Uudet ballerinat, kesä saa tulla!

Viime kesänä jäin vähän ilman kivoja ballerinoja, koska en ostanut niitä ajoissa. Nyt viimeisestä viisastuneena suuntasin jo ennen pääsiäistä kesäkenkäostoksille.

Leveille lättäjaloilleni on erittäin hankalaa löytää kauniita ballerinoja. Yleensä siro kenkä leviää muodottomaksi kun kavioni siihen isken.

Sain talvella niin hyvää palvelua lahtelaisesta Mononen-kenkäliikkeestä, että suuntasin sinne uudelleen. Liikkeen erikoisuus tuntuu olevan hyvän palvelun lisäksi ns. normista poikkeavat mallit. Saappaita löytyy sekä paksuille että todella hoikille pohkeille, ja myös leveälestisiä kenkiä löytyy.

Tälläiset Jana-merkkiset ballerinat päädyin ostamaan. H-lestisenä se on jaloilleni hyvin istuva, ja vieläpä kaunis. Samaan syssyyn ostin kenkiin sopivat nahkapohjalliset. Äitini aina muistuttelee pohjallisien tärkeydestä, helpompihan niitä on vaihtaa kuin kengänpohjia 🙂

Tule jo, kesä! <3

Marilyn seikkailemassa viime kesänä

5 thoughts on “Uudet ballerinat, kesä saa tulla!

  1. Ihan täydelliset! Itsellä on kanssa aika leveä jalka niin esim. H&M:n ballerinat näyttää niissä ihan naurettavilta, joten kiitos vinkistä!

  2. Mä haluan kans kenkäkauppaan missä on leveälestisiä kenkiä! Ja saapikkaita jotka menevät tälläisiin hehtopohkeisiin kun meikällä on! Argh! Mulla on niin käsittämätön jalka, koko on 37-38, mutta jalkapöytä on leveä kuin mikä! Kiva ankanräpylä!

    Noi on tosi ihanan näköiset kengät <3 näkee oikein, että ne istuu jalkaan! Kun kenkä istuu jalkaan hyvin, se ikään kuin loksahtaa paikalleen. Se on ihana tunne.

    1. Niitä leveälestisiä on kyllä harvassa, saatika isolla pohkeenmitalla olevia saappaita. Olin ihan monttu auki kun myyjä näytti saapashyllyä jossa oli saappaita varren mukaan lajiteltuna, XS:stä XL:n asti! Taivas!

  3. Mun ongelma on pitkä ja kapea jalka, ja erittäin kapea kantapää. En pysty käyttään mitään balleriinoja, kun joko astun kannalla kengästä ulos tai jos kantapää pysyy kengässä, on varpaat rutussa. Joka kesä mennään siis tennareilla tai remmikengillä. Balleriinat ois niin kivat… 🙁 Sanonki aina et kun voitan lotossa, menen kantapään laajennusleikkaukseen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *