Maaliskuun loppuneet tuotteet

Maaliskuu tuli päätökseen, ja taas kertyi hieno kasa loppuneita kosmetiikkaputeleita jotka pääsen esittelemään 🙂 Tässä kuussa niitä kertyikin tosi mukavasti, vaikkakin mukana olleiden suosikkituotteiden loppuminen on aina harmillista.

Kevätaurinkokin, jee! 🙂 Sitten niihin tuotteisiin.

Big Sexy Hair Big Altitude Bodifying Blow Dry Mousse oli hiukan pettymys. En kokenut tämän tuuheuttavan hiuksiani sen enempää kuin perusvaahdotkaan. Tämä oli ensimmäinen kokeilemani Sexy Hairin tuote.

Sante Herbal Hair Colour Natural Red riitti lopulta käytössäni viiteen (vaiko kuuteen?) värjäyskertaan, joista kaksi oli pelkän juurikasvun värjäys. Postaus tästä hennakasviväristä löytyy täältä.

Logona Color Care Shampoo Henna oli suosikkini loppuun asti. Hehkutuspostaus löytyy täältä. Ainoa miinus oli se, että tätä sai annostella aika paljon, mutta en minä kyllä juuri millään shampoolla nykyään enää pärjää millään kolikon kokoisella nokareella (käytän niin paljon muotoilutuotteita).

The Body Shop Hemp Body Butter oli mukavan tuhtia, mutta jätti vähän inhottavan kalvon iholle. Postaus löytyy täältä.

Yves Rocher Repair Lotion Dry Skin oli aivan iiihanaa, harmi että se hupeni niin vauhdilla. Kookoksisesta tuoksusta huolimatta ostan varmaan uudelleen. Postaus tuotteesta luettavissa täällä.

No7 Beautiful Skin Day Cream Dry/Very Dry SPF 15-kasvovoiteen minikoko tuli Livboxin mukana. Tykkäsin tästä todella paljon! Ei yhtään liian raskas tai tuhti, mutta sopivan ravitseva silti. Meikki levittyi päälle hyvin ja pysyi siistinä pidempään kuin monien muiden päivävoiteideni kanssa. En vaan jotenkin yhtään lämpene No7:n pakkauksien ulkoasulle, vaikka sisällön tietäisin hyväksi niin ei minun siltikään tee mieli ostaa näitä. Höh!

Lecharesor Powdered Paper-puuteripaperit ovat käytössäni päivittäin. Minulla on näitä vähän pitkin poikin, ja käytän niitä ristiin. Oikeasti tuo toinen loppui jo viime kuussa, mutta se unohtui laukkuuni. Puuteripaperipostaus on tehty blogin alkumetreillä, täältä löytyy.

La Roche-Posay Toleriane Ultra-kasvovoiteen ostin kun naamani herkistyi äärimmilleen tammikuussa, silloin postasin aiheesta täällä. Tämän piti olla ihan kaikkein herkimmällekin iholle sopiva. Putelin sisällä oli tyhjiöpakattu muovipussi, josta voide pumppautui ulos. No eihän se pumppautunut ihan tyhjäksi asti, joten käskin mieheni tiirikoimaan putelin auki. Voide itsessään oli aika kevyttä, ja sitä pystyi kerrostamaan helposti (lue: sitä kului paljon kerralla). Pystynen elämään ilman tätä jatkossa.

Sante Balancing Fluid Bio-Acai-kasvovoiteen ostin joulukuussa luonnonkosmetiikkamyyjäisistä. Muistin ihastuneeni sarjan 24h-versioon, ja ajattelin tämän olevan samanoloinen. No metsään mentiin! Kokeilin tätä kerran ja annoin miehelleni käytettäväksi loppuun. Koostumus on hyvin liru, ja se kuivahtaa kiristäväksi naamalle nopeasti. Kun kosketin kasvojani, jämähtänyt voide lähti murustumaan irti. Kaverini kertoi voiteen käyttäytyneen samoin hänen ihollaan, mies ei taas kokenut ongelmia. Eli itse en tätä käyttänyt loppuun asti, mutta halusin kertoa tästä silti täällä 😀

Cattier Paris Hand Cream kulki mukanani käsilaukussa kätevän kokonsa ja nopeasti imeytyvän koostumuksensa takia. Kirjoittelin siitä jokin aika sitten täällä. Siinä hommassa ihan pätevä, vaikkakin välillä toivoin hiukan tuhdimmin hoitavaa koostumusta. En jää suuremmin ikävöimään tätä.

Oriflame Soothing Foot Creamiä olen käyttänyt muutamankin tuubin aiemmin. Nopeasti imeytyvä ja raikas jalkavoide, joka kuitenkin hoitaa hyvin. Oriflamelta suosittelen kokeilemaan nimenomaan käsi- ja jalkavoiteita, hyviä ovat.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moistuzing Hand Cream 30 ml pikkutuubi kulki myös käsilaukussa, mutta tätä käytin aika säästellen. Tämä on nimittäin aivan ihanaa käsivoidetta! Onneksi bongasin täysikokoisen Kicksistä puoleen hintaan, tämä on aivan kamalan kallista. Mutta ah niin hyvää. Samaan aikaan niin nopeasti imeytyvää mutta tuhdin ravitsevaa. Love love!

Frantsila Midsummer Rose Ravitseva Kasvovoide oli kyllä yksi talven suursuosikeistani. Superhyvä kotimainen luonnonkosmetiikkavoide, ja söpökin vielä! Postaus löytyy täältä.

Pahoittelut tärähtäneestä kuvasta

Gosh Intense Eye Liner Pen 04 Dark Green oli majaillut meikkipakissani jo pari vuotta, joten näin paremmaksi heittää sen pois vaikka se ei yhtään kuivahtanutkaan. Ostin tämän aikoinaan Sonian postauksen innoittamana. Tämä on jännän sävyinen, vihreä mutta silti todella mustan näköinen.

Gosh Extreme Art eyeliner on homehtunut kätköissäni vielä muutaman vuoden pidempään kuin tuo tussi, enkä ole sitä käyttänytkään enää miesmuistiin. Vedenkestävä eyeliner oli koostumukseltaan liisterimäistä, ja ripsiin tarrautuvaa. Jos sillä onnistui saamaan rajauksen, se kyllä pysyi hyvin.

Shiseido Eyelash Curler Pad eli ripsientaivuttimien pehmustetyynyt pääsivät loppumaan, täytynee ostaa lisää. Kyllä ovat kalliita pieniä kuminpalasia nämä, mutta muut eivät toimi yhtä hyvin kuin Shiseidon omat.

Dr.Hauschka Ice Plant Body Care Lotion oli lirua ja helposti imeytyvää vartalovoidetta. Mieto tuoksu ja yllättävän hyvä kosteutusteho, kyllä tätä testailisi mielellään enemmänkin.

Dermosil Berry Therapy Body Butter Sea Buckthorn oli ihan liian voimakkaan ja ätläkän tuoksuista, no thanks.

Sellaiset loppuneet tällä kertaa 🙂

Muissa maailmoissa

20 thoughts on “Maaliskuun loppuneet tuotteet

 1. Pakko myöntää että vähän eka ihmettelin ekassa kuvassa näkyvää Tolerianen sisäpakkausta :’D
  Mä korkkasin tänään ton samasen No7:n päivävoiteen, tuntuu kyllä ihanan kosteuttavalta!

  1. Joo, se on aika rujon näköinen :’D No7 yllätti kyllä mut positiivisesti, vaikka olen niitä tuotteita aikanaan käyttänytkin ja tykännyt. En vaan pääse yli noista pakkauksista, joissa ei kuitenkaan ole mitään selkeän epämiellyttävää mutta ei niin ei 😀

 2. Aika kunnioitettavan määrän olet saanut purkkeja tyhjennettyä. No 7 pakkaukset ovat jotenkin niin nounou mulle, että en ole niitä koskaan kunnolla testannut. Ihana kissakuva lopussa. Tekee nyt mieli mennä etsimään omaa kissaa rapsutuksia varten. 😉

 3. Ahahah, mä ihan oikeasti katsoin alkukuvan perusteella, että sulla on tulossa kortsuarvostelu : D

 4. Ihan kamalia murtovarashommia, että saadaan viimeisetkin rippeet purkista ulos. 😀 Näppärää! EA:n käsivoide on ihanaa, meillä myös mies rakastaa niin täysikokoinen kuluu aika nopeaan. :/

  1. Purkkien aukinirhiminen on vakiosetti, aina sinne jää jotain kaapimisen arvoista 🙂 Mä en kyllä miehelleni suo näin kallista käsivoidetta, ei se osaisi sitä kyllä toisaalta varmaan arvostaakaan! 😀

 5. Nuo puuteripaperit kiinnostaisivat kovasti, mutta mistähän niitä pystyisi tilaamaan? Täällä kun ei stockmannia ole. 🙂 Kesällä olisivat ainakin todella tarpeellisia!

  1. No sinäpä sen sanoit! En muistanutkaan, että siellä on stockmann! 😀 Ostan hirveen läjän niitä, jos muistan…

 6. Mulla on jotenkin jäänyt ihan käyttämättä nuo puuteripaperit, en koskaan muista niitä…missähän ne ees ovat 😮 Dermosilin tyrnivoidetta käytän jalkoihin, se on vahvasta tuoksustaan huolimatta oikein mukava rasva 🙂 onneksi en ite oo kovin herkkä tuoksuille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *