Korres-tilaukseni

Täydentelin vähän Korres-varastojani. Kreikkalainen Korres on näkynyt useasti blogissani aiemminkin, merkillä on useita tuotteita johon olen tykästynyt. Tuotteet eivät ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta suurin osa käytetyistä ainesosista on luonnonmukaisia.

Tälläinen satsi. Ihania!

Korresin vartalovoiteet ovat tosi hyviä, ja tilasin niitä viisi, kaikki erituoksuisia.

Pergamot Pear, Japanese Rose, Iris Lily of the Valley Cotton, Jasmine sekä vanha tuttuni Mint tea. Vartalovoiteet olivat 92,3%-93,5% luonnonmukaisia. Korres ilmoittaa tuon ”luonnollisuusprosentin” yleensä (ei aina) pakkauksissaan.

Kaupanpäällisyllärinä pakettiin oli lisätty Cherry Lipglossin sävy 31 Sheer Beige. Nämä kirsikkakiillot ovat suosikkejani, omistan useita sävyjä. Tämä minulta puuttui, joten olin iloinen! Postaukseni kirsikkakiilloista löydät täältä.

Lipbutter Gloss sävy Peach oli kiinnostava uutuus, ja ensikokeilulla tykkäsin tästä todella paljon. Teen näistä varmasti oman postauksen käyttökuvien kera vielä.

Korresin Liquorice and Urtica Shampoo oli ostoslistani kärjessä. Sain tästä näytepussukan jokunen kuukausi sitten ja ihastuin! Kaikki shampooni ovat aika helliä pesijöitä, ja kaipasin tehokkaampaa putsausta. Tämä ei kuitenkaan takuta hiuksia. Shampoon luonnollisuusprosentti on 84,5%.

Korresin jälleenmyyjät Suomessa löydät täältä.

Nämä tuotteet tilasin kreikkalaisesta verkkoapteekista Pharmazon.gr:stä, kun sain ilmaisten postikulujen alennuskoodin sähköpostiini. Läjä maksoi reilut 47€, eli yli puolet vähemmän kuin Suomessa. Postikulut olisivat tälle määrälle olleet vajaat 14€ (saman verran mitä noita postimerkkejä näkyy olevan paketissa).
Luulin vaihtaneeni uuden osoitteen tietoihini, mutta niinpä vaan paketti matkasi vanhalla nimelläni vanhaan osoitteeseen. Tämän ylimääräisen käännöksen kanssa toimitusaika oli kaksi viikkoa.

Jotenkin söpöjä nuo postimerkit, Kreikassa ei taida olla samanlaista postisysteemiä kuin meillä 🙂

6 thoughts on “Korres-tilaukseni

  1. Korres on ihana! Olen ihan rakastunut brändin huulivoihin ja vartalorasvoihin. Ja tuoksuihin! Tuo uutuushuulivoi alkoi himottaa isosti! 🙂

    Oletko koklannut Korresin tuoksuja?

    1. Tuota uutta huulijuttua en muuten Korresin Suomen sivuilta löytänyt, joten en tiedä myydäänkö sitä täällä vielä/ollenkaan. En ole kokeillut Korresin tuoksuja, muutamaa olen nuuhkaissut mutta mitään superkolahdusta ei ole vastaan tullut vielä 🙂

  2. Mä olen myös kokeillut muutamia Korresin tuotteita ja varsinkin suihkugeeleistä on löytynyt suosikkeja 🙂 Tilaan Korresia yleensä LookFantastic’ilta -15% alekoodin kera. Täytyykin ensi kerralla tehdä tilaus tuolta kreikkalaisesta verkkoapteekista, josta vinkkasit! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *