täyttäneen siamilaisvanhuksen Mummon? Mummo kävi eläinlääkärissä jokunen viikko sitten pitkien takajalkojen kynsien vuoksi. Vanhuksellamme kun ne eivät enää vetäydy piiloon, saatika kulu yhtä paljon kuin aiemmin, oli kynsien reilu lyhennys tarpeen. Samalla tehtiin verikoe varmuuden vuoksi.

Vanhus auringossa

Verikokeesta löytyikin aikamoinen tulos, kilpirauhasarvot olivat suosituksiin nähden yli kymmenkertaiset. Mummon elimistö kävi siis aivan ylikierroksilla, ilmankos se oli niin laiha. Kahden viikon kilpirauhaslääkityksen jälkeen parikiloinen Mummo on saanut jo 300 g lisää painoa, ja sen turkki ja yleisilme on täysin toinen! Turkki on sileä ja paremman värinen, ja silmätkin ovat jotenkin kirkkaammaat. Toivottavasti saa vielä lisää lihaa luidensa ympärille ja elää ilonamme vielä kauan 🙂

Nämä reissut ovat niin rankkoja neitosille, että kotona uni maistui. Jatkuvasti viihdykettä ja huomiota vaativa Marilynkin oli ihan hissukseen.

6 thoughts on “Ulkoilua ja muita kissakuulumisia

  1. Ihana mahtavaa, että selvisi mummon laihuus. <3 Ei tiedä vaikka tulisi ikävuosia lisää, ihan mahtava painonnousu!

  2. Hienosti näyttää sujuvan 🙂 Eikä se sininen hihnan väri nyt niin kauhee ole 😉
    Ihanaa Mummo, hyvä ettei mitään vakavampaa ollut painonlaskun taustalla.

  3. Voi Mummoa, paranemisia! Kilpirauhasvammainen ymmärtää toista.
    Ja en kestä kyllä Marilyniä kun se on niin ihana noiden sinisten silmiensä kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *