Lavera Colour Correction CC-voide

Luonnonkosmetiikkamerkki Lavera lanseerasi näin kevään lähestyessä kiinnostavan uutuuden. Colour Correction 8-in-1 Anti-Ageing Tinted Moisturizer on siis sävytetty kosteusvoide, joka on suunnattu erityisesti aikuiselle iholle. Sain Laveralta uutuuden kokeiltavakseni.

Tuotteen 8-in-1 pitää sisällään seuraavanlaisia ”lupauksia”:

– Kosteuttaa ihoa 24h
– Kirkastaa ihoa
– Peittää ihon pieniä virheitä
– Häivyttää pigmenttiläiskiä
– Tasoittaa juonteita ja ryppyjä
– Kiinteyttää ihoa
– Suojaa vapailta radikaaleilta
– Sisältää suojakertoimen 6

Voide tuoksuu samalta kuin Laveran monet muut kokeilemani kasvovoiteet, siinä on sellainen vaniljaisen pehmeä tuoksu. Koostumus on täyteläistä, mutta suhteellisen helposti levittyvää.

Luonnonkosmetiikan BB- ja CC-voiteet ovat järjestään olleet kaikki minulle liian tummia, ja niin oli valitettavasti tämäkin.

Sävy on minulle liian tumma, mutta se sulautuu ihoon ihmeen hyvin. Jos ruskettuisin tai käyttäisin itseruskettavaa, tämä olisi ihan käyttökelpoinen.

Alla vertailukuvat niin, että vasemmalla paljas iho ja oikealla olevassa kuvassa pelkkä Laveran CC. Minulla on nyt varsinkin leuan alueella tosi paljon tukkeumaa ja punoitusta.

Paljas iho —- Lavera CC
Paljas iho —– Lavera CC

Voide tosiaan tasoittaa ihonsävyä ihan mukavasti, puuterihunnun ja peitevoiteen kanssa tästä saisi ihan pätevän pohjan (sitten ruskettuneempana).

Tämä on siis sävytetty kosteusvoide, joten alle ei laiteta kosteusvoidetta. Ensikokeilulla tein sen mokan että levitin tätä voiteen päälle (mietin varmaan Lumenen CC:tä joka on ihan meikkivoide) ja Laveran CC ei levittynyt kovin nätisti, se kökkööntyi ja rullaantui.

Colour Correction 8-in-1 Anti-Ageing Tinted Moisturizer sisältää luomulaatuista Camu Camua (erittäin C-vitamiinipitoinen marja) ja luonnollisia mineraalipigmenttejä.

Laveran CC-voiteen hinta on noin 24,40€ ja sitä voi ostaa näiltä jälleenmyyjiltä. Biodelly.comissa on huhtikuussa Laveran tuotteista 20% alennus, josta CC-voiteen saa hintaan 20,40€.

Translation: Lavera Colour Correction 8-in-1 Anti-Ageing Tinted Moisturizer is a bit too dark for my fair skintone, but it blends nicely. It evens out the skintone and small imperfections. The scent has a hint of vanilla in it. 

Löysät kissat vilvoittelemassa kesken saunomisen
Tuote saatu blogin kautta. Mielipiteet ovat omiani.

11 thoughts on “Lavera Colour Correction CC-voide

  1. Mulla on kaikissa kokeilemissani luonnonkosmetiikan bb -ja cc -voiteissa (tätä en ole ehtinyt vielä korkata) tuo ongelma, että en voi käyttää niitä kosteusvoiteen päällä. Alkavat kökkööntymään ja rullaantumaan. Ohuen seerumin useat taas hyväksyvät allensa. Itse kuitenkin talvella kaipaa ehdottomasti alle myös kosteusvoiteen niin suosin näitä enemmän kesäkäytössä, kun iho ei ole niin pintakuiva. Tämäkin sävy on itselleni nyt hivenen liian tumma, mutta kesällä luulen, että juuri sopiva ja siksi ole vähän säästellyt. 😀

    1. Piti vielä lisätä, että Melvitan BB-voide on ainoa, joka on toistaiseksi kestänyt kosteusvoiteen alle, mutta silti senkin levityksessä pitää olla suht varovainen, kamalasti ei pysty kerrostamaan.

  2. Höh, harmi että noin tumma. Olisin voinut etsiä tämän ostoskoriin heti jos olisi vaan ollut tarpeeksi vaaleaa sävyä. Onneksi Lumene, vaikkei luonnonkosmetiikkaa olekaan, on CC-voiteiden ykkönen itselle ja helposti saatavillakin. Ja tarpeeksi vaalea!

  3. Jos väärää sävyä ei oteta huomioon, niin tuo näyttää todella hyvältä sun iholla! Tasanen ja kuulas pinta 🙂

  4. Mä en ole tätä vielä ehtinyt korkkaamaan, mutta ehkä kokeilenkin jo heti huomenna 🙂 Ihan kivastihan tuo ihonsävyä tasoittaa! Laveran tuotteista tykkään muutenkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *