Viikonloppuni Tampereella

Tampere on ihana paikka. Oli lähellä, etten aikanaan muuttanut sinne. Mutta elämän tie meni toiseen suuntaan, ja iloisena vierailen Tampereella aika ajoin. Tästä postauksesta tulee ihan liian pitkä, mutta en viitsi pätkiäkään sitä. Toivottavasti jaksatte skrollailla alas asti! 🙂 Odotin Tampere-viikonloppuani kuin kuuta nousevaa, ja perjantaina heti työpäivän päätteeksi huristelin Lahdesta kohti Mansea.

Pinkki taivaanranta

Yle X:n Parasta ennen-radio-ohjelmaa jammaillessa parin tunnin ajomatka menikin joutuisasti. Menin yöksi armeijakaverilleni Minnalle. Olimme viimeksi nähneet elokuussa allekirjoittaneen häissä, joten iltahan venyi aamuneljään höpisten tuoppien äärellä. Bongasin muuten baarissa Simo Frangeninkin 😀

Pääsyy Tampere-vierailulleni oli lauantain kauneusbloggaajien a.k.a Purkkimafian miitti. On aivan mahtavaa päästä turisemaan muiden kosmetiikkafriikkien kanssa!

Miittipaikkana toimi ravintola Plevna. Talo tarjosi meille alkumaljaksi heidän oman panimonsa kuivaa siideriä. En ole siiderien ystävä noin yleensä, mutta tälläiset vähän erilaisemmat versiot maistuvat minullekin 🙂

Bloggaajat ruokailemassa, kuvausvuorossa Liisa 😉
Itse söin isoäidin lihapullia, oli hyvää!
Mahat täysinä Annin kanssa

Vierailin Plevnassa ensimmäistä kertaa. Ravintola oli sisustettu tosi kivasti, ja ruoka oli maistuvaa. Valikoimissa oli paljon panimon omia oluita ja siidereitä, jotka maistuivat myös mainiosti. Täytynee käydä joskus uudelleenkin!

Nämä naiset ne onnistuvat kuvissa aina! 🙂

Tankkauksen jälkeen siirryimme koko yli kolmenkymmenen bloggaajan voimin Mallaskabinettiin. Tila oli sille määrälle nafti, ja saimme istua hyvinkin tiiviisti. Mielenkiintoisten luentojen iltapäivän aloitti Lumenen kouluttaja Tarja Gallacher.

Saimme hyvin paljon tietoa tuotteista ja niiden kehitysprosessista, ja pääsimme hiplaamaan uusia, jopa vielä kehittelyvaiheessa olevia tuotteita! Huulikiiltofanina olin vähintäänkin innoissani uusien kiiltojen sävyistä 🙂

Kamerat tanassa!
Nämä uutuudet löytyvät jo kauppojen hyllyiltä.

Seuraavaa luennoitsijaa odotellessamme järjestimme kosmetiikanvaihtokirpputorin. Itselle turhat tuotteet sai vaihtaa mielenkiintoisempiin, toisen roska voi olla toisen aarre 🙂


Kirppistelyn ja messevien goodie bagien (josta kuva myöhemmin) jaon jälkeen pääsimme seuraamaan kauneusbloggaajien kesken Tigimiehenä tunnetun Warehousen Mikko Vainion esitystä. Warehouse on siis kampaamotuotemerkkien Tigi, Fudge, Gorgeous London ja Framesi maahantuoja.

Mikko näytti rennon juttelunsa lomassa kuinka tehdään upean ilmava kiharakampaus kiharrinpuikolla.

Päivän päätti ihanaa luonnonkosmetiikkamerkki Zuiita esitellyt Mirazin suloinen Tiia Tyynysniemi. Saimme seurata heleän ruskeansävyisen Zuii-smokysilmämeikin syntyä ja samalla kysellä Tiialta lisää merkistä sekä tutustua itse tuotteisiin. Zuiin tuotteet tehdään kukista, ja saimme teeman mukaisesti myös ruusut mukaamme 🙂


Miitin järjestäminen vaatii hirmuisesti työtä, ja kaikesta kuuluu iso kiitos Karkkipäivä-blogin Sannille ja Miten niin liikaa?-blogin Elisalle. Kiitokset vielä heille, oli niin mahtavaa! 🙂

Käynnissä arvonta, arvontalaput ponikassissa tietenkin 🙂

Upouusi Zalandolta tilaamani Anna Field-mekkoni kangas repeili päivän aikana monesta kohtaa, joten kipitin luentojen loputtua vaihtamaan toisen mekon päälleni. Eipä ole noin huonolaatuista vaatetta aiemmin tullut vastaan, kesti juuri ja juuri sovituksen ja sitten alkoi ensimmäisellä käyttökerralla lahoamaan päälleni! Onneksi tilauksesta ei ole kauaa, ja sain palautuslapun tulostettua vaivatta. Rahojen palautuminen onkin sitten toinen juttu…

Jatkoimme siis iltaa Teerenpeliin, jossa maistelin muun muassa erinomaista puolukkasiideriä. Ihanan kirpsakkaa, nam! Itse lähdin unten maille puoliltaöin, koska höyhensaaret houkuttelivat jo enemmän kuin tanssilattia 🙂 

Sunnuntai-iltapäiväksi olin sopinut brunssitreffit Koskikeskuksessa sijaitsevaan Hulluun poroon entisen työkaverini Jennan kanssa. Pöytävarauksemme oli kadonnut, mutta onneksi saimme kuitenkin pöydän. Brunssi oli todella maittava!


Tarjolla oli kaikkea mustasta makkarasta raikkaisiin hedelmiin ja jäätelöön. Brunssin hinta oli muistaakseni 23,90€.


Viihtyisä paikka oli sisustettu muun muassa poronsarvikattokruunuilla (en tosin tiedä ovatko aitoja). Kesäaikaan brunssin voi myös syödä kattoterassilla vesimaisemaa ihaillen, aika mukavaa 🙂

Brunssin jälkeen ajelin sitten kotia kohti penkomaan goodie bagin sisältöä. Matkalla piipahdin Oot meikannut!-blogin Annan luona. Hän oli sairastunut juuri ennen miittiä eikä päässyt paikalle, joten diilasin goodie bagin hänelle. Sen sisällöstä riittääkin testailtavaa ja blogiin kirjoitettavaa toviksi…

Mitä sä toit meille?
No tälläisiä toin!

Tampere-viikonloppuni oli mitä ihanin! Ainoa vika oli että aika meni taas niin nopeasti, niinkuin viihtyessä yleensä tuppaa käymään 🙂 Seuraava Tampere-visiitti onkin jo kuukauden päästä, kun koittaa vuosittainen Club Sin-psychobillytapahtuma. Jee!

10 thoughts on “Viikonloppuni Tampereella

  1. KIITOS. Sanoinko jo : D
    Mä oon varmaan aina aikoinani kaupungilla törmännyt Simoon! Se on kyllä aina liikenteessä.

  2. Voi mikä määrä ihanuuksia 🙂 Lumenen uudet lakat näyttävät tosi herkullisilta! Jään kyllä mielenkiinnolla odottelemaan tarkempia arvioita tuotteista 😉

  3. Oi kun kuulostaa ihanalta reissulta!
    Vähän harmitti, etten sitten taloudellisista syistä ilmoittautunut mukaan, mutta onneksi mulla oli mukava päivä lauantaina kuitenkin.

  4. Voi miten ihanan näköisiä ruokia. Mulle tuli nälkä. 🙂 Tiedätkö minkä merkkisiä nuo kiharrinpuikot ovat? Näyttävät hyviltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *