Kesän odotus – oranssinpunaista huulilla

Lumene lanseerasi neljä uutta kevätkauden kokoelman huulipunasävyä Raspberry Miracle-huulipuniinsa. Kaikki neljä jäävät onneksi vakiovalikoimaan kevätkauden jälkeenkin. Sain Tampere-miitin goodiebagista yhden uutuuksista, upean oranssinpunaisen Kesän odotus-sävyn. Sävy on noussut pieneksi hitiksi kauneusbloggaajien keskuudessa, se on aivan ihana!

Raspberry Miraclet on pakattu lilansävyisiin hylsyihin. Itse puna tuoksuu kevyesti marjoilta, ja liukuu huulille helposti. Kesän odotus-sävy on huulilla pitkään kestävä hohtava mattasävy. Pigmenttiä näissä punissa riittää. Syömisen jälkeen punaa on lisättävä, mutta juomista ja höpöttämistä se kestää todella hyvin.

Uusi huulipuna pääsi käyttööni Lahden Cruising-kauden avajaisissa Ace Cafella viime viikonloppuna. Jenkkiautoja oli paljon liikenteessä, ja olimme kaikki aivan kevätfiiliksissä.

Tälläisellä kalustolla olimme liikenteessä

Auringon laskiessa tulikin kylmä, ja paluu todellisuuteen 🙂 Ei vielä olla ihan kesässä asti, vaikka kuinka keväistä päiväsaikaan onkin jo.

Tästä tulikin aika Lumene-painotteinen meikki, koska meikkipohjana käytin Lumenen CC-voidetta ja rajauksena uusi vedenkestävä Blueberry Intense Liner, josta höpisinkin jo aiemmin täällä.

Syy, miksi en yleensä laita blogiin silmälasikuvia, aina joku heijastuma linsseissä :/

Lumene Raspberry Miracle-huulipunat kustantavat noin 13€. Niitä saa tilattua esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta.

Alan muuten taas kyllästyä tuohon hiusmalliini, mitähän sitä keksisi seuraavaksi? Kuparisesta väristä en aio liikahtaa mihinkään, mutta mielessä kyllä kävi oman juurikasvun sävyiset raidat yhdessä vaikkapa vähän tummempien kuparinsävyjen kanssa. Toispuoleisuuden varmaankin kasvattelen pois, se tosin näyttää kuvissa paljon kivemmalta kuin omaan silmään peilin kautta 🙂

Hyökkäys sohvan alta
Lumene Raspberry Miracle-huulipuna saatu blogin kautta.

11 thoughts on “Kesän odotus – oranssinpunaista huulilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *